Delije, Grobari, BBB, Torcida su dobri. S tim da bih izdvojio Delije kao daleko najjače. Ne samo radi broja, nego ljudi imaju cool stil i čudo su. Izdvojio bih još Firmu i oni su dobri.
Naše navijačke skupine su dosta dobri. Horde Zla, Manijaci, Lešinari pa tek ostali. Horde su prošle sezone bili broj jedan, a sada imaju dva sjajna konkurenta. S tim da naša scena nimalo ne kasni za ovom Srpskom, a od Hrvatske smo po mom skromnom mišljenju bolji. No, gostovanja BBB i Torcida dobro rade, a ostalo smo mi bolji.
Mogu reći da sam pozitivno iznenađen napretkom Manijaka, te konstantnosti ove sezone, pravo osvježenje. I prije su jaki bili, ali ove sezone posebno. Horde najukompovanija ekipa, kada pjevaju baš pjevaju u jedan glas, nema odstupanja. To sam baš u njih primjetio. Imaju po meni najbolje pjesme.
Lešinari, grupa koja je u prvom djelu sezone briljirala, ali sada su malo pali. S tim da imaju također jake pjesme, ali koreografije koje su broj 1 u BiH, a i bakljade.
Dosta nam je jaka navijačka scena. Samo ću ti navesti primjer da dolaze iz ostalih krajeva ljudi u BiH da gledaju neke derbije. Ne utakmicu nego navijanje.
Robijaši bojkot imali, vraćaju se , no daleko su. Red Army jača na gostovanjima, nego kod kuće. Posebna atmosferma je protiv Zrinjskoga, onda gori. Ultrasi ni U od prošle godine kada su sjajni bili. Kada sam pomislio da će ovako nastaviti oni padoše. Škripari kao Škripari, zlatna sredina, mal im kraj, ipak sjajne izvedbe kvari mal broj u kopu. Fukare bojkotuju, mislim na određene članove.
Zaključak:
Možemo se nositi sa svima ovdje. Imamo kvalitet, samo još da mentalitet popravimo malo.