Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

muhamedkonjic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la muhamedkonjic » 10 jan 2015, 17:11

FaraonTM je napisao/la:Da neće u Inter :D
Akobogda :thumbup: To bi bilo super, samo mi Mancini mrzak ali u Interu nemislim da bi ga benchirao pored Icardija i Osvalda.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 17:25

muhamedkonjic je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Da neće u Inter :D
Akobogda :thumbup: To bi bilo super, samo mi Mancini mrzak ali u Interu nemislim da bi ga benchirao pored Icardija i Osvalda.
U interu bi bio legenda kluba kao Ronaldo i Ibrahimovic sto su nekada bili i siguran starter. Ne treba zaboraviti da su Dzeko i Podolski odlicni prijatelji i to bi bio super tandem. Inace Inter je mnogo jaci sa Podolskim i Shaqirijem i to ce biti jako veliki kvalitet za Serire A. Skoro su pobjedili Juventusa da nije Icardi bio sebican. I to bez Shaqiria a Podolski je usao tek u drugom poluvremenu. U Italiji jedan Gervinho izgleda kao C. Ronaldo skoro a u Engleskoj nije bio nista posebno. Znaci i bez Dzeke ako se gleda samo igacki kvalitet top4 ekipe su trenutno Juventus, Roma, Napoli i Inter. Sa Dzekom bi napali Juventus na prvom mjestu.To Dzeko treba brza krila Podolski + Shaqiri tada je on najjaci.

Jovetic ljutito izasao :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jan 2015, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 17:31

Iz NBA lige u ABA ligu? Ne ide, nikako ne ide.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 17:35

Neka ga onda u Shittyu svi ostali igraci koji napustaju klub poslje jedne sezone (ne)dovoljnog igranja ( a kamoli tako kvalitetni ) su izgleda budale. :thumbup: Dzeko je bio u pet napadaca svijeta kada je odlazio iz Wolfsburga a mega legenda i idol navijacfa je samo tebi. On je navijacima Citya samo koristan igrac kao Milner, Navas i Jovetic. Nista vise nista manje od toga. A i sam ces se uvjeriti koliko ce odigrati derbi utakmica ove sezone kao i u dvije utakmice protiv Barcelone.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 17:37

Da, baš se vidi kako se tim nabrojanim igračima pjevaju pjesme svaku utakmicu.

Čuj Džeko i Jovetić imaju isti status u Cityju :oops:
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 17:41

Tako je upravu si. Stvari gledas previse crno-bijelo odnosno onako kako tebi odgovara. Znas i sam da se nisi previse "proslavio" oko nekih stvari koje si forsirao ovdje. Njima su legende samo Aguero, Yaya Toure, Silva i Kompany samo oni su legende kluba kao sto bi Dzeko bio naprimjer u Interu. Dzeko, Jovetic ili Bony koji bude najbolje igrao za njega ce najvise navijati i to ti je jedina istina. Dzeko je imao odlican drugi dio prosle sezone. Jovetic im je drag jer uvijek trci, bori se i moze igrati na sredini terena a Bony kao svaki novi igrac imat ce par utakmica bonusa a poslje ce ga ocijenjivati. Ne zivi se od stare slave i ponekad ne ide i jare i pare.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 17:47

Daj ba, pokušavaš nekoga ubijediti da je bolje igrati u Italiji za tri puta manje pare, nego u prvaku Engleske, kojem si usput ti donio titulu.

