Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bordobijeli
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la bordobijeli » 10 jan 2015, 12:43

Janez je napisao/la:Onda vi vodite teorije i zavjere SS.ba protiv potpisnika pisma i Mirze kao kapitena jer sam općenito umoran od priče Nurkić-KS BiH, mene lično zanima Mirza Teletović i njegovi nastupi u utakmicama. Svako ima pravo da piše i kritikuje dok je u normalnim okvirima. Lijep pozdrav ;)
nisam ni ja za teorije zavjere al mislim da se stvara negatvna atmosfera ja sam nekako misljenja da bi svi portali trebali maximalno podrzavati nase reprezentacije i reprezentativce narocito ovakve zvijezde poput Teletovica , Nurkica ITD Meni je malo ne ukusno da ako neko zabije 8 poena pri tome je heroj nacije napises da je lose igrao a s druge strane neko zabije 4 ili napravi 3 bloka to se vrti citav dan . uopšte nemam namjeru da poredim juku i mirzu to su nasa dva dijamanta al ako citas neutralan kao ja imam osjecaj da jednog dizu a drugog spustaju

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 10 jan 2015, 12:56

@DukeOfWellington

Pa eto objasni mi onda kako ti misliš da bi u ovom momentu SS.ba trebao da piše o nastupima Mirze i trenutnoj formi statistički gledano? Ako vi smatrate da je ovaj portal sad postao više kritičan prema Mirzi nakon što je ono pismo izašlo u javnost okej to je vaše mišljenje i možda imate donekle pravo, ali sa druge strane ja gledam na to da novinari ovog portala kritikuju Mirzu jer u trećoj sezoni NBA kad napokon treba da igra maestralno jer ima podršku trenera, extra minutažu on šutira trice ispod prosjeka, nije u stanju da doda loptu kako treba, odbrana je jako tanka itd. Ne razumijem čemu to protivljenje da se neki naš sportista opravdano kritikuje ako pruža loše partije, danas je to Mirza, sutra će to biti Džeko, za sezonu dvije i Nurkić ako mu se desi nešto kao sa Mirzom sada. ;)

@bordobijeli

Ma ne mislim da se stvara negativna atmosfera pogotovo što SS.ba nije toliko napao Mirzu pokazao sam ti par naslova članaka i vidi se da i oni podrže Mirzu kad odigra solidno. Imaš pravo i naravno da nije okej, ali hajmo ovako gledati Mirzi je treća sezona u NBA, Jusufu prva, koliko me pamćenje služi i Mirzu su hvalili u rookie sezoni za postignuta 2 poena po meču. Možda ja pogrešno posmatram stvari, a možda si ti upravu, ali ja nisam da se hvali Mirza i piše da je bio dobar sinoć jer je dao 6 poena, kad znamo i ti i ja dobro da on može mnogo više i bolje i da je istoj Philadelphia-i prije nepunu godinu dana zabio 20 poena.

Ponavljam ako ja griješim, uredu, ja ovako mislim vi imate pravo na svoje mišljenje i sve 5. Iako na kraju imamo jedan cilj, a to je da Mirza bude u svakom meču što bolji i da nas obraduje svake noći sa par trica jer je to razlog što mnogi ostanu budni do ranih jutarnjih sati. Svako dobro momci i nemojte šta zamjeriti. :thumbup:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 10 jan 2015, 12:58

Kakve crne zavjere?
Covjek je trecu godinu u NBA, ocekivao se napokon iskorak, dokazivanje, dobre brojke, ali on zadnjih mjesec sve nekako suprotno.
Nisu ljudi nista lose napisali, samo istinu. U prelosoj je formi, koliko god se mi tjesili da igra dobru odbranu ili slicno, Mirzino najjace oruzje je napad a on ga u zadnje vrijeme nikako nema. Ovaj klub nije za njega i to je to.
Te teorije zavjere su smijesne, ovaj protiv ovog, oni protiv onog, ma smijesno vise.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 jan 2015, 12:59

Može se to i tako gledati ali ja vjerujem u empirijske zaključke. Empirijski je dokazano da ovaj portal jednostavno nije takav, samo što to znaju upakovati na pravi način pa bi mnogi pomislili da iza njihove navodne principijelnosti ne vode neku politiku. Ja nisam jedan od onih koji su im povjerovali, a nemam nikakav problem da ti budeš onaj koji im vjeruje. To je stvar izbora.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jan 2015, 13:11

Janez tvoj je post na mjestu i moze se i tako gledati ,samo kazem mirza nije u nekoj blistavoj formi ali i u prve dvije sezone je imao perioda gdje nije nista pokazivao pa cak ni igrao ali nisu imali naslove tipa mirza solidan ,los ,moze i bolje i slicno .a sve od onog pisma podrske ja to tako vidim mozda i grijesim .

