etozgmiky je napisao/la:idu još dva sigurnoEmirSioux89 je napisao/la:Još Numancia Alcorcon jedan go i da bude veselo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
etozgmiky je napisao/la:idu još dva sigurnoEmirSioux89 je napisao/la:Još Numancia Alcorcon jedan go i da bude veselo
Doktorezgmiky je napisao/la:etozgmiky je napisao/la:idu još dva sigurnoEmirSioux89 je napisao/la:Još Numancia Alcorcon jedan go i da bude veselo
jos me nije prosao bijes od ovoga prvog,a vec slijedeci prelaz,ma idite u pm visesubcoccinela je napisao/la:
ja zaokruzio kec poslije 3/4![]()
da hoce jednom biti ovakav preokret u moju korist pa taman da odma sutra umrem
edit
zadnja cetvrtina 6:32
Promjeni browser, pa pokusaj..bulbasor je napisao/la:Ima li jos neko problema sa ucitavanjem ponude na Premierovoj stranici??
Izbacuje mi samo super ponude i ove brojeve za loto kuknjava kuknjava
Khimky je odgodjen , Roma gubi 0-2 , Cagliaro vodi 2-0 , Apoel gubi 2-1 , A ovaj par dobili ovi sa vecom kvotom 0:2 u setovimaLeBronfan je napisao/la:Moze li pomoc, nisam kuci a na mobu samo mogu uc na ovaj portal. Mogu li vas zamolit da mi kazete rezultate: Khimki, Roma, Cagliari, Apoel i tenis parove u Chennaiju Paes/Klassen? Unaprijed hvala
NistaLeBronfan je napisao/la:Hvala
ko kazejohnnyyK je napisao/la:samo Atalanta nije gol od domaćina još zabila![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.