.. i odmah pravi TOChinaglia je napisao/la:to, **** ti sestru više
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
nije sav svoj ali bas
bice bolje , kad promjeni tim . Nadam se bog te ne ubio da neces biti toliko paglu da ostanes u Netsi-ma
bice bolje , kad promjeni tim . Nadam se bog te ne ubio da neces biti toliko paglu da ostanes u Netsi-ma
Ide i 4 TOChinaglia je napisao/la:.. i odmah pravi TOChinaglia je napisao/la:to, **** ti sestru više
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- invincible1921
- Kontakt:
Nekada je Mirza sa ove daljine hladno pucao i zabijao i nije dodavao, a danas 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
STa da kazem sta da slazem.
A danas ni dodati ne mozeJanez je napisao/la:Nekada je Mirza sa ove daljine hladno pucao i zabijao i nije dodavao, a danas
Ne znam sta bih od muke pa se zayebavam na njegov racun, yebiga Bosanci smo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Njegova reakcija nakon izgubljene lopte sve govori
nista ljudi cekamo juku 
- invincible1921
- Kontakt:

Ovo nije dobro nikako, ali AJMOOOOOOOOOOOOOOOOO biti pozitivni
Frustracija.Otelo je napisao/la:A danas ni dodati ne mozeJanez je napisao/la:Nekada je Mirza sa ove daljine hladno pucao i zabijao i nije dodavao, a danas![]()
Ne znam sta bih od muke pa se zayebavam na njegov racun, yebiga Bosanci smo.
Boze dragi u ovim Netsima se bas nezna kud ko goni.
Hajde ti Mirza bolan u Denver i onda zajedno da cekamo Juku i tebe. Da ovu patnju negledam.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
pitanje je hoce li ga iko htjeti kad je u ovakvoj formiFreaza je napisao/la:nije sav svoj ali bas![]()
![]()
![]()
Bilo bi na svima lakse i ljepse kad bi presao u Denver a tebi najvise.soccerfan je napisao/la:Boze dragi u ovim Netsima se bas nezna kud ko goni.![]()
Hajde ti Mirza bolan u Denver i onda zajedno da cekamo Juku i tebe. Da ovu patnju negledam.
![]()
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
[youtube][/youtube]

Koja bi ironija bila da se Mirzi nakon kosa pusti ova pjesma :
[youtube][/youtube]
Koja bi ironija bila da se Mirzi nakon kosa pusti ova pjesma :
[youtube][/youtube]
Nets

Koja taraba od ekipe dan te yebo!
Od 76earsa gube
Rekao sam ja da se trebaju ugasiti ako izgube od ovih levata
Rekao sam ja da se trebaju ugasiti ako izgube od ovih levata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.