ko bolan ima nesto protiv Puzigaće?
pa ja sam prvi dao maksimalnu ocjenu puzigaci jer je daleko najbolji igrac bio ove polusezone, DALEKO najbolji!
Covjek koji ima damu, ima bezobrazluka, zna igrati lopte naprijed, nazad malo kasni ali nista strasno u nasj ligi. I ja bih volio da produzi, da odigra jos goodinu -dvije u ovoj formi, niko od mene sretniji nebi bio.
Ja sam Puzija naveo kao razlog zasto protic ne igra! Puzigacu nebi izbacio iz prvih 11 ni puno bolji bek od protica jer je puzi eksplodirao i odigrao polusezonu karijere. I sasvim je logicno da ce Protic grijati klupu. J a sam samo rekao da je Protic odlican bek koji ce sigurno imati jos sta reci u FKSat i da nece ici nigdje. Nisam upoznat da li je puzi produzio ugovor, volio bih da jeste ali prema TM on ima ugovor jos pola godine. Bas kao i Bandović, Dupovac i Tatko.
Sto se tice branjenja igraca koje je ibrak doveo, to niej tacno. Meni npr Kostic ne mirise kao igrac koji nam je bio potreban, jer mi ne igramo tu taktiku i formaciju gdje nam treba razbijač. A nije ni neki kvalitet da se ne lažemo. Međutim sasvim rpistojna zamjena s klupe.
Bekić, pretrpavanje mjesta špica, jedino ako ne planiraju uskoro prodati Krstu i ne produziti sa Bilbijom. Ne kazem da Bekic nije kvalite, JESTE, veliki ali je on ko zna koji napadac uu nizu.