Eto ti ga sad....lepo te majka vaspitala, svaka častxaves je napisao/la:Ne seriparangal je napisao/la:Nije ovo merilo ničega...odavno nisam gledao da Barsi neko ostavi ovoliko prostora napred. Verovatno je i rani prvi gol to prouzrokovao ali Atletiko taktički igra očajno...Simeone je omanuo totalno.
Rakitić je solidan....za Inijestu se slažem....nema ga
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Yeboga, pa odigramo mozda najbolje poluvrijeme u sezoni i vama opet nesto ne valja...
Istina, Iniesta je najslabiji igrac na terenu, ali dobro. Rakitic dobio puno vise prostora, nije vise zacrtan uz aut liniju i odmah izgleda puno bolje.
Napadacki trojac maestralan.
Istina, Iniesta je najslabiji igrac na terenu, ali dobro. Rakitic dobio puno vise prostora, nije vise zacrtan uz aut liniju i odmah izgleda puno bolje.
Napadacki trojac maestralan.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vrijeme je bilo da neko pokaze ovim mesarima da se ne mogu svaki put oslonit na srecu i mesarenje
Trojac u napadu izuzetno raspolozen predvodjen rastrcanim messijem, odbrana zasad solidna, mada je alves davno prestao biti ozbiljan fudbaler i najvise napada ide bas s njegove strane no ima dobar bekap u pikeu.
naprijed rejal
Haj sto su mesari, nego se i valjaju samo tako.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sto me ne cudi da su penal dali hah, trebalo je samo centar preci da im pokloni
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hej moj malenco.za sta on svira penal,pa ja nez da je messi tako.uopste lika
Cccc
Cccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne vjerujem sta covjek svira, sramota sudija, a jos veca za atletico 
Oj penala
Onda start nad Neymarom u 1 poluvremenu je za dozivotni zatvor.
Onda start nad Neymarom u 1 poluvremenu je za dozivotni zatvor.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Nemojte tako mi smo Uefalona nama sudije pomazu dobivamo penale u zadnjih 10 godina nismo zasluzili nijedan trofej 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Više se bojim Alvesa, nego i Mandzukica i Torresa i Grizmana zajedno
Zabili ste gol nakon cistog igranja rukom, 5 metara od sudijePegi10 je napisao/la:Nemojte tako mi smo Uefalona nama sudije pomazu dobivamo penale u zadnjih 10 godina nismo zasluzili nijedan trofej
Joj messija ubice sta se desava sa njim,haman su mu svi ovi natpisi u medjma bas dali motiv .lik ko da mu je zadnja utakmica u zivotu trci ko lud.ovakvog messija da ima barca svaku utakmicu ,ne treba ni vezni red ni ista,iniesta i raketa mogu samo stojati ovaj sve za njih ce odraditi.
Sad je pravi playmaker
Sad je pravi playmaker
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
MSN
Bravo Suarez, bravo Raketa....bravo Leo. Sad ase lakše diše 
u La Coruni isto ići po pobjedu, ne igrati mlitavo kao kod Sociedada, di će proć bez Messijeva gola, treba u kupu nekoga odmoriti, dat šansu malom Haliloviću
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- Donnie Darko
- Kontakt:
Potencijalno jednako katastrofična pobjeda za Barcelonu kao ona naša protiv Irana.
Tako...tri velika boda. A sad neka menjaju ..be mi se šta rade kad nisu na terenu.
Jako dobro je to izgledalo veceras, posebno prvo poluvrijeme. Jedina zamjerka Luchu su zamjene, mogao je prije uvesti Rafinhu.
Utakmica koja dokazuje kako moze igrat ovaj napadacki trojac, ubitacni, steta sto nisu zabili jos golova jer su imali puno sansi. Vezni red - dobar. Iniesta tih u prvom , ali u drugom bolji. Rakitic jako dobar, odavno nije ovako odigrao. Dobio vise prostora s Messijem desno i odlicno to koristi. Obrana takodjer, danas mi je cak Pique odigrao bolje od Mascherana.
Sto se Atletica tice, prgavi do bola, ubili Neymara jbte. Ali 3 boda su najbitnija,
Utakmica koja dokazuje kako moze igrat ovaj napadacki trojac, ubitacni, steta sto nisu zabili jos golova jer su imali puno sansi. Vezni red - dobar. Iniesta tih u prvom , ali u drugom bolji. Rakitic jako dobar, odavno nije ovako odigrao. Dobio vise prostora s Messijem desno i odlicno to koristi. Obrana takodjer, danas mi je cak Pique odigrao bolje od Mascherana.
Sto se Atletica tice, prgavi do bola, ubili Neymara jbte. Ali 3 boda su najbitnija,
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- hule_barca
- Kontakt:
Mislim da je Lucho svjesno pustio loptu Atleticu ne bi li ih kontrama dokrajčio. Prestrogo sviran penal je zakomplikovao situaciju, gdje smo vidjeli jedan potencijalni scenario u Ligi Prvaka kada se bude igralo na izbacivanje, a što mi se nije svidjelo. Izgubili smo loptu totalno, i lako je mogla neka lopta zalutati. Međutim, sve u svemu kada se sabere i oduzme, dobra utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme.
P.S. Ne zabrinjava me forma na Camp Nou, ali u gostima se moramo drakonski popraviti. Protiv Malage bez šuta u okvir, protiv Reala katastrofa, protiv Getafea isto tako, kao i protiv Sociedada. To je previše. Titula će se osvojiti na tim malim gostovanjima, pogotovo kako se prvenstvo bude približavalo kraju. Što manje bodova na tim gostovanjima prospemo, titula će biti sve bliže, ali otom potom.
P.S. Ne zabrinjava me forma na Camp Nou, ali u gostima se moramo drakonski popraviti. Protiv Malage bez šuta u okvir, protiv Reala katastrofa, protiv Getafea isto tako, kao i protiv Sociedada. To je previše. Titula će se osvojiti na tim malim gostovanjima, pogotovo kako se prvenstvo bude približavalo kraju. Što manje bodova na tim gostovanjima prospemo, titula će biti sve bliže, ali otom potom.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.