Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Čuj teško im. Šta čovjek neće pročitat' na ovom forumu majko moja. Jadni li su ti ljudi koji su odlučili da gonjaju loptu. Ne znam kako se nose sa kritikama koje su sastavni dio nogometne igre.
Meša samo pokaziva kako treba da se ponaša jedan normalan selektor određene nacionalne vrste. Svi njegovi potezi se sada dočekivaju sa oduševljenjem jer nismo naviknuti od prethodne dvojice na ovakav profesionalizam. Nadam se da će Mešu i njegov rad ispratiti i rezultati, te da ćemo dobiti čovjeka na duže staze na selektorskoj poziciji koji zna šta mu je dužnost i obaveza i imati još jednu svijetlu tačku uz rukometaše u ovoj tamnoj državi.
Meša samo pokaziva kako treba da se ponaša jedan normalan selektor određene nacionalne vrste. Svi njegovi potezi se sada dočekivaju sa oduševljenjem jer nismo naviknuti od prethodne dvojice na ovakav profesionalizam. Nadam se da će Mešu i njegov rad ispratiti i rezultati, te da ćemo dobiti čovjeka na duže staze na selektorskoj poziciji koji zna šta mu je dužnost i obaveza i imati još jednu svijetlu tačku uz rukometaše u ovoj tamnoj državi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bravo Mesa, a sad pravac Beneluks, jer Arslanagic i Tankovic su isto tako vazni, kako za sadasnjost tako jos vise za buducnost...ako se sad krene po te igrace mogli bi ih mozda imati na raspolaganju vec protiv Izraela.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
Ako bi uspjeli dobiti Martica i Tankovica do juna, to bi bilo super, plus Arsla, iako nije neophodan,vise radi perspektive.
Do Andore nema sanse , a i ne trebaju nam, to cemo valjda dobiti rutinski.
Do Andore nema sanse , a i ne trebaju nam, to cemo valjda dobiti rutinski.
IVAN MARTIC
A sada po jos malo jace ime Tankovica. Samo da ne stane na ovom jednom igracu. Martic je igrac za prvih 11 i Mujdza bi trebao da odigra bar svaku drugu da mu konkurise. U svakom slucaju i jedan i drugi su po menki kvalitetni bekovi.

Martiću, Martiću ovi sad svi koji ti se
će ti poslije svi...
Ajde ba nećeš biti ni prvi ni zadnji, svima oni to tako, samo Avdiju, Tinu i Anela mrze od početka.

Ajde ba nećeš biti ni prvi ni zadnji, svima oni to tako, samo Avdiju, Tinu i Anela mrze od početka.
Martic je bolji igrac od Avdije to je svima jasno. I bio je bolji i prije. I to ne zato jer igra ligu5 nego zbog njegovih igrackih kvaliteta. Posebno defanzivno nemozes porediti njih dvojicu al nikako.
BelminM23 je napisao/la:samo Avdiju, Tinu i Anela mrze od početka.
Niko ih ne mrzi....jednostavno nogometni panjevi, dokazani panjevi.
Sta vise treba

X
- Burberry46
- Kontakt:
Mehmed Alispahić u bordo dresu!
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... n=timeline" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Sportske ... n=timeline" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno. Jos je ovo mislim daleko od realizacije, glavno da je Mesa razgovarao sa njim, sad kakvu ce Ivan donijeti odluku, na njemu je. Sigurno da mu je prva zelja Hrvatska (bojim se da oni sad nece pokazati interes cim je Mesa bio kod njega), ali ukoliko ga je uspio ubjediti, mogli bi smo imati uskoro back up za Mujdzu. 2 puta sam ga gledao i ostavio je solidan utisak.Ajax je napisao/la:Martic je bolji igrac od Avdije to je svima jasno. I bio je bolji i prije. I to ne zato jer igra ligu5 nego zbog njegovih igrackih kvaliteta. Posebno defanzivno nemozes porediti njih dvojicu al nikako.
Nema on nikakve sanse da zaigra za HR kao ni Vrancic. A mislim i da gaji emocije do Bosne bas ko i Vrancic. Cak i da nema emocija njemu bi bio cilj da zaigra jer mu tako raste cijena. Mislim da je on jako potreban posebno zbog situacije oko Mujdze. A i ne hvali sam sebe puno ni ne nudi se kao neki. Ako ga bude selektor to zelio on bi trebao zaigrati za nas.
Sveti je napisao/la:Skinuli smo jednu telecu glavu, skinut cemo i drugu ako bude potrebno. Ali su male sanse da se slucaj susic opet ponovi. Zasto? Jer Mesa nije arogantni egoisticni papak koji konstantno pravi lose odluke i trazi krivce u nekom drugom. Cak i da Mesa nacini neku losu odluku, sigurno ce priznati i ophoditi se prema navijacima u skladu s tim. Fudbal i postoji radi ljudi koji ga prate, a ne radi telecih glavaHeraklitMracni je napisao/la:Sve je to super sto radi Meša , al ako ne bude rezultata sve pada u vodu , tesko marticu i ostaloj kompaniji kad im se forum na ledja popne

