Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la gost » 10 jan 2015, 22:10

DonCorleone je napisao/la:
Evo City ne ucestvuje u K.O. fazi ls nikako izuzev ove godine pa je opet top klub, a kamoli klub kao PSG koji je svake godine realan kandidat za osvajanje ls i ako ne najveci kandidat. PSG je sigurno po imenima i uspjehu zadnjih godina top klub. Tebi ako PSG nije top klub onda si puko ko limenka.
pa PSG jeste top klub, ali francuska liga nije. A to opet sa sobom vuče, slabiji marketinški potencijal, teže brendiranje, ili ti jednostavnije rečeno, liga je neinteresantna ( ili mnogo manje interesantna nego EPL ili Primera) i slabije se prati.

A igraču koji ima ambicije je to jako važno.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jan 2015, 22:17

Ako dodje ponuda na adresu Rome, treba je razmotriti. Tada je naravno kvalitet lige vrlo bitan faktor. Medjutim, izjaviti na osnovu samo njemu jasnih elemenata da PSG nije top klub je ravno Husikinom liberu ako ne i gore.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 22:37

Ponovi još jednom, možda te neko i podrži :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 jan 2015, 00:25

Meni bi bilo drago vise nego neznam sto da Pjana makar pola sezone odigra sa Ibrom. Da one puste asistencije neko krca u mrezu. Mislim da bi njegov igracki potencijal ekspodirao sa takva 2 napadaca kakva ima PSG. S naglaskom na Ibru naravno.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 11 jan 2015, 00:37

Mozambik je napisao/la:PSG ako dovede pravog trenera, Simeonea npr. ubrzo ce biti legitimni kandidat za sampiona europe.

Imaju ogroman potencijal i uz pravog trenera i Pjanica bi sigurno bili top klub.
Francuska liga je preslaba. Kakav PSG i LP dzaba im Simeone tata mata itd...
Vidjeces kako ce ih plavi momci - Jose :kafa:
X

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jan 2015, 00:49

Jacina francuske lige im moze ici samo u korist, mogu biti odmorniji i spremniji za kljucne meceve u LP a istovremenu biti prvi u prvenstvu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jan 2015, 00:50

Nikome to nije pomoglo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jan 2015, 00:52

Virtu4l je napisao/la:Nikome to nije pomoglo.
Kako mislis? Lakse je recimo njima da se krve sa Marseilleom nego recimo Chelseau dok se krvi sa oba Manchestera plus Arsenal, Liverpool itd.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jan 2015, 00:57

Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nikome to nije pomoglo.
Kako mislis? Lakse je recimo njima da se krve sa Marseilleom nego recimo Chelseau dok se krvi sa oba Manchestera plus Arsenal, Liverpool itd.
Al' sa aspekta fizičke spreme se to ne može porediti. Šta misliš da li se teoretski teže PSG-u lupam koji je prije Chelsea igrao sa Marsejom, Bastijom i Renom privići na Čelzi (čitaj fizičku zahtjevnost) koji je prije Pariza odigrao sa Swanseaom, Unitedom i Stokeom (lupam)?

Da uporediš recimo Francusku ligu sa Španijom, PSG ima četri jake utakmice godišnje dok ih Real i Barca imaju 10-ak.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jan 2015, 01:10

Ne mogu uzeti za ozbiljno takvu tezu. Pa svaki igrac iz francuske lige koji je otisao u EPL odmah je u prvoj utakmici dokazao da nicim ne zaostaje. Jedina razlika medju tim ligama je u kvaliteti, ne u fizickoj spremi. EPL kupi sve najbolje iz Ligue 1 i sire i zato je kvalitetetnija dok se ovi baziraju na produkciju i zaradu. Vise mi je logicno da se Chelsea sa prvim timom syebe 90 minuta da uzme minimalno dok PSG sa pola snage i izmijesanim sastavom podere Lorient recimo i tri dana nakon toga medjusobni susret. :hmmmmm:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jan 2015, 01:24

