Hehehe, ocekivao sam ovakve odgovore, al' hvala, u " gostioni" sam pa kontam da ima negdje na tv-u.. lp!calcio je napisao/la:Na Goodison park stadionu u Liverpoolu.Tihi je napisao/la:Gdje se moze pogledati utamica? Hvala unaprijed... zzz![]()
ali moze i preko streamova, pokusaj ovdje http://www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
izgleda da Sport klub 4 prenosi, bar je tako najavljenoTihi je napisao/la:Hehehe, ocekivao sam ovakve odgovore, al' hvala, u " gostioni" sam pa kontam da ima negdje na tv-u.. lp!calcio je napisao/la:Na Goodison park stadionu u Liverpoolu.Tihi je napisao/la:Gdje se moze pogledati utamica? Hvala unaprijed... zzz![]()
ali moze i preko streamova, pokusaj ovdje http://www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerminovic
- Kontakt:
Jadan ovaj Jagielka...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Još uvijek mu je najveći problem sto voli da drži loptu predugo kod sebe...
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Vjeruj mi da će godinama mu to biti najveći plus.Batko je napisao/la:Još uvijek mu je najveći problem sto voli da drži loptu predugo kod sebe...
Sent from Angelina's bed
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Besic odnio i Silvu i loptu

ufffff dobro je spasio kontru koju je sam prije svojom greskom stvorio. Samo da nisu zbog njega primili gol. Zasad igra jako dobro. Bravo Mume

ufffff dobro je spasio kontru koju je sam prije svojom greskom stvorio. Samo da nisu zbog njega primili gol. Zasad igra jako dobro. Bravo Mume

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jan 2015, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.
tri puta grijesi na isti nacin , kao da nema snage dodati loptu? daj Mume trgni se 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Moguće ali za sada mu je to možda jedini minus... Danas je 2 puta izgubio loptu umjesto da je prije odigrao... Iz obje situacije bile su velike šanse za CITY!!!!samocelik je napisao/la:Vjeruj mi da će godinama mu to biti najveći plus.Batko je napisao/la:Još uvijek mu je najveći problem sto voli da drži loptu predugo kod sebe...
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- OnlyUnited
- Kontakt:
Bravo Besa. Kako iskusno, Barry bi ovde skrivio penal.
- Ed Woodward for Prime Minister !
ima greski ali ostavlja srce na terenu ... 

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
jaoooooooooo steta precka Shittya
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sigurno da moze bolje od ovog, djeluje dosta nervozno u predaji lopte.
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
Malo godina a velika odgovornost. Kod njega se nedostatak iskustva ne moze sakriti jer igra na poziciji gdje se najmanja greska placa. Ali nije nesto losiji od ostatka Evertona. Kao ekipa nisu uigrani.
Bez lopte odličan a s loptom mnogo loš... Ne znam koga imaju na klupi ali ovo nije dovoljno za jedan Everton... Moguće je da ćega možda i zamijeniti sada na poluvremenu!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
prvih 15 minuta odličan, poslije kako je vrijeme odmicalo, padao je u igri, pravio neke greške
objektivno, igra ispod nivoa kojeg je pokazao ove sezone, može i mora to bolje! s druge strane, Barry izgleda podiže nivo svoje igre, prvo West Ham, pa danas

- DonCorleone
- Kontakt:
On je tek sada na pravom putu, sada je njegov razvoj usmjeren ka pravom putu, ne moze se vise ocekivati u ovakvim utakmicama. Sto se tice igre, primjetio sam da se opcenito sporo rijesava lopte, to mora ici brze, dosta brze, mora i fizicki dosta ojacati, igraci Premiershipa su najspremniji igraci svijeta.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 10 jan 2015, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ispod nivoa u prvom poluvremenu. Moze to Besa dosta bolje. Sreca njihova pa i City bezopasan. Joveticu haj ti nazad u Fiorentinu/Italiju. Nije Citi niti Premier League za tebe.
P.s. Jesam skocio ko budala kad Coleman pogodi precku a ja pomislio da je Besic..
P.s. Jesam skocio ko budala kad Coleman pogodi precku a ja pomislio da je Besic..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:S loptom katastrofalan.
Najlosiji je na terenu

Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 10 jan 2015, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo mu je tek prva prava sezona na poziciji defanzivnog veznog i to u ovakvoj ligi protiv ovakvih protivnika gdje se igra tako brzo. Bice to puno bolje svake pola godine. Sretno Everton pobjedite City. Joj da ga hoce jos Besic zabiti to bi bila prava stvar.

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, JavierBosnia, Nerminator77, Normus90 i 44 gosta.