Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

semke90
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la semke90 » 29 mar 2010, 17:12

vedo ce sljedece sezone biti onaj stari, al samo sto nece u jednoj polusezoni dati 18 golova nego 20 :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2010, 17:17

Tako su preokrenuli stvari, hem trener, menedzer i navijaci, kao da im je njihov topscorer najlosiji igrac. :lol:
Kamo srece da se Magath docepa Salija i Vede...kako bi nam reprezentacija profitirala.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 29 mar 2010, 17:36

Ma sada Ragnick trazi krivca sto 90% ekipe igra uzasno,pa njihova se igra ove sezone moze porediti sa nasim prosjecnim klubovima,stvarno ružno igraju.Bas je Vedu nasao kritikovati,svi vidimo da Vedo ne igra dobro ali treba biti realan.On je klasicni napadac koji treba da bude pogađan loptama sto ja u zadnjim utakmicama Hoffea nisam ni 5 puta vidio.
12.9.2009.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 29 mar 2010, 18:06

Ragnick je jedan mis ispao svijetski...zasto ne kaze sta protiv Eduarda i Marqusella?! Pa ta dvojca balavaca i prave ovakvu anti atmosferu...koliko god je Vedo los i njih dvojca su jos veci cirkusanti (cirkusanti ali u pravom smislu te rijeci)...kako bih ja hladno otfurao iz te provinciske ekipe...cuj Prince Tagoe i Vukcevic(veceg kloca u zivotu nisam vidio) da predvode napad...bolje da uzmu nekog od raje sa foruma...bili bi mi ucinkovitiji!! :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 18:10

Čovjek nije dodao i to je to. Sebičan je ispao, i mislim da će mu jedna utakmici na klupi dobro doći.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 29 mar 2010, 18:14

Necromacer je napisao/la:Ragnick je jedan mis ispao svijetski
Ma ja, a kada oni **** Brazilci ne daju loptu ispadnu heroji.
Ovako Vedad prvi put nije dodao, treba na klupi. Znas ti nas yebo ti nas. :roll:

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 29 mar 2010, 18:15

Vedo da se nije ozljedio rasturao bi, kakav Džeko nebi se čuo kraj njega ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 29 mar 2010, 18:18

po čemu to zakljucujes,zato št je dao 20 golova,pa bilo je bolan takvih igrača hiljade i hiljade gekas,mintal,vittek svi su oni davali po 25 golova u bl a gdje su sad,ozljeđiva je se imessi,ronaldo pa su opet uhvatili formu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 29 mar 2010, 18:21

Dabar je napisao/la:po čemu to zakljucujes,zato št je dao 20 golova,pa bilo je bolan takvih igrača hiljade i hiljade gekas,mintal,vittek svi su oni davali po 25 golova u bl a gdje su sad,ozljeđiva je se imessi,ronaldo pa su opet uhvatili formu
Kad su Messi ili Ronaldo izbivali sa terena pola godine ?!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 29 mar 2010, 18:22

Mrgood je napisao/la:Vedo da se nije ozljedio rasturao bi, kakav Džeko nebi se čuo kraj njega ;)
hhhh et sad ce nas Vedo laganini klupu grijat i molit boga da dobije prilku da poigra ;) a Dzeko razmislja o Milanu,ManUtd. Arsenalu itd....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2010, 18:22

Mislim da je Ragnik trebao davno staviti Ibiša na klupu,mislim da je upravo to sto Ibiš treba u ovom trenutku da ga malo podstakne da vise trenira i da se bori za mjesto u prvih 11,previse se opustio znajuci da je prvi izbor u napadu.Mislim da ce ovo njemu dobro doci da malo vise zapne jos uvjek ima strah od one povrede i nedaje sve od sebe ni pola.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 29 mar 2010, 18:25

Sad se otvara pitanje da li ce njega Pape stavljati u pocetni sastav u reprezentaciji :!: :roll:
× Plava krv ispod koze ×

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 mar 2010, 18:26

MaliMemo je napisao/la:Sad se otvara pitanje da li ce njega Pape stavljati u pocetni sastav u reprezentaciji :!: :roll:
A i Muslimovic nam grije klupu u nekom tam PAOK-u...ccc :x
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 mar 2010, 18:28

Treba Ibisevića malo pritisnut,on je jos uvjek pod velom one povrede ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 29 mar 2010, 18:50

semke90 je napisao/la:vedo ce sljedece sezone biti onaj stari, al samo sto nece u jednoj polusezoni dati 18 golova nego 20 :D
Hoce hoce, ali u drugoj ligi ili mozda za Slobodu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 18:50

Njega nije samo Ragnick uzeo na zub vec i sportski direktor.
A Hoop kad progovori onda su mu izlazna vrata.Ali hajde nadji normalan klub,kad tako sve krene nizbrdo.
Hoce onog Cacau da uzmu.Iako je i u par tekmi ko nesto zabio,manje ce imati ucinka od Vede.
Vedi je ''grijeh''sto ga proslu polusezonu islo nenormalno i ubacivao i ono sto je trebalo i sto nije 8-)
Sad ''samo''pola od toga a kraj cjele sezone pri kraju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 29 mar 2010, 18:56

ja Vedada ne volim vidit na terenu da igra,po meni,on veze s vezom nema..moje misljenje i svako drugo misljenje da je on dobar,igracina,postujem i prihvatam :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 29 mar 2010, 20:26

jasko_juve je napisao/la:ja Vedada ne volim vidit na terenu da igra,po meni,on veze s vezom nema..moje misljenje i svako drugo misljenje da je on dobar,igracina,postujem i prihvatam :D :D
Svakako da svako ima pravo na misljenje...Ja takodje mislim da je Vedo prosjek,drag mi je i sve je to ok,ali....Volio bih kad bi nam on sutra promjenio misljenje,mislim kada bi zavalio koji golcic...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 mar 2010, 21:58

Ja sam upravo ovo pisao u Februaru i rekao da je Vedad ibisevic cisti prosjek, i da je one polusezone imao srece. Ali tada patrioti su osuli kamenjem na mene jer sam rekao istinu, tada sam cak naveo primjere gdje su vrhunski strijelci se vratili nakon povrede i koliko su golova postigli, ali nekima to nije htjelo u glavu. Znam da ta istina nekad boli, ali treba biti realan i ne treba uvijek nesta dizati u nebesa kada statistike i sve ostalo govore nesto drugo. Kao sto rece neko iznad mene i Mintal, Vittek, Max su postizali u jednoj sezoni po 25 golova pa ih sada nema nigdje. Mislim da ce mu dobro doci ta pauza na klupi Hoffenheima da shvati neke stvari, a isto mislim da je ovaj Hoffenheim pred raspadom sistema sto sam opet pisao na temi Bundeslige. Oni su procitana prica, i one polusezone ih je nosila euforija, a sada su dosli u stvarnost zvana Bundesliga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 mar 2010, 22:04

e majko mila sta sve neces procitat. u 17 utakmica 18 golova i IMAO SRECE!? gdje je ovdje logika. znaci 18 puta se slucajno naso na pravom mjestu i slucajno dao gol. ma dajte molim vas. jednostavno covjeka je STRAH da igra. nesmije u duele i to je to. igracina svaka cast ali mislim da se nikada vise nece vratit u top formu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921, lol89, prisonbreak, tutankamon1905 i 88 gostiju.