Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rishaaa
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la rishaaa » 11 jan 2015, 02:22

I ti bi volio da znaš napisat rečenicu! ;)
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2015, 02:30

Kako rekoh!!!
Kad mahac Makedonske zastave, uhvati rasprdjavati o ovim temama :crazy:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 11 jan 2015, 02:44

Haris Oneliner hp ponovo jase.....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2015, 05:08

Honorar je napisao/la:Haris Oneliner hp ponovo jase.....

Kako bi Tex rekao, miran budi Grome.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 11 jan 2015, 10:56

Sto ovaj Harishp zna suknuti to je cudo :urnebes:

Tino Sveno jos nije stigao u Milano :hmmmmm:
X

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jan 2015, 11:42

Covjek je ubjedljivo najgori forumas kojeg sam vidio na svim forumima u BIH. Zato raja i jeste prepoznala njegov kvalitet pa je ove sezone digao trofej..

Uglavnom neki ovdje su se isprosipali posteno, vidi se da nisu odgledali utakmicu Serie A i da ne znaju kako se transferi u Serie A rade. Prvo i prvo ako bude isao tamo cijena nece biti ni priblizno 5 miliona eura. Drugo ova kampanja Hajduka da se proda je stara fora, nude ga vecoj Talijanskoj ekipi kako bi zagrizla neka manja ekipa u rangu Chieva ili Cagliarija. Ko prati Serie A znati ce o cemu pricam..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jan 2015, 11:58

Sabinho je napisao/la:Jbg imamo drugacija misljenja, po meni je Tino obavezan u 14 igraca. (ako nije u prvih 11 obavezno da ulazi)
Obavezan medju 14 igraca, a mi imamo samo 5 boljih centralnih veznih?
Imamo dva bolja defanzivna vezna ako je ovaj uopste defanzivni vezni.

Dakle:
Pjanic-Logicno bolji, glupo o tome i pricati.
Medunjanin-Stalni reprezentativac, u vrijeme SP-a jeste igrao u malo slabijem klubu nego sad, ali njegova klasa nije upitna, rad jeste. Sa pravim trenerom bi bio jos bolji.
Salihovic-Svi zaboravljaju da je Salihovic centralni vezni. Citava karijera tu, a porediti njeg i Tinu je smijesno.
Prcic-U vrijeme SP-a Prcic je iza sebe imao sezonu u jednoj od liga pet, imao je staz u mladoj reprezentaciji, i logicno bi bilo da on dobije poziv ispred Susica.

Dakle ova cetiri centralna igraca su morala ici na SP.

Sad? Sad jos imamo tu i Vrancica.
Celik!3,2,2.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 11 jan 2015, 12:57

tuzlak1987 je napisao/la:Covjek je ubjedljivo najgori forumas kojeg sam vidio na svim forumima u BIH. Zato raja i jeste prepoznala njegov kvalitet pa je ove sezone digao trofej..

Uglavnom neki ovdje su se isprosipali posteno, vidi se da nisu odgledali utakmicu Serie A i da ne znaju kako se transferi u Serie A rade. Prvo i prvo ako bude isao tamo cijena nece biti ni priblizno 5 miliona eura. Drugo ova kampanja Hajduka da se proda je stara fora, nude ga vecoj Talijanskoj ekipi kako bi zagrizla neka manja ekipa u rangu Chieva ili Cagliarija. Ko prati Serie A znati ce o cemu pricam..

Potpisujem. I ovo za Tinu, a bogami i za Harisa :mrgreen:
#Salihović

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 11 jan 2015, 13:15

AllGunsBlazing je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jbg imamo drugacija misljenja, po meni je Tino obavezan u 14 igraca. (ako nije u prvih 11 obavezno da ulazi)
Obavezan medju 14 igraca, a mi imamo samo 5 boljih centralnih veznih?
Imamo dva bolja defanzivna vezna ako je ovaj uopste defanzivni vezni.

Dakle:
Medunjanin-Stalni reprezentativac, u vrijeme SP-a jeste igrao u malo slabijem klubu nego sad, ali njegova klasa nije upitna, rad jeste. Sa pravim trenerom bi bio jos bolji. Znaci
Salihovic-Svi zaboravljaju da je Salihovic centralni vezni. Citava karijera tu, a porediti njeg i Tinu je smijesno.
Prcic-U vrijeme SP-a Prcic je iza sebe imao sezonu u jednoj od liga pet, imao je staz u mladoj reprezentaciji, i logicno bi bilo da on dobije poziv ispred Susica.