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 jan 2015, 13:22

Duke ti si najbolje rekao, svi vode neku politiku pa i ovaj portal, meni za sada toliko ta politika ne smeta (nisu avaz) i ako ima nekoliko stvari koje su mi zasmetale
Mada ostaje činjenica da je ovo najveći i najbolji BiH sportski forum

Što se tiče mirze stvarno mi je žao što poslije onakve predsezone i početka igra ovako loše a stvarno sam se nadao da će ove sezone eksplodirati i imati oko 15 koševa o 6-7 skokova pogotovo sto više nije mlad
A sve se tješim da je ovo sve zbog one povrijede kuka od kada je ovo i počelo pa se nadam da kada ga zaljeci počet opet dobro igrati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

greenman
Kontakt:

Post Postao/la greenman » 10 jan 2015, 13:38

malo je u krizi I to je to
bolje I da je sad odradio ovu sutersku krizu nego pred PO

poslije all stara kao I prosle godine povratak u formu 2

kad mirzu krene valjda dobije vise lopti

u repki mirza nekad igra sam - ako bih bira nekog da suta deset puta I promasi mirzu bih izabrao - ko ce drugi
nekad zna biti frustirajuce ispucavanje ali se isplati

brooklyn je kakav je I mislim da se mirza prilagodio situaciji
zavrsiti ovu sezonu kako najbolje zna a kasnije slatke.muke -biraj tim

ako je tim uspjesan I mirza ce biti - prosle sezone da drugi dio odigrali dobro I to se primjetilo I na mirzinoj igri

no sikiriki ins ce proraditi

sorry na dugom postu

ipak bi se trebao osisati xd
Zadnja izmjena: greenman, dana/u 10 jan 2015, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 jan 2015, 13:42

Mirza brate ako i veceras protiv Detroita odigras lose kao sinoc ( i u zadnjih mjesec dana ) onda uzmi par tekmi slobodno, isfoliraj neku povredu i saberi se malo. Znamo svi da mozes igrati sa ovim momcima, ali u zadnje vrijeme si totalno nezainteresovan. Trzni se malo, pokazi da ti je stalo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jan 2015, 13:46

evo i blokade teletovica povlacim sve sto sam rekao :D :thumbup: :bih:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: AW: Mirza Teletović

Post Postao/la _dreamer_ » 10 jan 2015, 13:54

DukeOfWellington je napisao/la:Bio je on nerijetko loš i prije pisma, ali se o tome nije pisalo na ovaj način.
svako vidi ono sto zeli da vidi...

bilo je itekako naslova i poslije pisma koji su zamazivali njegovu blago receno losu igru koja traje vec prepredugo.. ali ne moze se dovijeka izmisljati, mozda i sami novinari kroz clanke iskazuju svoje razocarenje... vjerovatno i ja vodim neku politiku, to ce ti sigurno potvrditi doktor baglama...

stvari su vrlo proste po meni, od Mirze se ove godine mnogo ocekivalo, prije svega je klub ocekivao da bude jedan od onih koji ce povuci tim ka naprijed, da bude taj 6ti igrac... no ovo sto sada pokazuje u napadu je dno dna. i sto je najgore ne vidim izlaz jer je ocigledno i sam isfrustriran slabom formom... mozda ima problema u privatnom zivotu, ne zna niko sta se desava, ali sta god da je, vec pomalo zabrinjava...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jan 2015, 14:18

Mirzi treba promjena sredine,neki zdrav tim i sve ce biti kao prije.... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jan 2015, 21:22

Veceras u isto vrijeme na istom mjestu :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 jan 2015, 22:15

Igral veceras Garnett? Ako ne igra da trpamo Mirzu over 8,5, veceras imam neki osjecaj da ce ubacit 4-5 trojki :opaopa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 10 jan 2015, 22:27

Mislim da će KG večeras nastupiti sinoć je odmarao. :thumbup:

Kontam da prespavam i odmorim malo i vidim brata @Otelo kažu u isto vrijeme na istom mjestu gdje bi ga čovjek odbio 01.40h tu smo :ljepota: :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 jan 2015, 22:33

Janez je napisao/la:Mislim da će KG večeras nastupiti sinoć je odmarao. :thumbup:

Kontam da prespavam i odmorim malo i vidim brata @Otelo kažu u isto vrijeme na istom mjestu gdje bi ga čovjek odbio 01.40h tu smo :ljepota: :mrgreen:
Brat Otelo je zaspao tek jutros u 7h :rol:

Sutra vecer opet spavanje :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 11 jan 2015, 00:05

Doslo je vrijeme da Mirza veceras procepi i ubaci 20+ poena.Iz tog razloga jer imam neki osjecaj da je veceras njegova noc,sam na kladari izbjegao sve igrace Netsa :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 11 jan 2015, 01:21

#Nets' starters vs. #Pistons: Jack, Bogdanovic, Johnson, KG and Plumlee
Jedan grad, jedna ljubav!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 11 jan 2015, 01:23

Vozdra raja :kafa:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 11 jan 2015, 01:25

http://88.80.11.29/100124/watch-brookly ... it-pistons" onclick="window.open(this.href);return false;

http://88.80.11.29/100128/watch-boston- ... to-raptors" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ifeed2all.eu/watch/311684/3/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ifeed2all.eu/watch/311684/4/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ifeed2all.eu/watch/311684/5/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ifeed2all.eu/watch/311684/6/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;

1. http://nbaliveonline.tv/brooklyn-nets-live-streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;
2. http://gofirstrow.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;…/watch-detroit-pistons-vs-brooklyn-ne…
3. http://www.rojadirecta.me/goto/rivosportt.info/ch5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
4. http://www.rojadirecta.me/goto/brfutebo ... nnel1.html" onclick="window.open(this.href);return false; ‪#‎DP3‬

Navalite :thumbup: :opaopa:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 11 jan 2015, 01:31

zdra'oo :wave: :wave:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 5 gostiju.