Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
I ti bi volio da znaš napisat rečenicu! 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Kako rekoh!!!
Kad mahac Makedonske zastave, uhvati rasprdjavati o ovim temama

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Haris Oneliner hp ponovo jase.....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako bi Tex rekao, miran budi Grome.Honorar je napisao/la:Haris Oneliner hp ponovo jase.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek je ubjedljivo najgori forumas kojeg sam vidio na svim forumima u BIH. Zato raja i jeste prepoznala njegov kvalitet pa je ove sezone digao trofej..
Uglavnom neki ovdje su se isprosipali posteno, vidi se da nisu odgledali utakmicu Serie A i da ne znaju kako se transferi u Serie A rade. Prvo i prvo ako bude isao tamo cijena nece biti ni priblizno 5 miliona eura. Drugo ova kampanja Hajduka da se proda je stara fora, nude ga vecoj Talijanskoj ekipi kako bi zagrizla neka manja ekipa u rangu Chieva ili Cagliarija. Ko prati Serie A znati ce o cemu pricam..
Uglavnom neki ovdje su se isprosipali posteno, vidi se da nisu odgledali utakmicu Serie A i da ne znaju kako se transferi u Serie A rade. Prvo i prvo ako bude isao tamo cijena nece biti ni priblizno 5 miliona eura. Drugo ova kampanja Hajduka da se proda je stara fora, nude ga vecoj Talijanskoj ekipi kako bi zagrizla neka manja ekipa u rangu Chieva ili Cagliarija. Ko prati Serie A znati ce o cemu pricam..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Obavezan medju 14 igraca, a mi imamo samo 5 boljih centralnih veznih?Sabinho je napisao/la:Jbg imamo drugacija misljenja, po meni je Tino obavezan u 14 igraca. (ako nije u prvih 11 obavezno da ulazi)
Imamo dva bolja defanzivna vezna ako je ovaj uopste defanzivni vezni.
Dakle:
Pjanic-Logicno bolji, glupo o tome i pricati.
Medunjanin-Stalni reprezentativac, u vrijeme SP-a jeste igrao u malo slabijem klubu nego sad, ali njegova klasa nije upitna, rad jeste. Sa pravim trenerom bi bio jos bolji.
Salihovic-Svi zaboravljaju da je Salihovic centralni vezni. Citava karijera tu, a porediti njeg i Tinu je smijesno.
Prcic-U vrijeme SP-a Prcic je iza sebe imao sezonu u jednoj od liga pet, imao je staz u mladoj reprezentaciji, i logicno bi bilo da on dobije poziv ispred Susica.
Dakle ova cetiri centralna igraca su morala ici na SP.
Sad? Sad jos imamo tu i Vrancica.
Celik!3,2,2.
tuzlak1987 je napisao/la:Covjek je ubjedljivo najgori forumas kojeg sam vidio na svim forumima u BIH. Zato raja i jeste prepoznala njegov kvalitet pa je ove sezone digao trofej..
Potpisujem. I ovo za Tinu, a bogami i za Harisa

#Salihović
AllGunsBlazing je napisao/la:Obavezan medju 14 igraca, a mi imamo samo 5 boljih centralnih veznih?Sabinho je napisao/la:Jbg imamo drugacija misljenja, po meni je Tino obavezan u 14 igraca. (ako nije u prvih 11 obavezno da ulazi)
Imamo dva bolja defanzivna vezna ako je ovaj uopste defanzivni vezni.
Dakle:
Pjanic-Logicno bolji, glupo o tome i pricati.
Medunjanin-Stalni reprezentativac, u vrijeme SP-a jeste igrao u malo slabijem klubu nego sad, ali njegova klasa nije upitna, rad jeste. Sa pravim trenerom bi bio jos bolji. Znaci
Salihovic-Svi zaboravljaju da je Salihovic centralni vezni. Citava karijera tu, a porediti njeg i Tinu je smijesno.
Prcic-U vrijeme SP-a Prcic je iza sebe imao sezonu u jednoj od liga pet, imao je staz u mladoj reprezentaciji, i logicno bi bilo da on dobije poziv ispred Susica.
Dakle ova cetiri centralna igraca su morala ici na SP.
Sad? Sad jos imamo tu i Vrancica.
Ma neki ga ovdje stavljaju već u prvih jedanaest, a klupu treba da mu grije jedan Medunjanin.
Realno on Haretu može samo kopacke čistiti.Medo je umjetnik sto se fudbala tice, prigovara mu se sporost eto nek Tinceka odlikuje neka aman brzina.
Da nije bilo adze nikad ne bi obukao reprezentativni dres ni naše a kamoli neke druge reprezentacije.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Nisi ti bezveze izabran za najgoreg forumaša prošle godine!harishp je napisao/la:Kako rekoh!!!

