[youtube][/youtube]
koja je ovo bila masina od covjeka ,znas da ce zabit barci svaki put kad su igrali ,samo ocekujes kako ce dat ,samo je to pitanje bilo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Torres nece sigurno igrat,i protiv reala je samo igrao kako bi se odmorio Mandzo koi je prvenstveno prva linija odbrane ili bolje reci presinga,a i prekidi su njegovi.muamerc je napisao/la:Atletiko, za mene, ne igra bas lijepo ali stvarno ce biti tesko njih proci u LP ili osvojiti Primeru pored njih. Ne vidim ekipu na svijetu kojoj bi u dva duela dali prednost u odnosu na Atletiko.barca_87 je napisao/la:nemam se sta nervirat kad nemam ni neka ocekivanja veceras ,mogu me samo iznenadit slucajnomessilla je napisao/la:Moglo bi večeras biti nerviranja ko u priči.
Jedinu manu kod njih vidim Toresa, ukoliko bude igrao ovu igu i ako bude standardan. Proslu tekmu protiv Reala je upropastio 90% akcija u napadu. Njegovi saigraci propisaju krv da uzmu loptu i dodju do 20m od gola, a on se zabije u igraca ili bude u ofsajdu. Veceras ako bude igrao od prve Barsa dobija. Opet mislim da ce Cholo od njega napravit masinu.
Ja previđam dvicu.Rajaz je napisao/la:Samo se nadam da ce izvesti neku brzu, pokretljiviju i agresivniju vezu, bez Rakitica za pocetak
Recimo
----------Busquets----------
----Rafinha----Iniesta------
Ili Masche umjesto Busquetsa
Predvidjam X
Ocekivano. I fala Bogu pa nije poceo sa 2 zadnja.: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitić, Busquets, Iniesta, Messi, Luis Suárez i Neymar.
Loša postavka, veoma loša. Ubit će ih pressingom, pogotovo RakitićaLillard je napisao/la:Ocekivano. I fala Bogu pa nije poceo sa 2 zadnja.: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitić, Busquets, Iniesta, Messi, Luis Suárez i Neymar.
Razbit buraniju, povratit sezonu
Igrači mogu da smene trenera kad god hoće (ako to žele) ali da prodaju utakmicu zbog trenera? E to eventualno može samo ovde na Balkanu.ronaldo99 je napisao/la:ja tipujem na pobjedu atletika 0-1![]()
nekako mi je sve ovo cudno kod barce, ocigledo da nesto tu ne stima sa enrikeom, a ako igraci zele smjenu sve ce uraditit da ga smjene
Bassha je napisao/la:Ima li neko link SK1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.