FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 12 jan 2015, 11:22

Samo nek ide na bolje...
Nek se nešto dešava.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 11:36

Da zavrsim sa ovim @Robin Hood... Tebi niti bilo kome drugom ne dam da odredjujete koliko ja volim Zelju....nemate pravo na to niti ja imam pravo da bilo kome drugom kazem bilo sta po pitanju ljubavi prema klubu.Ja sam jos 2009 izasao iz svega i vjeruj mi da me misljenje i podrska navijaca ne interesuje.Izasao sam iz svega zato sto sam ja tako htio a ne sto su drugi tako zelili.Ostavio sam iza sebe udruzenje navijaca,prostoriju na sjeveru,mjesto za navijace u predsjednistvu kluuba i tto sa pravom glasa,tri mjesta u skupstini kluba koja se evo tek sada poslije toliko vremena popunjavaju.

RobinHud
Kontakt:

Post Postao/la RobinHud » 12 jan 2015, 11:49

DANDY je napisao/la:Da zavrsim sa ovim @Robin Hood... Tebi niti bilo kome drugom ne dam da odredjujete koliko ja volim Zelju....nemate pravo na to niti ja imam pravo da bilo kome drugom kazem bilo sta po pitanju ljubavi prema klubu.Ja sam jos 2009 izasao iz svega i vjeruj mi da me misljenje i podrska navijaca ne interesuje.Izasao sam iz svega zato sto sam ja tako htio a ne sto su drugi tako zelili.Ostavio sam iza sebe udruzenje navijaca,prostoriju na sjeveru,mjesto za navijace u predsjednistvu kluuba i tto sa pravom glasa,tri mjesta u skupstini kluba koja se evo tek sada poslije toliko vremena popunjavaju.

Manijace, ako ce ti biti lakse, eto sve je tako (a dobro znas da nije). Ali hajde da postujem tvoje misljenje. Malo si fulio namjeru, ti dobro znas za koje si igrace, koje ljude u klubu sadasnje i bivse forsiras, koga si najvise pljuvao a on to nije zasluzio. Da zbog nekih drugih stvari blatis nesto drugo...Nebitno skroz, samo hocu da ti kazem da nije fino da kritikujes nesto sto tebi ne odgovara zbog neceg lijevog, nisi cist imas oraha u dzepu. Eto toliko, budi pametan dovoljno ti je godina.
Pozdrav
1921 nastala je ljubav!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 11:50

Razastri orahe....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jan 2015, 11:52

nađite se i svađajte se, potucite se ako hoćete, a ne **** temu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jan 2015, 12:14

Manijaci jedno pitanje. Koja sezona je bila kad ste u derbiju dobili na Koševu golom Kajtaza i jel vam to zadnja pobjeda na Koševu?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jan 2015, 12:16

alan_kardec je napisao/la:Manijaci jedno pitanje. Koja sezona je bila kad ste u derbiju dobili na Koševu golom Kajtaza i jel vam to zadnja pobjeda na Koševu?
Nisam manijak ali cu ti odgovoriti, 2004 su zadnji put dobili na Kosevu, golom Kajtaza.
1946

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 12 jan 2015, 12:17

alan_kardec je napisao/la:Manijaci jedno pitanje. Koja sezona je bila kad ste u derbiju dobili na Koševu golom Kajtaza i jel vam to zadnja pobjeda na Koševu?
2004/2005 i to je zadnja pobjeda gore
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 12 jan 2015, 12:18

ChWilla je napisao/la:nađite se i svađajte se, potucite se ako hoćete, a ne **** temu.
Vala baš. Jedan se registrovao samo da napada drugog koji se zna po imenu i prezimenu (ja ne znam, ja sam malo stariji čikica :mrgreen: ). Ne ulazim u to ko je u pravu, a ko ne, ali u svakom slučaju rasprava nije ravnopravna i nije za forume.

Čim se odigralo zadnje kolo neko je napisao da bi pauza mogla biti itekako zanimljiva ... nisam očekivao baš ovoliko.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jan 2015, 12:18

Ok, hvala puno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jan 2015, 12:25

Izgleda zanimljivije citati raspravu izmedu forumasa nego desavanja u klubu .

