Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Hahahahahahaha. e moje mrežice
Johnson im je otac svima kad dođe PO, ne samo u Netsima, nego i za 90% igrača u NBAJoeCelt je napisao/la:$23M godisnje za JJ- mislim da je Eto u Anzhiju bio daleko bolji deal
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Koji su ovo levati od ekipe. Komplet svi od trenera pa sve i jedan igrac.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE

Valja ti dogodine nove milione, šljem na glavi i gradi novu ekipu ovako ne ide.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Prvo nek ih otac uvede u PO, kroz ovu salu od regularnog dijela sezone.Chinaglia je napisao/la:Johnson im je otac svima kad dođe PO, ne samo u Netsima, nego i za 90% igrača u NBAJoeCelt je napisao/la:$23M godisnje za JJ- mislim da je Eto u Anzhiju bio daleko bolji deal
Don't believe the hype.
Najgluplja ekipa ikad.
ma ući će oni u PO, a Johnson regularni dio sezone igra sa 50%akisarajevo92 je napisao/la:Prvo nek ih otac uvede u PO, kroz ovu salu od regularnog dijela sezone.Chinaglia je napisao/la:Johnson im je otac svima kad dođe PO, ne samo u Netsima, nego i za 90% igrača u NBAJoeCelt je napisao/la:$23M godisnje za JJ- mislim da je Eto u Anzhiju bio daleko bolji deal
Vedator@ Mirzi se pod hitno javi da ti placa bar koju stoju mjesecno za ove klipove i kad je najgori ti ih objavis na youtube 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa ovo je smijesno jbt, Philadelphia
Ljudi slave ko da su osvojili prsten
Mirza kriminalan veceras, idemo Juku pratit'.

Ljudi slave ko da su osvojili prsten

Mirza kriminalan veceras, idemo Juku pratit'.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Janez je napisao/la:
Valja ti dogodine nove milione, šljem na glavi i gradi novu ekipu ovako ne ide.
Covjek ce postati milioner ako ovako nastavi.
p.s Milijarder je.

prodaće ih, i uzeti profit.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ovo je ocaj, ne mogu ni da se posteno radujem za juku zbog mirze... hoce li ikako naci izlaz iz ove krize... stvarno sam razocaran...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
GAME GRADE: D-
His shot has been shaky over the last two months, but Teletovic put together some nice, impactful plays on the defensive end, and showed a willingness to stay with the play in transition defense. That might not sound like a big deal, but given how the Nets lost Wednesday night to the Celtics, it made a difference.
Teletovic has struggled with his shot over the past couple of months, shooting just 35.7 percent from the field and 26.9 percent from three-point range since November 13th heading into tonight’s game.
You have to imagine his shot will improve soon. He’s too confident a shooter with too smooth a stroke to have just lost it.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
meni je ovako zanimljiva situacija kako je Mirza podrzao KS BIH tako je i ss ba lagano poceo da pise lose partije teletovica i slicno tome i prosle godine je imao losi partija nikad to nisu pisali ,dok na drugoj strani bombarduju stalno s potezima nurkica po 4-5 klipova dnevno .neko bas ima komplekse prema ks bih da im sad i teletovic smeta zbog pisma podrske .
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I tebe čudi to što jedan portal vodi neku politiku. Ovo je Bosna, kod nas i šalter radnici vode neku svoju politiku.bordobijeli je napisao/la:meni je ovako zanimljiva situacija kako je Mirza podrzao KS BIH tako je i ss ba lagano poceo da pise lose partije teletovica i slicno tome i prosle godine je imao losi partija nikad to nisu pisali ,dok na drugoj strani bombarduju stalno s potezima nurkica po 4-5 klipova dnevno .neko bas ima komplekse prema ks bih da im sad i teletovic smeta zbog pisma podrske .
-
- Kontakt:
ma nije mi cudno nego mi smijesno ,prosle godine kad nije igrao ili zabije po 3-4 kosa bili naslovi idemo mirza sutra je druga prilika i tome slicno a sad zabije 8 koseva kaze losa partijaDukeOfWellington je napisao/la:I tebe čudi to što jedan portal vodi neku politiku. Ovo je Bosna, kod nas i šalter radnici vode neku svoju politiku.bordobijeli je napisao/la:meni je ovako zanimljiva situacija kako je Mirza podrzao KS BIH tako je i ss ba lagano poceo da pise lose partije teletovica i slicno tome i prosle godine je imao losi partija nikad to nisu pisali ,dok na drugoj strani bombarduju stalno s potezima nurkica po 4-5 klipova dnevno .neko bas ima komplekse prema ks bih da im sad i teletovic smeta zbog pisma podrske .

