FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel vama u statutu kluba piše da svaki igrač koji dođe mora spomenut nas u nekom(uglavnom negativnom) kontekstu 

=\_1921_/=
- BoskoAntic
- Kontakt:
Nismo mi krivi sto nam ovi kvazinovinarčići koji uglavnom navijaju za zelju pokusavaju isporovcirati igrace nekim glupim i bespotrebnim pitanjimainvincible1921 je napisao/la:jel vama u statutu kluba piše da svaki igrač koji dođe mora spomenut nas u nekom(uglavnom negativnom) kontekstu

U INAT SVIMA 1946
- invincible1921
- Kontakt:
sto jes jes ima i togBoskoAntic je napisao/la:Nismo mi krivi sto nam ovi kvazinovinarčići koji uglavnom navijaju za zelju pokusavaju isporovcirati igrace nekim glupim i bespotrebnim pitanjimainvincible1921 je napisao/la:jel vama u statutu kluba piše da svaki igrač koji dođe mora spomenut nas u nekom(uglavnom negativnom) kontekstu
al fraer hladno reko da simpatise zeljeznicar prije nekoliko godina sad baca suplju pricu

=\_1921_/=
pa čovjek nije ni htio vas spominjati nego vas novinarčić izvlači glupa pitanja cime samo pokazuje kako je bolestan covjek... i dogvoorio je vrlo pristojno "ne znam da sam ikoga simpatisao"
- BoskoAntic
- Kontakt:
Nismo mi krivi sto nam ovi kvazinovinarčići koji uglavnom navijaju za zelju pokusavaju isporovcirati igrace nekim glupim i bespotrebnim pitanjima
[/quote]
sto jes jes ima i tog
al fraer hladno reko da simpatise zeljeznicar prije nekoliko godina sad baca suplju pricu
[/quote]
Pa dobro, to ne znam zaista, ali su ova pitanja stvarno bespotrebna i brukaju novinarstvo
jer se , sto bi rekli u narodu, ašćare vidi da je provokacija u pitanju...i onda nas vi pitate jel nam pise u statutu da vas spominjemo, a novinar postavio pitanje 

sto jes jes ima i tog

Pa dobro, to ne znam zaista, ali su ova pitanja stvarno bespotrebna i brukaju novinarstvo

U INAT SVIMA 1946
E moj Pobro picko jedna
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Definitivno najjača formacija koja se može napraviti s tim da je i jaka konkurencija na klupi.mirzatele je napisao/la:---------------------------Kelava--------------------------
AK47 -------- Tatomirovic -- Dupovac ------- Puzigaca
------------------- Cimirot -- Stojcev--------------------
------------------------ Alispahic ---------------------
Duljevic --------------- Benko ---------------- Krste
Bilbiju prodati i jos stopera dovesti
Nemojte o posjeti i o 10.000. Nikad ne izađe nadobro. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Tesko. Mentalitet publike se u zadnje vrijeme dosta promjenio. Uostalom, zivi bili pa vidjeli sto se kaze.BoskoAntic je napisao/la:Kazem ti sezona 2003/04 10 000 protiv Orasja, nesto vise protiv Travnika...igrao se lijep fudbal na Koševu... Poslijednjih godina nemamo kontinuitet dobrih igara, sto se naravno odmah odrazava na posjetu...A da ne govorim da nam sad ove polusezone dolaze svi jaci protivnici, svi derbiji na KoševuBitiSrcemVezan je napisao/la:Dajte ljudi ba, budite realni, o kakvih 10 hiljada pricate
Cimirot, Stojcev i Alispahic na sredini ?mirzatele je napisao/la:---------------------------Kelava--------------------------

@SiouxLukavac Kad dogodine budu igrali Radnicki i FKS u nekom kolu PL za koga ces navijati

1946
Sviju mi koja ce to euforija da bude prvo kolo. Ako u Gradaccu ne stignemo po broju ono gostovanje u Banovicima e ne znam onda

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
invincible1921 je napisao/la:jel vama u statutu kluba piše da svaki igrač koji dođe mora spomenut nas u nekom(uglavnom negativnom) kontekstu
Iz aviona se vidi da je onaj lafo novinar vas navijac...pa sto je trazio (sa imbecilnim pitanjem) to je i dobio.....a glup je ...Boze !!!!

Alispahic po potrebi moze kvalitetno odigrati i nazad, a 90% utakmica u drugom dijelu sezone cemo napadati cijelu utakmicu tako da nema potrebe gubiti jednog igraca na sredini. Naravno to je neka okvirna formacija, imamo prejaku ekipu, pa evo recimo da gledamo ovu navedenu postavu, na klupi su: Okic, Radovac, Bilbija, momci koji bi u svakoj ekipi u nasoj ligi bili u prvih 11, tako da ce tekako bit prostora za rotacije i prilagodjavanje svakom protivniku.BitiSrcemVezan je napisao/la:Cimirot, Stojcev i Alispahic na sredini ?mirzatele je napisao/la:---------------------------Kelava--------------------------
Tesko da ce to ici, preofanzivno je.
Sa ovakvim ofanzivcima I pjetlici nam mogu bit u odbrani..Pa niko nije Igro protiv nas ofanzivno ni u prvoj polovici a sad ce Svi protivnicki igraci bit na gol lini..
igra li ko na infu igricu pogodi boju ociju
sta nam od kluba rade 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Veoma sam zadovoljan dolaskom Alispahića a na njemu je sad da se pokaže i razgali nam dušu svojim potezima
Meho dobrodošao i bolje se snašao
Ova sedmica je odlično počela biće ovo izgleda dobro produženi vikend

Meho dobrodošao i bolje se snašao

Ova sedmica je odlično počela biće ovo izgleda dobro produženi vikend

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Drug, ne bih se s tobom složio. Odakle nam ovih 11 primljenih golova? Nismo ih sami sebi zabijali.Pitar6785 je napisao/la:Sa ovakvim ofanzivcima I pjetlici nam mogu bit u odbrani..Pa niko nije Igro protiv nas ofanzivno ni u prvoj polovici a sad ce Svi protivnicki igraci bit na gol lini..

Zadnja izmjena: Hedg, dana/u 12 jan 2015, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009
-
- Kontakt:
misljenja sam da Meho nece imati neku stalnu formaciju nego od utakmice do utakmice slagati ekipu,imamo dovoljno igraca razlicitog profila pa ce moci da konbinuje sta mu treba protiv koje ekipe . cimirot ,radovac ,kovacevic,rustemovic ,alispahic svi mogu igrati te pozicije u sredini cak i berberovic . ofanzivni vezni i napadaci stojcev,bilbija duljevic,okic,puric,velkoski ,benko,bekic i u zadnjoj liniji imamo dupovac,tatomirovic,puzigaca ,protic,kalasi ,baric ,berberovic a moze i kovacevic tu nam treba jedan dobar igrac i golman ova ekipa ce imati sta reci i u evropi
vjerujem u Mehu da ve on to sve fino posloziti

Ma zaebaje se raja.Rule_hz je napisao/la:igra li ko na infu igricu pogodi boju ocijusta nam od kluba rade

1946
- Evolution87
- Kontakt:
za klempu nije zajebancija 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.