Najplaćeniji igrač lige ima 6 miliona eura godišnje. Tri manje od Džeke.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 17:50

Ne treba Italija. Zvao ga je Simeone u Atletico prije godinu dana i Dortmund je bio vise puta aktualan. Da ne pricamo da je otisao poslje sezone, dvije o Bayernu i drugim klubovima. Ti imas oko ovog igraca svoje misljenje sta je najbolje ja imam drugacije i ocigledno se necemo sloziti. Vidjecemo za par mjeseci ko je bio u pravu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jan 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jan 2015, 17:52

Najbolje da ide kod Mancinia, tamo će ga Tino hraniti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jan 2015, 17:53

Ja takodje mislim da mu odavno nije mjesto u ovoj ekipi (gledajuci ga kao igraca a ne bankara).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jan 2015, 17:57

Sabinho je napisao/la:Ja takodje mislim da mu odavno nije mjesto u ovoj ekipi (gledajuci ga kao igraca a ne bankara).
Naravno da nije, on i City su dva razlicita svijeta, i ne uklapa kod njih. Treba klub gdje ce svoju klasu dokazivati cijelu sezonu, a ne gdje ce blistati svakih 3 do 4 mjeseca. Donio je on njima titule, u to nema sumnje, ali individualno ja bih volio da sam vise vidio od njega, a moze vise.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 jan 2015, 18:00

Nije mu mjesto u prvaku Engleske? Šta je s vama ljudi?

I hajde razumio bih to potenciranje transfera da Edin ne igra (kad je zdrav), ali čovjek je već 4 godine, uz Aguera, glavni napadač Citya.
Nastupa u najjačoj ligi svijeta, i to, opet nagašavam, u prvaku. I na to sve, ima platu koju mu niti jedan drugi evropski klub ne bi ponudio. O čemu pričamo ovdje? :eh:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 18:01

Sabinho je napisao/la:Ja takodje mislim da mu odavno nije mjesto u ovoj ekipi (gledajuci ga kao igraca a ne bankara).
Problem je sto sada vise nama toliko izbora. Poslje godine dvije ga je zelio svaki klub pa i Bayern po nekima i Chelsea. Pa onda sve losiji klubovi ( samo jos uvijek veliki klubovi ) sada vise manje ima samo Inter ili nesto slicno. Valencija ne treba vise napadaca kao ni Atletico Madrid. Dortmund jos mozda jer se pojacanja nisu pokazala AKO uspiju prodati svoje napadace i AKO oni ne podignu formu do kraja sezone. Najbolju poziciju je imao poslje zavrsetka prosle sezone kada je imao jos samo godinu ugovora nesto kao sto ima Milner sada koji jos uvijek odbija potpisati novi ugovor jer ima ponude Liverpool i Arsenala. I u najgorem slucaju bi mu istekao ugovor a klub bi nasao sigurno. Sada je puno teza prica i da hoce napustiti klub trebao je to prije uraditi. Preveliki je pritisak da igras u klubu sa toliko vrhunskih napadaca i da ti je svaka utakmica odlucujuca. On je zasluzio nesto puno bolje od toga. Evo cak i Jovetic se buni kada ga zamjenis jako tesko ce to Pellegrini odrzati na okupu i to bez ovog novog skupog napadaca a kamoli sa njim.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jan 2015, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 jan 2015, 18:06

Valencia :rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 18:16

Samo se ti smij Valencija kupuje sljedece sezone Negreda za 30.5 mil. to je vec dogovoreno. A i Negredo je rekao da se ne vraca u City jer neveruje Pellegriniju za Spanske novine i to sve poslje samo jedne sezone. Nije City Negreda otjerao to je bila zelja igraca koji je rekao da je nezadovoljan u klubu a i zaraditi ce na transferu skoro 10 m. najvjerovatnije sto je jako bitno jer zbog problema sa FIFA financial fair playom odnosno smanjenim budzetom za nove igrace. Zelili bi mi da Dzeko ima i ove sezone kao i proslih sezone ponude Ateltico Madrida, Arsenala i slicnih klubova samo njih trenutno nema i pitanje dali ce ih imati osim ako ne ponovi drugi dio prosle sezone.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 jan 2015, 18:21

Mislim da će Edin najdalje krajem ove sezone ići iz Cityja a vala i neka će. Mislio sam da će nekada od njih biti nekog tima ali teško, sve se svodi na redanje nekih zvijezda u tim, bez jasne koncepcije.