@bordobijeli
Ne žalim ni braniti SS.ba, ali realno Mirza je trenutno naš najbolji igrač i od njega se u trećoj sezoni očekuju najbolji nastupi i realno preko 15-20 poena po meču. A vala nakon pisma Mirza je i sam kriv što novinari moraju sami da pišu za loše nastupe i da ga kritikuju jer je u tom periodu krenula šuterska kriza, ali nisu uvijek toliko kritični:

@DukeOfWellington
Pa kakvu to politiku vode oni po pitanju Mirze? Šta treba da lažu narod da je Mirza sinoć bio sjajan kad je zabio 6 poena uz jako loš šut ili da napišu da je iza Mirze mjesec sjajnih igara, a on u decembru nije pošteno odigrao par tekmi da valja?
Svi mi volimo Mirzu i pratimo ga iz noći u noć radujemo se svakom košu, potezu, ali nažalost moramo biti realni pa reći da naš MT igra puno slabije nego inače i da u odnosu na pruženu minutažu učinak je duplo slabiji i ne radi ono što se od njega očekuje.
Ne žalim ni braniti SS.ba, ali realno Mirza je trenutno naš najbolji igrač i od njega se u trećoj sezoni očekuju najbolji nastupi i realno preko 15-20 poena po meču. A vala nakon pisma Mirza je i sam kriv što novinari moraju sami da pišu za loše nastupe i da ga kritikuju jer je u tom periodu krenula šuterska kriza, ali nisu uvijek toliko kritični:

@DukeOfWellington
Pa kakvu to politiku vode oni po pitanju Mirze? Šta treba da lažu narod da je Mirza sinoć bio sjajan kad je zabio 6 poena uz jako loš šut ili da napišu da je iza Mirze mjesec sjajnih igara, a on u decembru nije pošteno odigrao par tekmi da valja?

Svi mi volimo Mirzu i pratimo ga iz noći u noć radujemo se svakom košu, potezu, ali nažalost moramo biti realni pa reći da naš MT igra puno slabije nego inače i da u odnosu na pruženu minutažu učinak je duplo slabiji i ne radi ono što se od njega očekuje.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bio je on nerijetko loš i prije pisma, ali se o tome nije pisalo na ovaj način.
Onda vi vodite teorije i zavjere SS.ba protiv potpisnika pisma i Mirze kao kapitena jer sam općenito umoran od priče Nurkić-KS BiH, mene lično zanima Mirza Teletović i njegovi nastupi u utakmicama. Svako ima pravo da piše i kritikuje dok je u normalnim okvirima. Lijep pozdrav 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
O čemu ti? Ja sam samo konstatovao da ovaj portal non stop vodi neku vlastitu politiku što se očitava na više primjera, a ovo je svakako jedan od njih. Očekivati od mene da se preko te mjere zanimam za ovu problematiku ili da se svrstavam na neku stranu (kao što to ovaj portal uvijek radi) je u potpunosti nerealno stoga tvoja konstatacija nema nikakvo uporište u faktičkom stanju.Janez je napisao/la:Onda vi vodite teorije i zavjere SS.ba protiv potpisnika pisma i Mirze kao kapitena jer sam općenito umoran od priče Nurkić-KS BiH, mene lično zanima Mirza Teletović i njegovi nastupi u utakmicama. Svako ima pravo da piše i kritikuje dok je u normalnim okvirima. Lijep pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.