FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sutra nece bit glasanje za statut. u planu je usvajanje finansijskog izvjestaja za 2014 i prezentacija statuta za sledecu skupstinu koja ce se odrzati krajem frebruara. poz za sve
Zadnja izmjena: super, dana/u 11 jan 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
i ovo za sastanak ne lozi raju bezveze. nije bio sastanak al je planitran ovih dana.bit cete blagovremeno obavjesteni...pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Nesto mi je tesko povjerovati za Zebu, ima ugovor gore, tesko da ce na zimskoj pauzi doci 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zeba raskida ugovor sto ne znaci da ce namaMinjore je napisao/la:Nesto mi je tesko povjerovati za Zebu, ima ugovor gore, tesko da ce na zimskoj pauzi doci
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Kontakt:
ljudi sve u svemu nema frke,kako sam saznao od vodecih ljudi u klubu skoro svi prisutni ce biti za statut,vjerovatno vidite mnoge ljude u zadnje vrijeme da se vrte oko kluba u nadi da ce uci u novi projekat fkz....ponavljam,skupstina za novi statut je krajem frebruara datum ce se znati poslije sutrasnje skupstine,bit ce sigurno pojacanja al treba sacekati Odovicevo misljenje koji bi trebalo dati naznake koji su igraci potrebni(nece biti gomilanja igraca)nego samo pozicije koje mu trebaju,ima naznaka za par igraca al nece se izlaziti u javnost sa imenima.Imamo situaciju da pojedini menadjeri su "namirisali" ogromni kapital koji ce uci u klub pa zovu i nude igrace sa svih strana,cak ima jedan u kojeg su se nase kone zaklinjale al o imenima necu da trolove ne navucem na temu....pozz i cujemo se ako stignem od obaveza sutra vece
PS od vladavica nema nista,to je sto ja znam od ljudi koji rade na dovodjenju
PS od vladavica nema nista,to je sto ja znam od ljudi koji rade na dovodjenju
Ja još uvijek ne mogu razlučiti u kojem smjeru sve ovo vodi, nekako mi predobro da bude istinito...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Evo i na zvanicnoj stranici za Kvesu i Tomu
.
Bravo momci

Bravo momci

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Šta bude, bude..pile87 je napisao/la:Zeba raskida ugovor sto ne znaci da ce namaMinjore je napisao/la:Nesto mi je tesko povjerovati za Zebu, ima ugovor gore, tesko da ce na zimskoj pauzi doci
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Aco kod koga će se zadužiti? Ne kontam ćemu nova zaduženja kad se još ni starih dugova nismo riješili.
Zaduzicemo se kod svakoga ko da para, a onda dug prelazi u Jedan vid dionica,tj ulagackih prava kad se statut promijeni.navalili svi sad namirisali lesinari pare.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Pa upravo to nece niko dati dzaba pare, moraju dobiti nesto zauzvrat.gavran je napisao/la:Zaduzicemo se kod svakoga ko da para, a onda dug prelazi u Jedan vid dionica,tj ulagackih prava kad se statut promijeni.navalili svi sad namirisali lesinari pare.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
super je u konekciji sa klubom al juce.
-
- Kontakt:
Pa bolje i ovako, pošteno ispadne! A ne da zavisimo od Osima stalno koji može otići kad hoće!Ovako ćeš imati ljude koji će kad se Osim vrati dati mu funkciju i ugovor i neće moći džaba otići kao sad!zeljeznicar1 je napisao/la:Pa upravo to nece niko dati dzaba pare, moraju dobiti nesto zauzvrat.gavran je napisao/la:Zaduzicemo se kod svakoga ko da para, a onda dug prelazi u Jedan vid dionica,tj ulagackih prava kad se statut promijeni.navalili svi sad namirisali lesinari pare.
Grbavica naš je Hram!!!
Jao jao, kako je super lozio raju. Aleksandar je to fino objasnio, svaka cast na iskrenosti.
- storm_raider
- Kontakt:
Uz nogu!FairBet je napisao/la:super je u konekciji sa klubom al juce.
@ontopic, samo da se statut usvoji.
Sport je lijek za tijelo i duh.
opet šokantne tvrdnje, čuj ulaganja se moraju vratiti. ja mislio usvojiš statut i ljudi ti odmah džaba daju para koje ne moraš vratiti.
- super
- Kontakt:
evo da pojasnim u kratkim crtama od dolaska para vaseg amidje do skorog ravnanja racuna kluba trebalo vam je skoro 2 godine a jos niste sve zavrsili,mi cemo to uraditi abd mnogo prije jer se vec rade sanacije pojedinih dugova,ove pozajmice sto aco spominje su ustvari upravljacki ulozi koji ce posle usvajanja statuta bit ponudjene svim bivsim i sadasnjim investitorima,igracima i ljudima iz inozemstva potencijalnim investitorima(za dva velika iz inozemstva znam),znaci mi cemo sa pocetkom nove sezone imati sigurnu upravu koja nece zavisiti ni od kantona ni od opstine ni od bilo kakve milostinje pojedinih politicara i samo ti mogu na kraju reci jest ces ti i ovi sto me prozivaju svoja damu kada ovaj "Čiko" udje u klub(onaj glavni)...toliko od mene pozzcobefks je napisao/la:Jao jao, kako je super lozio raju. Aleksandar je to fino objasnio, svaka cast na iskrenosti.
- super
- Kontakt:
@aco izgleda jos niste saznali koji je "Čiko" u pitanju,evo posto si rega momak kada budem ja smio reci ti ces biti prvi koji ce saznati pa mozes na portal staviti,naravno ako ne saznas prije od nekog 

DA nije smiješno bilo bi žalosno.Cijela priča se pretvori u to ko je veći insajder.Drug Moderator bi po prirodi stvari morao biti iznad