FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pusti se toga imas PP.super je napisao/la:niko od tvojih navedenih nije na skupstini,sastanci ce se voditi naknadno,ima delegacija za te stvariJIJoe je napisao/la:Dolazak Fajica je nerealan .... vecersnjoj skusptini prisutvovat ce i Nijaz Hastor, najbogatiji covjek u BIH, vlasnik ASA Grupacije
Ja koliko znam oni se njega zele rijesiti posto poto cak i uz raskid ugovora jedino ako on ne zeli raskinuti ugovor na obostanu stetu.JIJoe je napisao/la:Slazem se, medjutim moja konstatacija se odnosi na to, da Fajic ima ugovor sa Mariborom do maja 2016., i u slucaju da dobije odrijesene ruke u potrazi novog angazmana, Maribor ga nece tek tako pustiti a da barem "nesto" ne cvaknu za njega, kao najbolji igrac Slovenacke lige 2012/2013 to je jedino realno, vidis da nije problem ni Kazastan samo ne bi li neko "nesto" uplatio Mariboru za njega, samim tim njegov dolazak meni je nerealan ...pile87 je napisao/la:Nebitan je Fajic ko Fajic taman ne dosao napisao sam vec pitanje je koliko nam treba jer ima urgentnih stvari u ekipi.Uostalom na Odi je da kaze sta mu treba.Ali je fakat da je svaki dobar igrac dobro dosao u klub.JIJoe je napisao/la:Dolazak Fajica je nerealan .... vecersnjoj skusptini prisutvovat ce i Nijaz Hastor, najbogatiji covjek u BIH, vlasnik ASA Grupacije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ponavljam jos jednom,veceras je samo finansijski izvjestaj za 2014 i prezentiranje novog statuta(sad dal je kompletni statut prezentacija ili ukratko saznat cu veceras)a glavna skupstina je krajem frebruara u medjuvremenu su moguce i prezentacije i sastanci sa mogucim ulagacima...pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
djaba razglabate(al eto dosadno pa moze se razglabati) niko se nece dovesti dok trener u ovih 7-10 dana ne napravi procjenu koje pozicije u timu skripe i onda se ide na dovodjenje igraca za iskljucivo mjesta koja skripe,nece bit gomilanja igraca sigurno
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Evo i greda je potvrdio ono ocemu sam pisao neki dan vezano za ulagace sa sarajevo biznis foruma iz arapskog svjeta, da je uspostavljen kontakt sa tri cetri investitora koje su spremne ulagati u klub al problem je statut .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Svakako će sada trebati napadača, ako se ne varam, Oda igra sa dva napadača a i Nedo baš i nije neka pljačka.Astren je napisao/la:Ne znam stvarno zasto se inzistira na dovodkenju napadača..Bio je tu Hodzic na probi, sad Fajic, gdje bi igrali ti novi igrači kad je napad sasvim pristojno pokriven. Ima bitnijih mjesta u timu koje treba pokusati pojačati.

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 12 jan 2015, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- super
- Kontakt:
ma nek me @aco i @dandy prozivaju,zasluzio samBLU SKY je napisao/la:Evo i greda je potvrdio ono ocemu sam pisao neki dan vezano za ulagace sa sarajevo biznis foruma iz arapskog svjeta, da je uspostavljen kontakt sa tri cetri investitora koje su spremne ulagati u klub al problem je statut .

Super jarane ovo ako prođe mi smo na bjelom konju.super je napisao/la:ma nek me @aco i @dandy prozivaju,zasluzio samBLU SKY je napisao/la:Evo i greda je potvrdio ono ocemu sam pisao neki dan vezano za ulagace sa sarajevo biznis foruma iz arapskog svjeta, da je uspostavljen kontakt sa tri cetri investitora koje su spremne ulagati u klub al problem je statut .

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
- super
- Kontakt:
mojne "loziti" raju bezveze,naljutit ce se i dandy i acoBLU SKY je napisao/la:Super jarane ovo ako prođe mi smo na bjelom konju.super je napisao/la:ma nek me @aco i @dandy prozivaju,zasluzio samBLU SKY je napisao/la:Evo i greda je potvrdio ono ocemu sam pisao neki dan vezano za ulagace sa sarajevo biznis foruma iz arapskog svjeta, da je uspostavljen kontakt sa tri cetri investitora koje su spremne ulagati u klub al problem je statut .