Pa ne postoje navijaci samo da aplaudiraju nego da i piju krv kada to treba. Kada to shvatimo postat cemo bolji u svim sportovima. Kada prestane biti vazno iz kojeg je koji trener kluba i kako mu je ime. Kada postane bitno samo jedno a to je uspjeh repke tada cemo svi biti sretniji sa postignucima nasih sportasa. A do tada neka nam je bog na pomoci sa Safetom i slicnima. Da budem iskren nije mi vazno niti malo sto je Bazdarevic iz Zeljeznicara, Veleza, Zvezde ili Dinama dok covjek radi dobar posao. Niti je li mu velika glava ili nos. Vazno je da covjek radi a ovaj izgleda radi. Ne moze ovo sve slucajno da se dogadja. Mesa samo naprijed. Ali boga mi ako pogrijesis ja cu prvi po tastaturi udariti. To je trenerska sudbina. Treba imati mali popust ali to ima rok trajanja. Ne ide to dugo, makar po meni.
@Dubrovnik sta kazes na ovo ??
On i Pape ko nebo i zemlja. Jedino sto ovaj nije bio najveci igrac svih vremena ali zato to nadoknadi sa radom i stalnim usavrsavanjem.
"Hrvatski izbornik je prije dva dana s bratom Robertom i jednim od svojih pomoćnika, Goranom Lackovićem, otputovao u Aziju. Ondje je trenutačno na pripremama veliki Bayern, a trener Bavaraca Pep Guardiola omogućio je Kovaču i njegovu stožeru da prate njegove treninge i način rada. Mi uvijek želimo nešto novo naučiti. Zbog toga smo došli ovamo, da malo vidimo kako Guardiola radi. Prošle godine Robert i ja bili smo kod Borussije Dortmund, a sad smo kod Bayerna. Ako bude vremena, sastat ćemo se ili ručati s Pepom. Mi smo ipak bivši igrači Bayerna i naravno da u klubu imaju veliko poštovanje prema nama - rekao je izbornik".
On i Pape ko nebo i zemlja. Jedino sto ovaj nije bio najveci igrac svih vremena ali zato to nadoknadi sa radom i stalnim usavrsavanjem.
"Hrvatski izbornik je prije dva dana s bratom Robertom i jednim od svojih pomoćnika, Goranom Lackovićem, otputovao u Aziju. Ondje je trenutačno na pripremama veliki Bayern, a trener Bavaraca Pep Guardiola omogućio je Kovaču i njegovu stožeru da prate njegove treninge i način rada. Mi uvijek želimo nešto novo naučiti. Zbog toga smo došli ovamo, da malo vidimo kako Guardiola radi. Prošle godine Robert i ja bili smo kod Borussije Dortmund, a sad smo kod Bayerna. Ako bude vremena, sastat ćemo se ili ručati s Pepom. Mi smo ipak bivši igrači Bayerna i naravno da u klubu imaju veliko poštovanje prema nama - rekao je izbornik".
Ma jesu loši Avdija i Anel, ali TinoZamora je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:samo Avdiju, Tinu i Anela mrze od početka.
Niko ih ne mrzi....jednostavno nogometni panjevi, dokazani panjevi.
Sta vise treba

