ima svakakvihultrasstyle_tz je napisao/la:ima li ko kakav skin , samo to...ovaj default je toliko taman, los, plus i atributi svi iste boje da mi dotuzi nakon 15 minuta igrat- oci zabole
onaj od fm 14 je bio gotivan
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015

Kako mogu ovi rijesiti ako je neko imao problem s ovim ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Jedno od ovo dvoje ce pomocCikaIzo je napisao/la:
Kako mogu ovi rijesiti ako je neko imao problem s ovim ?
1. Dodaj folder fm-a u antivirus pod exceptions pa ponovo instaliraj patch
2. Instaliraj DirectX update
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
je.ba mene skin
skinuo neki skin , zablokira sve, morao reinstal igru i sad nece da je otvori hahahaha ..otvori igru, ocita i ono crno noSteam free game, i zapne na Loadingu (ono na vise jezika sto se vrti Loading) i tu se vrti beskonacno-dalje nece
moram ja sra.t novi skin ovo ono, igraj kako ti je bog dao, sad neces nikako hahaha
skinuo neki skin , zablokira sve, morao reinstal igru i sad nece da je otvori hahahaha ..otvori igru, ocita i ono crno noSteam free game, i zapne na Loadingu (ono na vise jezika sto se vrti Loading) i tu se vrti beskonacno-dalje nece
moram ja sra.t novi skin ovo ono, igraj kako ti je bog dao, sad neces nikako hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JoseMourinho
- Kontakt:
U app data izbrisi folder fm-a pa ga upali 
Zna li neko zasto mi u ovom bh liga patchu u ligi federaciji i nizim ligama imena igraca nisu tacna ?
M.Delac 2
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kako misliš? Jel ti u cijeloj igri nisu ili samo u tim timovima?FKS1946 je napisao/la:Zna li neko zasto mi u ovom bh liga patchu u ligi federaciji i nizim ligama imena igraca nisu tacna ?
Ako je samo u tim timovima pri kreiranje igre strikirano ti je bilo možda add players to ??? Team, tako nesta? (Da doda igrače u timove gdje nema)
Ako u cijeloj igri onda nisi fino instaliro patch
Ali ako skinem to strikirano opet mi ostane samo nekoliko igraca, ostalih nema nikakoJoseMourinho je napisao/la: Kako misliš? Jel ti u cijeloj igri nisu ili samo u tim timovima?
Ako je samo u tim timovima pri kreiranje igre strikirano ti je bilo možda add players to ??? Team, tako nesta? (Da doda igrače u timove gdje nema)
M.Delac 2
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jbg nije SI napravio igrače za njih, ma i 50% timova bar nije bilo nego je pravljeno editoromFKS1946 je napisao/la:Ali ako skinem to strikirano opet mi ostane samo nekoliko igraca, ostalih nema nikakoJoseMourinho je napisao/la: Kako misliš? Jel ti u cijeloj igri nisu ili samo u tim timovima?
Ne znam je li tako kod mene samo ili je i kod ostalih... npr. kod Igmana iz Konjica tu su samo Maksumic i Vasilj ostali roster sve neka imena nepoznata,cini mi se samo da je kod Leotara i Branitelja sve tacnoJoseMourinho je napisao/la:Jbg nije SI napravio igrače za njih, ma i 50% timova bar nije bilo nego je pravljeno editoromFKS1946 je napisao/la:Ali ako skinem to strikirano opet mi ostane samo nekoliko igraca, ostalih nema nikakoJoseMourinho je napisao/la: Kako misliš? Jel ti u cijeloj igri nisu ili samo u tim timovima?
M.Delac 2
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma kod sviju je isto jbg ja sam pravio sve tacne sastave premijer lige nisam nista ostalo diro 
Sta da uradim kad mi se igraci zale na trening? Dodje mi poruka da se Rooney zali na trening, nesto tipa high training workload..
Stavi overall training na average i njemu promjeni individualni focus treninga.
A uostalom nek se žali, ti si trener i ti odlučujuješ
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A uostalom nek se žali, ti si trener i ti odlučujuješ
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Aha hvala
I zna li neko na ovo odgovor, nemoguce da se meni samo desava? ahahaPersie je napisao/la:Naredim skautima da idu traziti i sad provjeravam kod svih koje sam poslao pise da jos nisu ni krenuli u potragu, tj preparing.. koji k.. ?
On je u godinama,njemu trening ne utice mnogo na opsti razvoj,smanjis workloadPersie je napisao/la:Sta da uradim kad mi se igraci zale na trening? Dodje mi poruka da se Rooney zali na trening, nesto tipa high training workload..
Došlo vrijeme da preporučim dva pojačanja za neke manje klubove.
Miloš Kosanović, odličan defanzivac, malo skuplji (oko 500k€/48 mj. + bonusi), ali isplati se brzo, Heerenveen nudio 1M€ + 20 posto od sljedeće prodaje, odbio ponudu.

Danilo Pantić, vezni igrač (rođen 1996), plaćen 750k€/48mj., ako ga forsirate u prvoj postavi, brzo napreduje i raste mu vrijednost. Ajax ponudio 2M€, ponuda odbijena. (Imao malih problema sa povredama, da je odigrao sezonu kako sam planirao, vjerovatno bi mu vrijednost bila još i veća).

U velikom sam finansijskom minusu, zbog čega ne mogu dovesti niti jednog igrača, ali čini se kako ću ubrzo dobro profitirati.
Miloš Kosanović, odličan defanzivac, malo skuplji (oko 500k€/48 mj. + bonusi), ali isplati se brzo, Heerenveen nudio 1M€ + 20 posto od sljedeće prodaje, odbio ponudu.

Danilo Pantić, vezni igrač (rođen 1996), plaćen 750k€/48mj., ako ga forsirate u prvoj postavi, brzo napreduje i raste mu vrijednost. Ajax ponudio 2M€, ponuda odbijena. (Imao malih problema sa povredama, da je odigrao sezonu kako sam planirao, vjerovatno bi mu vrijednost bila još i veća).

U velikom sam finansijskom minusu, zbog čega ne mogu dovesti niti jednog igrača, ali čini se kako ću ubrzo dobro profitirati.
Ljudi imal igdje da se skine neki face/logo pack a da nije prevelik.. Gledam svi po 500mb najmanje, mrzi me da skidam to..
Pa to ti je jedan od manjih. Inace ti packgovi su u gigabajtima.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jel' postoji način da se save sa one demo verzije nastavi na ovoj kompletnoj verziji?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- JoseMourinho
- Kontakt:
Da samo ga loaduj 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.