da je meni neko ponodio takve uslove pjeske bi trcao do st-petersburgaharishp je napisao/la: Hladno im jelde![]()
![]()

ps: da sam rahimic otisao bi iz moskve nakon onog sranja danas tamo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
da je meni neko ponodio takve uslove pjeske bi trcao do st-petersburgaharishp je napisao/la: Hladno im jelde![]()
![]()
Luch Energia oni ja mislim nisu vise u prvoj ligi,to je inace 10 sati udaljeno od Moskve.Neutral je napisao/la:Da, jednostavno im hladno i to je to. Ne odgovara im klima. Ako nekome odgovara što se klima mijenja, to jest što se temperature dižu, onda je to Rusima.
Koja je do ekipa totalno na Istoku tamo, desno. O my God.
Kao NBA liga,turneja po Moskvi.harishp je napisao/la:U tom soru je igrao i Damjanovic.
Ako se ne varam oni to mjesec dana igraju kao gosti pa onda mjesec kao domacini.![]()
![]()
Oko Moskve 85% ekipa.
sigurno im nije lose tamo, solidan tim plus fanaticni navijaci doma/na straniNeutral je napisao/la:Lech TV. Pokazuju detalje njihove momčadi, mislim sve vezano za to gostovanje. Baš je dobro tamo u Poljskoj Buriću, te Semiru.
Stilic je nabacio da su im fanaticnije navijacice.Kaze vise ih dodje na jednu tekmu nego trijeba na Grbavicu cijele sezonesteve-o je napisao/la:sigurno im nije lose tamo, solidan tim plus fanaticni navijaci doma/na straniNeutral je napisao/la:Lech TV. Pokazuju detalje njihove momčadi, mislim sve vezano za to gostovanje. Baš je dobro tamo u Poljskoj Buriću, te Semiru.
ma stilic nema pojma da vidi sad koliko je cura , kakav basement srijedomharishp je napisao/la:Kaze vise ih dodje na jednu tekmu nego trijeba na Grbavicu cijele sezonesteve-o je napisao/la:[/b]Neutral je napisao/la:Lech TV. Pokazuju detalje njihove momčadi, mislim sve vezano za to gostovanje. Baš je dobro tamo u Poljskoj Buriću, te Semiru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.