Sabinho je napisao/la:Ne mogu uzeti za ozbiljno takvu tezu. Pa svaki igrac iz francuske lige koji je otisao u EPL odmah je u prvoj utakmici dokazao da nicim ne zaostaje. Jedina razlika medju tim ligama je u kvaliteti, ne u fizickoj spremi. EPL kupi sve najbolje iz Ligue 1 i sire i zato je kvalitetetnija dok se ovi baziraju na produkciju i zaradu. Vise mi je logicno da se Chelsea sa prvim timom syebe 90 minuta da uzme minimalno dok PSG sa pola snage i izmijesanim sastavom podere Lorient recimo i tri dana nakon toga medjusobni susret. :hmmmmm:
Ma znam kralju, al' ti uzmi da svemirski PSG (za uslove francuske lige) hladno ispuši od Bastije i još nekih klubova. Dok ove sitne tekme dobija obično 1,2 razlike. A Chelsea igra na 4 fronta i gazi na svakom. A što se tiče francuskih igrača ili igrača iz francuske lige koji odu u Englesku to su većinom igrači iz boljih francuskih klubova koji većinom odu za siću i to u "osrednje" engleske timove (Newcastle mi recimo pada na pamet). I ti igrači iz francuske lige od svega imaju samo fizičku snagu što im ja ne osporavam, francuska liga je fizički dosta zahtjevna u smislu borbe sa onim čamugama iz Afrike, dok im je recimo tehnika nepoznata stvar. Al' engleska liga ima to sve zajedno i fiziku i tehniku i motoriku, zato i jesu najbolji na svijetu. Vrlo jednostavno ću ti reći "Probaj staviti PSG u Englesku ligu pa prokontaj koji bi oni bili tamo i probaj uraditi isto za Chelsea u Francuskoj."

Jest da ovo nema nikakve veze sa Pjanićem al' eto :lol: Što se njega tiče lično mislim da je ova liga u kojoj igra najgora za igrača kao što je on. Mislim da bi mu redom najviše godile Španija, Njemačka, Francuska, Engleska pa Italija. U Engleskoj bi se dakako razvio al' nije mi tip igrača za onaj otočki fudbal, više mi je za igru kraktih pasova sa puno ljepote i dijelom trke.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jan 2015, 01:26

Shvatam sve kralju, EPL je EPL to se mora znat'. ;) I ovi spominjase da PSG nije dobra opcija za Mireta a ja kontam da mu je to taman bgm.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jan 2015, 01:37

Sabinho, jača konkurencija te čini jačim.

On ako ode u PSG napraviće samo mali korak naprijed u karijeri i ništa više, a i to samo zbog finansija. Sve bajke napisane na ovoj temi u tom slučaju će biti upravo bajke.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jan 2015, 01:39

Sabinho je napisao/la:Shvatam sve kralju, EPL je EPL to se mora znat'. ;) I ovi spominjase da PSG nije dobra opcija za Mireta a ja kontam da mu je to taman bgm.
Ma dobro što se Mireta tiče rekoh ti sve, ne bih se ja bunio da on pređe u PSG al' uvijek mi je na pameti da je to ipak arapska lova isto kao i City, pa šta se može desiti u narednih 5, 10 godina da li će oni propasti da li neće, da li će se šeici povući iz fudbala (malo vjerovatno mislim da će samo više dolaziti) al' to je tako. Da pređe recimo u Liverpool, Barcu, Bayern posmatrajući ih samo kao klubove zna se da nikada neće propasti i da će vazda biti jaki dok je fudbala na ovom svijetu. I Chelsea je isti qurac kao i City i PSG (PSG možda ima i najveću historiju od ta tri kluba prije dolaska ulagača i love). Mislim mogu navijači pričati kako je City umjetni klub a Chelsea eto nije. Isti klinac samo Chelsea postade klub prije 10 godina a City prije 5 godina. Kao da za 5 godina City neće smatrati jednim od najboljih klubova na svijetu ako ih već ne smatraju i danas.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 jan 2015, 13:57

De Sanctis; Maicon, Manolas, Astori, Holebas; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Florenzi, Totti, Iturbe

slika

Rios

Post Postao/la Rios » 11 jan 2015, 15:01

Idemooo Mire :bih: :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 11 jan 2015, 15:01

A gdje mu je rival Lulic?

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 11 jan 2015, 15:13

sedra je napisao/la:A gdje mu je rival Lulic?
Povrijeđen...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Rios

Post Postao/la Rios » 11 jan 2015, 15:20

Ovo je bila stvorena prilika za Miralema al jbg..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

skrozanoniman
Kontakt:

Post Postao/la skrozanoniman » 11 jan 2015, 15:21

Kako mi nekad ide na zivce Pjanic sa svojim dodavanjima. Ko da igra u Barceloni pa se mora usetati u gol. Sto ne puca kad ima priliku!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, jasmin10, Micron i 40 gostiju.