Ovdje ga 90% ljudi ne vidi u reprezentaciji samo zbog toga što ima prezime Sušić...
Znas sto legendo Kovac je strasan radnik i uradit ce sve sto treba za dobrobit Hrvatske repke u to ne sumnjam ni malo. Ipak moram ti priznat da ni njemu nije glava na nekom visokom nivou pa pocne li kopirat Guardiolu moglo bi biti cuda. To je i Stimac pokusao pa Ibrahimovic u Zagrebu ismija Hrvatsku repku. Kakav Bayern, Hrvatska osim Perisica nema ozbiljnog krilnog igraca. Ali eto. Ipak za Susica je on Guardiola glavom i bradom a to treba reci i nije neki problem. Pa vidi Bazdarevica i usporedi sa onom propasti. Ne bih isao toliko daleko ali mi se cini da ima nekoliko trenera u BIH Premier ligi koji su Guardiole za Susica takodjer.Ajax je napisao/la:@Dubrovnik sta kazes na ovo ??
-
Idu Kovaci radi sebe, da uce, gledaju i to je super,.. nije samo taktika i formacija bitna, ima i kondicioni, psiholoski rad, treninzi itd., a igru ce tesko koja reprezentacija moci kopirati i da imas igrace , nemas vremena da to sve uigras. Mislim da je nas Mesa malo prestar za takve poteze.dubrovnik je napisao/la:Znas sto legendo Kovac je strasan radnik i uradit ce sve sto treba za dobrobit Hrvatske repke u to ne sumnjam ni malo. Ipak moram ti priznat da ni njemu nije glava na nekom visokom nivou pa pocne li kopirat Guardiolu moglo bi biti cuda. To je i Stimac pokusao pa Ibrahimovic u Zagrebu ismija Hrvatsku repku. Kakav Bayern, Hrvatska osim Perisica nema ozbiljnog krilnog igraca. Ali eto. Ipak za Susica je on Guardiola glavom i bradom a to treba reci i nije neki problem. Pa vidi Bazdarevica i usporedi sa onom propasti. Ne bih isao toliko daleko ali mi se cini da ima nekoliko trenera u BIH Premier ligi koji su Guardiole za Susica takodjer.Ajax je napisao/la:@Dubrovnik sta kazes na ovo ??
Kao forumas koji je bio na Papetovoj strani moram priznati da Mesa puno bolje i angazovanije radi po pitanju novih igraca, cekacu utakmice da vidim igru i rezultate.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Aferim momcino. Vidit cemo jesu li calcio, zlatna kanta, emir79 i ostali Papetoljupci ovako posteni. Cisto sumnjam.Sabinho je napisao/la:Kao forumas koji je bio na Papetovoj strani moram priznati da Mesa puno bolje i angazovanije radi po pitanju novih igraca, cekacu utakmice da vidim igru i rezultate.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To je care osnova svega. Ako nemas igrace ne mozes imati ni igru valjda je to jasno. Dobro je dok imas srece sa povredama ali ako malo krene naopako uskoce Avdo, Hadzic isl. i Cipar postaje prejak. To je valjda jasno. Ipak ajde da makar u vezi ovoga otvaras oci. Onaj krelac ovo nikad ne bi uradio a zasto to mi nikad nece biti jasno. Valjda glupost i lijenost to je ubitacna kombinacija.Sabinho je napisao/la:Kao forumas koji je bio na Papetovoj strani moram priznati da Mesa puno bolje i angazovanije radi po pitanju novih igraca, cekacu utakmice da vidim igru i rezultate.

Ne vidim razloga zasto bi to radio, Arslanagicu, Tankovicu, Marticu i ostalima bi trebala biti cast da ih ovaj trenerski mag trenira.dubrovnik je napisao/la: To je care osnova svega. Ako nemas igrace ne mozes imati ni igru valjda je to jasno. Dobro je dok imas srece sa povredama ali ako malo krene naopako uskoce Avdo, Hadzic isl. i Cipar postaje prejak. To je valjda jasno. Ipak ajde da makar u vezi ovoga otvaras oci. Onaj krelac ovo nikad ne bi uradio a zasto to mi nikad nece biti jasno. Valjda glupost i lijenost to je ubitacna kombinacija.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Moze Mujdza igrati i desno krilo, pogotovo ako Izet nebude igrao u Bremenu.Ajax je napisao/la:IVAN MARTIC![]()
![]()
![]()
![]()
A sada po jos malo jace ime Tankovica. Samo da ne stane na ovom jednom igracu. Martic je igrac za prvih 11 i Mujdza bi trebao da odigra bar svaku drugu da mu konkurise. U svakom slucaju i jedan i drugi su po menki kvalitetni bekovi.
Eno i Stevanovic je nasao novi klub. Steta to je otisao u Sevillu. Trebao je u Belgiju, godinu dvije pa onda BL.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, CAGarfia, sagitarius i 19 gostiju.