Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Lyon-Toulouse 1 1,55
Barcelona-At. Madrid z1 1,85
Sambdoria-Empoli 1 1,95
Atalanta-Chievo zx2 2,40
Man.Utd-Southampton 1 2,00(PP)
Arsenal-Stoke 1 1,45
Barcelona-At. Madrid z1 1,85
Sambdoria-Empoli 1 1,95
Atalanta-Chievo zx2 2,40
Man.Utd-Southampton 1 2,00(PP)
Arsenal-Stoke 1 1,45
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
14 00 Panetolikos - Giannina TIP :X/X HT-FT
kao "dojava" ispratiti live X ako netko hoće pa ako prođe imam još jednu za kasnije od njega
kao "dojava" ispratiti live X ako netko hoće pa ako prođe imam još jednu za kasnije od njega

daj je, meni će na sistem nebitna kvota XDzgmiky je napisao/la:14 00 Panetolikos - Giannina TIP :X/X HT-FT
poslati ću ti u inbox ovu od njegabegipasha je napisao/la:daj je, meni će na sistem nebitna kvota XDzgmiky je napisao/la:14 00 Panetolikos - Giannina TIP :X/X HT-FT
od mene jedan prijedlog
Cagliari-Cesena 2/1
Jel ovo sve kontra bilo majku muadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/5r2vpv nisam imao srca na kraju da prekinem razmisljao sam sve 5 minuta do prija pocetka utakmice i za ovaj tenis imam osjecaj da ce me izradit al cekam do kraja a za danas sam igrao
Zaragoza-Gran Canaria 1 1.5 kv
Shanxi - Zhejiang Guangsha -226+ Z2 1.85 kv
Xinjiang - Zhejiang -233+ Z2 1.85 kv
Sichuan - Jilin -231+ 1.85 kv
Murcia-Joventut -157+ Z2 1.85 KV
Kinezi su po meni sigurica nikad me nisu izdali na koseve ova 3 gosta kad god igraju uvek prelaze granice nesumljam i da ce sad sa lahkocom
Bravozgmiky je napisao/la:14 00 Panetolikos - Giannina TIP :X/X HT-FT

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Htio sam sve kečeve zategnut, ali mora bit jedna nagazna.

- BenjooJutub
- Kontakt:
Previše se trpa na Lyon. Ostali su bez trenera, mogli bi nas zeznuti danas.
LIVE***
D.Aves-Atletico CP 0:1 HT
1 Aves pobjeda 5.00
1-1
D.Aves-Atletico CP 0:1 HT
1 Aves pobjeda 5.00
1-1

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 11 jan 2015, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Lakazet doktor..BenjooJutub je napisao/la:Previše se trpa na Lyon. Ostali su bez trenera, mogli bi nas zeznuti danas.
Manchester United!
kad bi sve ovako lagano išlozgmiky je napisao/la:Fiorentina-Palermo oba daju 1.70, oba daju i 3+ 2.25
Zadnje četiri nisu došle sa oba gol, vrijeme je da se to prekine i mislim da bi moglo tu biti dosta golova, u singlu nije loše probati sa 5+ a i 2/1 na sitno
Live drugi pokušaj 
Atletic Bilbao-Elche 0:1 ht
sumnjivo skroz, Elche prije i poslije gola ništa, prvi udarac na gol i gol, domaćin blijed, ništa nisu pokazali, moguće da je štela a ne bi ništa čudno bilo jer su obje ove ekipe odigrale prelaze prije kolo-dva, Bilbao kući protiv Atletica 1/2 a Elche isto kući sa Malagom 1/2, Elcheu fali love pa eto vjerujem da ide na kraju 1 pa možda i u handicapu.
Ovaj prelaz sam odigrao na sitno, nije nikakva dojava ali vjerovao sam da može proći samo da je bilo više para za natrpati. Moguće da bude penal za BIlbao i crveni za goste
1 3.80
h 0:1 1 10.25
odigrajte i zahvalite kasnije
Kita a ne 1 kakva jadna ekipa

Atletic Bilbao-Elche 0:1 ht
sumnjivo skroz, Elche prije i poslije gola ništa, prvi udarac na gol i gol, domaćin blijed, ništa nisu pokazali, moguće da je štela a ne bi ništa čudno bilo jer su obje ove ekipe odigrale prelaze prije kolo-dva, Bilbao kući protiv Atletica 1/2 a Elche isto kući sa Malagom 1/2, Elcheu fali love pa eto vjerujem da ide na kraju 1 pa možda i u handicapu.
Ovaj prelaz sam odigrao na sitno, nije nikakva dojava ali vjerovao sam da može proći samo da je bilo više para za natrpati. Moguće da bude penal za BIlbao i crveni za goste
1 3.80
h 0:1 1 10.25
odigrajte i zahvalite kasnije

Kita a ne 1 kakva jadna ekipa

idem po hattrick fulanaca live danas
Man.Utd-Southampton 0:1 84.min
sljedeći gol Manchester 4.00
mislim da će završiti 1:1

Man.Utd-Southampton 0:1 84.min
sljedeći gol Manchester 4.00
mislim da će završiti 1:1
Neće @zgmiky 

Mega Leks - Zvezda 1.pol. 1 3.70, 1 4.55
vrijeme je da Zvezda padne, moguće da to bude baš danas kod Mege
vrijeme je da Zvezda padne, moguće da to bude baš danas kod Mege
Barselona - At.Madrid X2 2,20
Uvjeren sam da ce atletiko iz ove utakmice izaci bar sa jednim bodom. Na manji ulog cu probati cistu dvicu.
Napoli - Juventus X
Uvjeren sam da ce atletiko iz ove utakmice izaci bar sa jednim bodom. Na manji ulog cu probati cistu dvicu.
Napoli - Juventus X
kviz pitanje za sve,.. sta uraditi,? imam tiken na kome je pogodzeno 5 parova, "otala su Barsa-At.Mad oba daju i 3+, i Napoli-juve oba daju" za 422km, idoli iz Premiera mi nude 79km, uplata je bila 8km... ? help ljudi i (zene)da "cujem" misnjenja...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.