Momci su odigrali utakmicu sezone protiv Borusije i da nije bilo Deje i njegovih kikseva to bi bila noc za pamcenje, a onda se prisjetim Protica koji je usao zadnjih 15 minuta kao i mali Hazard, gdje smo trebali jos dva da primimo bez problema zbog ovog najboljeg beka JSL i onda mi neko pocne drzati predavanja kako je to strasan bek, sve fudbalski strucnjaci!!!Gomis99 je napisao/la:
Pep vjerujes nekad pomislim da ja pisem umjesto tebe... hahaha isto misljenje i za protica i za kalasija. Sad satro prica Mehi se svidja, cirkusa nije lik prilike dobio kod Mehe ni 10 minuta u ligi. A kao najbolji mu bek. Isto ko da nemamo oci da vidimo da je decko trom i nikakav,i taj centarsut mu dolazi u pitanje, Udjes protiv Borussije i onako se vracas, znaci igras 15 minuta ima da grizes po terenu, Lik ko maneken. Ono kad sam vidio fudbal mi je zgadio.SVako ima pravo na svoje misljenje, ali toliko tvrditi da je dobar, za nekog koji nije pokazao nista nema smisla.On ni u jednom trenutku ne bi mogao prije brzeg i borbenijeg puzija igrati. Druga stvar nije bio najbolji igrac JLS, nego fudbalskog kluba Novi Pazar(a bas smo se proslavili s igracima tipa Vusljanina itd). I Vusljanin im je interesantno bio najbolji. Dosta je vise tih iz Pazara, valjda se vise skontalo da ne predstavljaju pojacanje kao i mnogih iz Crne Gore(osim Piksija). Ako spadnemo da nam RAdos bude prvi bek, naje**** smo.
Kallasi
Ne treba biti puno pametan da vidis da je to amater nezainteresovani koji nema ni 1% Puzijeve borbenosti!!!