Sve je ovo Greda fino rekao.Ja sam triput pokušavao uzeti člansku nisam uspio,nisam iz Sarajeva a dolazim gotovo na svaku domaću utakmicu.U kojem terminu se može uzeti članska,ako iko zna nek napiše,poslije ovog intervjua uzimam i ženi i djeci.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nista novo na temi osim mahalskih nagadjanja, i naravno informacija na kasikicu da bi nam sto duze bilo interesantno, od nasih dobro upucenih insajdera. Lista bliskih klubu je prosirena pa su koliko vidim Pile@( kojeg najvise cijenim btw) i super@ dobili konkurenciju u dosta napadnom liku i djelu JiJoa@. U pauzama od imformacija koje se osvjezavaju svaki sat ako sam dobro primjetio, mozete procitati i prepirke nekih bivsih insajdera, koji i dalje vole i brinu za nas dragi klub. Od srca vam hvala svima.
P.S. Ne zamjerite na mom pokusaju ironije i humora
P.S. Ne zamjerite na mom pokusaju ironije i humora

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Siper jedno je uspostaviti kontakt a tih kontakata je bilo i ranije a drugo je zavrsiti posao.Ne zaboravi je i sa Slovencima bila slicna situacija svi su svrsavali ovdje i na kraju prc.Onog trenutka kada sve bude gotovo tada cu reci svaka cast.Do tada je sve na dugom stapu.Takodje cu tada reci da polako postajemo ozbiljan europski klub.Sve dok informacije i to jako bitne cure po forumu nismo dalje od mahalskog kluba.A ti se nastavi dalje hvaliti.I molim te pitaj direktora zasto nije niko dosao na sastanak sa americkim investitorima koji su bili spremni uloagati u stadion.Nego su poslali pravnika koji nije imao nikakve inherencije.
- champions1921
Konkretniji interviju nisam odavno pogledao.. Ovo sa clanskim je dosta vaznije nego sto mislimo a vala 20KM godisnje 99% nas moze odvojiti.. Bruka je da nas klub ima 1500 aktivnih clanova a 150k lajkova na fejsu.. To je najbolji pokazatelj naseg mentaliteta, volimo puno srati a kada treba nesto konretno uraditi nigdje nas na mapi.. Hocemo ciste stolice, wc-e, qrce palce a 90% raje koja dodje na derbi nema clansku karttu.. Porazavajuce s obzirom da zivimo u gradu od 400k stanovnika i da se furamo da smo najbrojniji u drzavi..
BUDI ŽELJO !!!
Nije tacno ja idem na tekme stari navijac ali ako nesto negativno napisem seru ovi mladji bakljasi.Sta vi mislite o ovim pojacanjima komsija,jedni iz Arsenala a mi Pljevljaka.Znam ja da ce reci neki nek oni dovode sta hoce mi smo Zeljo ali ja bi njima onda pljevljaka a oni nama Boatenga.Mozda frajer promasi stadion pa dodje do nas ko zna.Hajmo ga otet.
Ako je iz Arsenala ne mora po automatizmu znaciti da je to neki igrac. Uostalom iz Arsenala doci u Sarajevo (oLIMPIC)presmijesno. Kod nas klubovi mogu samo dovesti povrijeđene igrace koji nisu igrali po dvije godine, ostalo je tu i tamo isti tip igraca.
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 12 jan 2015, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Fino rečeno,mora se kupit sto vise clanskih, to su značajna financijska sredstva pred sami početak sezone...champions1921 je napisao/la:Konkretniji interviju nisam odavno pogledao.. Ovo sa clanskim je dosta vaznije nego sto mislimo a vala 20KM godisnje 99% nas moze odvojiti.. Bruka je da nas klub ima 1500 aktivnih clanova a 150k lajkova na fejsu.. To je najbolji pokazatelj naseg mentaliteta, volimo puno srati a kada treba nesto konretno uraditi nigdje nas na mapi.. Hocemo ciste stolice, wc-e, qrce palce a 90% raje koja dodje na derbi nema clansku karttu.. Porazavajuce s obzirom da zivimo u gradu od 400k stanovnika i da se furamo da smo najbrojniji u drzavi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Crnac ba mora valjat"OdaVeliki je napisao/la:Ako je iz Arsenala ne mora po automatizmu znaciti da je to neki igrac. Uostalom iz Arsenala doci u Sarajevo (oLIMPIC)presmijesno. Kod nas klubovi mogu samo dovesti povrijeđene igrace koji nisu igrali po dvije godine, ostalo je tu i tamo isti tip igraca.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A Nil Vud igrao u Man Utd ?FaraonTM je napisao/la:"Crnac ba mora valjat"OdaVeliki je napisao/la:Ako je iz Arsenala ne mora po automatizmu znaciti da je to neki igrac. Uostalom iz Arsenala doci u Sarajevo (oLIMPIC)presmijesno. Kod nas klubovi mogu samo dovesti povrijeđene igrace koji nisu igrali po dvije godine, ostalo je tu i tamo isti tip igraca.

struja je napisao/la:Sve je ovo Greda fino rekao.Ja sam triput pokušavao uzeti člansku nisam uspio,nisam iz Sarajeva a dolazim gotovo na svaku domaću utakmicu.U kojem terminu se može uzeti članska,ako iko zna nek napiše,poslije ovog intervjua uzimam i ženi i djeci.
- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.