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 12 jan 2015, 12:27

Ne bi bilo lose da neko napravi i temu "Dvoboj forumasa" pa nek oplete ko god zeli međusobnu raspravu...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 jan 2015, 12:27

Pa nisam ni ja ocekivao da ce biti nesto posebno zanimljivo ni ovako burno. Sve je upucivalo na to da bi se trebalo nesto desavati, ali uglavnom se znao cilj, pokusati sto prije stabilizovati klub, sto je u nekom smislu odgadjanje dobrih igara i rezultata naustrb finansijske konsolidacije, jer se ne ulaze u igrace, gura se omladinski pogon koliko je to moguce i da bi u okviru dvije godine mogli poceti napredovati.
Onda nam je to govorilo da nece biti puno nekih posbnih dogadjanja. Ocekivao sam dosadnu zimu. A onda je pocelo talasati sa strucnim stabom, odlazak Adzema, pa Mema, pa Odovic, odlazi Amar, poceli sastanci na temu eventualnih ulagaca, igracki kadar je pod lupom, ne zna se hoce li biti promjena u tom segmentu, potpisivanje novih ugovora nekim nasim igracima, spremanje skupstine, mnoge price, brujanja, prasina se malo podigla oko svega.
Prvi put poslije nekoliko godina nama zimski predugi period pauze nije bio potpuno dosadan. Evo pocele i pripreme, pa ce nam i to biti zanimljivije u ovom periodu koji nam je inace toliko dosadan.

Ali treba biti strpljiv. Malo pomalo. Vidjecemo hoce li i sta ce od ovoga svega ispasti.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 jan 2015, 12:53

Izvinjavam se svima zbog ovog prepucavanja ali sam bio prinudjen na to....Imam svoje misljenje koje iznosim ne samo ovdje bez ilakvog ustezanja.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 12 jan 2015, 13:06

Samo vama raja sve smeta. Logicno je da ce biti nekih rasprava i sukoba misljenja. Kako kaze ako svi mislimo isto,niko ne misli dovoljno. Neko nesto napise more likova se nadje uvrijedjeno. Ne govorim samo za ovu raspravu medju ova dva forumasa koja su,ruku na srce,sve ovo spustili na licni nivo. Vrlo je vazno da se razmjene misljenja i da raja pise sta misli,to je i bit nekog foruma.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 12 jan 2015, 13:40

Dobra je stvar što su Kvesa i Tomo produžili, ali to nije garancija da će ostati. Oni su momci za primjer i žele da ako već odu Željo ima od toga koristi. Mislim da je to jasno. Nadam se samo da će što prije igračka križaljka riješiti da Oda može praviti ekipu. Bilo bi stvarno neozbiljno da mu deset-ak dana pred početak prvenentsva neko odlazi ili dolazi.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 jan 2015, 13:53

tm8782 je napisao/la:Ne bi bilo lose da neko napravi i temu "Dvoboj forumasa" pa nek oplete ko god zeli međusobnu raspravu...
:thumbup:

Samo spamaju temu, uđem da vidim nešto novo o Želji i pročitam kako se dvojica svađaju a ostali im govore da to riješe na kafi, yebo ga grob više :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jan 2015, 13:54

rodom s Mejtaša je napisao/la:Dobra je stvar što su Kvesa i Tomo produžili, ali to nije garancija da će ostati. Oni su momci za primjer i žele da ako već odu Željo ima od toga koristi. Mislim da je to jasno. Nadam se samo da će što prije igračka križaljka riješiti da Oda može praviti ekipu. Bilo bi stvarno neozbiljno da mu deset-ak dana pred početak prvenentsva neko odlazi ili dolazi.
Ma brate niko da kaze vidi kako smo dobro rijesili dva jako bitna igraca brzo i efikasno ( da ne bude zabune ovdje je trebalo para na ruke isplatiti ) da je drugacije da idu iz kluba bilo bi 100 stranica napisano do sad pljuvanja i zaljenja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 12 jan 2015, 13:56

Moze li mi neko reci sta je za ovu kosarku ? je li sutra u 16h i oce li biti organizovano sta sto se tice navijanja ?
Željezničar živimo !

JIJoe
Kontakt:

Post Postao/la JIJoe » 12 jan 2015, 13:56

DANDY je napisao/la:Izvinjavam se svima zbog ovog prepucavanja ali sam bio prinudjen na to....Imam svoje misljenje koje iznosim ne samo ovdje bez ilakvog ustezanja.
Svoje misljenje onda zadrzi za sebe, pogotovo misljenje koje nema veze sa trenutnim stanjem u i oko kluba, to sto simpatises ljude koji su unistili Zelju bukvalno u periodu od 2005.-2009. meni dovoljno govori, sva buduca polemisanja i raspravljanja samnom ubuduce zaobidji, napadas, prozivas i vrijedjas, a kasnije se izvinjavas ko kakav psiheterik sa porukom "bio sam prinudjen na to" ... :crazy: :shh:
1921'

https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: JuzniVjetar1979, Kajkutenjoyer, Pablo11, pinki i 41 gost.