Ma neki ga ovdje stavljaju već u prvih jedanaest, a klupu treba da mu grije jedan Medunjanin.
Realno on Haretu može samo kopacke čistiti.Medo je umjetnik sto se fudbala tice, prigovara mu se sporost eto nek Tinceka odlikuje neka aman brzina.
Da nije bilo adze nikad ne bi obukao reprezentativni dres ni naše a kamoli neke druge reprezentacije.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 11 jan 2015, 13:45

harishp je napisao/la:Kako rekoh!!!
Kad mahac Makedonske zastave, uhvati rasprdjavati o ovim temama :crazy:
Nisi ti bezveze izabran za najgoreg forumaša prošle godine! ;) U ovoj godini napadaš titulu po treći put,a s obzirom da znamo tvoje kapacitete,to neće biti nikakav problem! Tu je i poznata kompanija koja će ti dati vjetar u leđa :bih: Samo naprijed :D A ja sam i sa makedonskom zastavom pogledao više utakmica BIH repke nego ti :bih: :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 11 jan 2015, 13:48

@Rishaaaaa

Nemoj ga više citirat, k'o Boga te molim, jer tako vidim njegove postove, a inače mi je na ignore listi pa mi se ne prikazuju.

Toliku količinu neinteligencije i nepismenosti ne mogu da podnesem kuknjava
#Salihović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2015, 16:41

BozePetra je napisao/la:@Rishaaaaa

Nemoj ga više citirat, k'o Boga te molim, jer tako vidim njegove postove, a inače mi je na ignore listi pa mi se ne prikazuju.

Toliku količinu neinteligencije i nepismenosti ne mogu da podnesem kuknjava
Cuj bubnjasa, gravceta na veceru.Pa se ......druzite.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 11 jan 2015, 17:38

Ajde vise utorak. Nestrpljiv sam pravo.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 12 jan 2015, 01:23

slika
X

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 12 jan 2015, 01:41

calcio je napisao/la:Gringo vec poceo gubiti zivce. :(
Ma jok, samo me iritiras malo svojim stavovima, po defultu ti uvijek branis ono sto je protivno logici, samo to ;)
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 12 jan 2015, 03:53, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 12 jan 2015, 02:00

Dakle:
Nisu konkurencija u reprezentaciji, Pjanic se sam vise puta izjasnio da mu pozicija ofanzivnog veznog nimalo ne odgovara, a Tino bi bas tu igrao uz povucenog Besica i Pjanica, negdje izmedju njih.
Medunjanin-Stalni reprezentativac, u vrijeme SP-a jeste igrao u malo slabijem klubu nego sad, ali njegova klasa nije upitna, rad jeste. Sa pravim trenerom bi bio jos bolji.

Konkurencija Pjanicu a to je kao da poredis svemirsku raketu i petardu. Medunjanin moze igrati za NEDAJ BOZE uz pravog zadnjeg veznog, ima tu neku sigurnost u pasu, ali je ljencuga, neokretan. u defansivi nikakav. Nema sanse pored zdravog Pjanica.

Hehe, ovo moze reci samo neznalica. Salihovic je centralnog veznog odigrao najvise pet puta u svojoj karijeri, inace je lijevi vezni u formaciji bez klasicnih krila, nesto kao sto je Tincek igrao u ovim kvalifikacijam. Sada je konacno vrijeme da ga po toj lijevoj strani isprobamo malo vise prema naprijed, a moze uci i prema sredini po potrebi...dakle od sredine igraliste sve prema lijevo Salihovic, desno Lulic i to je to.
Mozda bude dobar igrac, ali ono sto smo do sada vidjeli je NULA. Nikada mi nece biti jasasn Safetov potez da ga stavi u prvi tim posle Tuzle.
Da, da si ti selektor, samo sto onda ne bi bilo potrebe da bilo ko ide jer se nebi ni kvalifikovali.
Je li????? Mozda sam nesto propustio, je li sve gotovo? Ako jeste treba ga prvo vidjeti, ono sto smo vidjeli u nakom Padobranu, je toplo-hladno. Cas dobar, cas klupa, cas tribine...
Da nije bilo adze nikad ne bi obukao reprezentativni dres ni naše a kamoli neke druge reprezentacije.
Ko ti je kriv kad tvoj adzo cijepa klade, a ti nejak da ti nasteli taj posao?
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la amorovski » 12 jan 2015, 02:10

Ibrahim je napisao/la: Mozda bude dobar igrac, ali ono sto smo do sada vidjeli je NULA. Nikada mi nece biti jasasn Safetov potez da ga stavi u prvi tim posle Tuzle.
A isto tako ni nama nece bit nikada jasno zasto Tino uopste poziv dobija.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 jan 2015, 02:36

Ne kontam cemu toliki hejt prema Tinkecu?

Ibrahim

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Ibrahim » 12 jan 2015, 02:40

amorovski je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la: Mozda bude dobar igrac, ali ono sto smo do sada vidjeli je NULA. Nikada mi nece biti jasasn Safetov potez da ga stavi u prvi tim posle Tuzle.
A isto tako ni nama nece bit nikada jasno zasto Tino uopste poziv dobija.

Čoporovski, znam da ni VAMA neće biti jasno, čuo sam da vam nije ni jasno da je zemlja okrugla.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem i 20 gostiju.