nije samo pjanic, cijela ekipa igra tako i cupa mi zivce iz tekme u tekmuskrozanoniman je napisao/la:Kako mi nekad ide na zivce Pjanic sa svojim dodavanjima. Ko da igra u Barceloni pa se mora usetati u gol. Sto ne puca kad ima priliku!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nije samo pjanic, cijela ekipa igra tako i cupa mi zivce iz tekme u tekmuskrozanoniman je napisao/la:Kako mi nekad ide na zivce Pjanic sa svojim dodavanjima. Ko da igra u Barceloni pa se mora usetati u gol. Sto ne puca kad ima priliku!!!
Evil Genius II je napisao/la:steta za onu gresku kod pasa za tottija, bila je to potencijalno opasna prilika.
takvi smo kako nas je bayern izdominirao.Rios je napisao/la:Roma mi djeluje kao da su se prvi put nasli na terneu zajedno
Ovo dosad uveliko podsjeca na tu utakmicu sa Bayernom..Evil Genius II je napisao/la:takvi smo kako nas je bayern izdominirao.Rios je napisao/la:Roma mi djeluje kao da su se prvi put nasli na terneu zajedno
Tanak je bio pravo Radja Evile..Mislim,tanki su bili svi da se ne lazemo,ali Radja mi je od trojca DDR-Pjanic-Radja bio najslabiji..Evil Genius II je napisao/la:hajde ademe ljubi te brat![]()
radja - strootman uzasna izmjena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.