Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
MIrza dodji sebi 

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
dosta trica pogodi nakon timeouta ili na pocetku cetvrtine
hajde jos koja
hajde jos koja
sad ce mirza 3 vezane.

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
koji k meni ovo treba

Pihh ovo je bio težak šut realno 

bazen nemoze pogodit
U pm vise 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- sigurnoable
- Kontakt:
Sta je vama ljudi, vratit ce se u Europu, pa ja koliko vidim ili dobro ne vidim ovdje u Brooklynu niko se jos ne istice.
Mirza aBd iduce sezona novi klub i onda ce se pos..ti na ovo sto govore da se treba vratiti u Europu. Ja u zivotu nisam gledao gore ekipe od ovog Brooklyna tacno mi se pocne spavati kakvu oni kosarku igraju, FUJ!
Mirza aBd iduce sezona novi klub i onda ce se pos..ti na ovo sto govore da se treba vratiti u Europu. Ja u zivotu nisam gledao gore ekipe od ovog Brooklyna tacno mi se pocne spavati kakvu oni kosarku igraju, FUJ!
- akisarajevo92
- Kontakt:

Ova sezona mu je presudna zbog ugovora, a on nikad losiji.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 11 jan 2015, 02:20, ukupno mijenjano 3 puta.
Don't believe the hype.
A daj Mirza jeb.o te vise sut
Zadnja izmjena: Bihac96, dana/u 11 jan 2015, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Daj goni se ba, koji ti je qrac covjece. 

1-6 šut 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Upravo ugasio i stream i sve zivo

3 vezana promasaja.Garfield je napisao/la:sad ce mirza 3 vezane.![]()
![]()
I'm out. Vidimo se za 2 dana.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 11 jan 2015, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
Opet ni obruc da pogodi na polaganju...pa ovo je 5ti put.
1/7 za 8 min igre
MIRZA DODJI SEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

MIRZA DODJI SEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Koje cigle na polaganju.

Iskreno, sumnjam da će još dugo imati povjerenje Hollinsa, a što je najžalosnije čovjeku nemamo šta zamjeriti.

Iskreno, sumnjam da će još dugo imati povjerenje Hollinsa, a što je najžalosnije čovjeku nemamo šta zamjeriti.

Jest da Netsi igraju kao qrac ali nisu ni oni krivi sto Mirza suta 1/6sigurnoable je napisao/la:Sta je vama ljudi, vratit ce se u Europu, pa ja koliko vidim ili dobro ne vidim ovdje u Brooklynu niko se jos ne istice.
Igrali su i proslih sezona grozno pa je Mirza izgledao veoma dobro sa dobrim postotkom suta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jbg svaki dan vicem bice bolje skreno sam gledajuci ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.