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
@Rishaaaaa
Nemoj ga više citirat, k'o Boga te molim, jer tako vidim njegove postove, a inače mi je na ignore listi pa mi se ne prikazuju.
Toliku količinu neinteligencije i nepismenosti ne mogu da podnesem kuknjava
Nemoj ga više citirat, k'o Boga te molim, jer tako vidim njegove postove, a inače mi je na ignore listi pa mi se ne prikazuju.
#Salihović
-
- Kontakt:
Cuj bubnjasa, gravceta na veceru.Pa se ......druzite.BozePetra je napisao/la:@Rishaaaaa
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ajde vise utorak. Nestrpljiv sam pravo.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ma jok, samo me iritiras malo svojim stavovima, po defultu ti uvijek branis ono sto je protivno logici, samo tocalcio je napisao/la:Gringo vec poceo gubiti zivce.

Zadnja izmjena: Husika, dana/u 12 jan 2015, 03:53, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dakle:
Konkurencija Pjanicu a to je kao da poredis svemirsku raketu i petardu. Medunjanin moze igrati za NEDAJ BOZE uz pravog zadnjeg veznog, ima tu neku sigurnost u pasu, ali je ljencuga, neokretan. u defansivi nikakav. Nema sanse pored zdravog Pjanica.
Hehe, ovo moze reci samo neznalica. Salihovic je centralnog veznog odigrao najvise pet puta u svojoj karijeri, inace je lijevi vezni u formaciji bez klasicnih krila, nesto kao sto je Tincek igrao u ovim kvalifikacijam. Sada je konacno vrijeme da ga po toj lijevoj strani isprobamo malo vise prema naprijed, a moze uci i prema sredini po potrebi...dakle od sredine igraliste sve prema lijevo Salihovic, desno Lulic i to je to.
Nisu konkurencija u reprezentaciji, Pjanic se sam vise puta izjasnio da mu pozicija ofanzivnog veznog nimalo ne odgovara, a Tino bi bas tu igrao uz povucenog Besica i Pjanica, negdje izmedju njih.Pjanic-Logicno bolji, glupo o tome i pricati.
Medunjanin-Stalni reprezentativac, u vrijeme SP-a jeste igrao u malo slabijem klubu nego sad, ali njegova klasa nije upitna, rad jeste. Sa pravim trenerom bi bio jos bolji.
Konkurencija Pjanicu a to je kao da poredis svemirsku raketu i petardu. Medunjanin moze igrati za NEDAJ BOZE uz pravog zadnjeg veznog, ima tu neku sigurnost u pasu, ali je ljencuga, neokretan. u defansivi nikakav. Nema sanse pored zdravog Pjanica.
Hehe, ovo moze reci samo neznalica. Salihovic je centralnog veznog odigrao najvise pet puta u svojoj karijeri, inace je lijevi vezni u formaciji bez klasicnih krila, nesto kao sto je Tincek igrao u ovim kvalifikacijam. Sada je konacno vrijeme da ga po toj lijevoj strani isprobamo malo vise prema naprijed, a moze uci i prema sredini po potrebi...dakle od sredine igraliste sve prema lijevo Salihovic, desno Lulic i to je to.
Mozda bude dobar igrac, ali ono sto smo do sada vidjeli je NULA. Nikada mi nece biti jasasn Safetov potez da ga stavi u prvi tim posle Tuzle.Prcic-U vrijeme SP-a Prcic je iza sebe imao sezonu u jednoj od liga pet, imao je staz u mladoj reprezentaciji, i logicno bi bilo da on dobije poziv ispred Susica.
Da, da si ti selektor, samo sto onda ne bi bilo potrebe da bilo ko ide jer se nebi ni kvalifikovali.Dakle ova cetiri centralna igraca su morala ici na SP.
Je li????? Mozda sam nesto propustio, je li sve gotovo? Ako jeste treba ga prvo vidjeti, ono sto smo vidjeli u nakom Padobranu, je toplo-hladno. Cas dobar, cas klupa, cas tribine...Sad? Sad jos imamo tu i Vrancica.
Ko ti je kriv kad tvoj adzo cijepa klade, a ti nejak da ti nasteli taj posao?Da nije bilo adze nikad ne bi obukao reprezentativni dres ni naše a kamoli neke druge reprezentacije.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
A isto tako ni nama nece bit nikada jasno zasto Tino uopste poziv dobija.Ibrahim je napisao/la: Mozda bude dobar igrac, ali ono sto smo do sada vidjeli je NULA. Nikada mi nece biti jasasn Safetov potez da ga stavi u prvi tim posle Tuzle.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ne kontam cemu toliki hejt prema Tinkecu?
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Čoporovski, znam da ni VAMA neće biti jasno, čuo sam da vam nije ni jasno da je zemlja okrugla.amorovski je napisao/la:A isto tako ni nama nece bit nikada jasno zasto Tino uopste poziv dobija.Ibrahim je napisao/la: Mozda bude dobar igrac, ali ono sto smo do sada vidjeli je NULA. Nikada mi nece biti jasasn Safetov potez da ga stavi u prvi tim posle Tuzle.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Trenutno korisnika/ca: armin, Muumii, zastitaIdentiteta i 27 gostiju.