Mangala je šlag na tortu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2015, 18:53

Clutch je napisao/la:Nije mu mjesto u prvaku Engleske? Šta je s vama ljudi?

I hajde razumio bih to potenciranje transfera da Edin ne igra (kad je zdrav), ali čovjek je već 4 godine, uz Aguera, glavni napadač Citya.
Nastupa u najjačoj ligi svijeta, i to, opet nagašavam, u prvaku. I na to sve, ima platu koju mu niti jedan drugi evropski klub ne bi ponudio. O čemu pričamo ovdje? :eh:
Ma to ti je ona stara, čim te malo ne ide, daj mijenjaj, kukaj, kao i za svakog našeg igrača. Teletoviću nije mjesto u Brooklynu, Pjaniću nije u Romi, Kolašinac je prerastao Šalke, itd...

Nikako ne mogu da shvate krupnu sliku, interes igrača, njegov status u klubu, ambicije kluba i najbitniji faktor - finansije. Sve ove stavke idu debelo u Džekinu korist, cijene ga, bitan im je, odlično ga plaćaju, dakle nema niti jedan razlog zbog kojeg ne bi odradio ugovor do kraja.

City je klub u kojem si zvijezda, a malo je takvih klubova trenutno, klubova oko kojih se sve vrti, koji kupe naslovnice.
Voli te tvoje Sarajevo.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 10 jan 2015, 21:03

Malo morgen je vec 4 godine glavni napadac Citya. On je imao srece kao niko, nikad on ne bi igrao pored TEVEZA (koji je usrao svoj status u klubu zbog one svadje sa Mancinijem i igranja golfa) pored BALLOTELIJA koji da je malo normalniji bio u svom privatnom zivotu, cak i NEGREDO ga je bio izbacio iz tima,,,pa je imao srece da se NEGREDO povrijedi i izgubi formu. I sreca mu je sto su JOVETIC I AGUERO skoro pa svake sezone povrijedeni. A on skoro pa nikad nije bio porvijedjen i samo suti I NIKAD SE ne buni ,,zato je on tu 4 godine a ne zbog statusa da je pored Aguera najbolji napadac vec 4 godine tu. Meni bi bilo draze da ode u inter i da zabije 20+ golova i da nista ne osvoji sa INTEROM, nega da ostane u Cityu i da postigne 10 golova a da ponovo osvoje ligu,a usput ove sezone ako ostane nece postici ni 10 golova. A ovo sto pojedini govore da treba ici ,, ja sam govorio prije 2 godine kada je Bayern bio aktuelan, i znao sam da ce doci do ovoga sada.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 10 jan 2015, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jan 2015, 21:07

Bayern je bio aktulan prije tri godine ostalo je sve blizu istini. Mada Balotelli je budala i svakako bi ispao. A sto se tice povreda nekada ti idu na ruku nekada ne. Dzeko jos jako puno zavisi od saigraca ne toliko od samog sebe sto mu isto moze biti potencijalni minus posebno ako ga sreca ne posluzi. A sreca je jako bitna posebno kod napadaca i kada imas ovako jako konkurenciju u timu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2015, 21:19

Virtu4l je napisao/la:

Ma to ti je ona stara, čim te malo ne ide, daj mijenjaj, kukaj, kao i za svakog našeg igrača. Teletoviću nije mjesto u Brooklynu, Pjaniću nije u Romi, Kolašinac je prerastao Šalke, itd...

Nikako ne mogu da shvate krupnu sliku, interes igrača, njegov status u klubu, ambicije kluba i najbitniji faktor - finansije. Sve ove stavke idu debelo u Džekinu korist, cijene ga, bitan im je, odlično ga plaćaju, dakle nema niti jedan razlog zbog kojeg ne bi odradio ugovor do kraja.

City je klub u kojem si zvijezda, a malo je takvih klubova trenutno, klubova oko kojih se sve vrti, koji kupe naslovnice.
Mlacenje gloginja, tudjom kitomje je jedan od favorita pojedinih forumasa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, HariTz i 24 gosta.