Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Loše ovo.. 

ko je igro Mirzu na kladionici pao je, on nije u stanju dati pisanih 9 poena, nije mi jasno koji mu je, kao da je zaboravio igrati odjednom, ne daj Boze da bude u ovakvoj formi na evropskom
Pyro is not a crime !
Mirza na ulazu ne moze ni obruc pogodit. I to mu se desava po ko zna koji put ove sezone 

ma ovo je lose, covjek nema sekunde samopouzzdanja a ima i minute i suteve ... jednsotavno ne koristi sanse koje dobija i ja se bojim da ne pocne da igra po 10+- minuta...kako je krenuo... 

A moj Mirza, proradi vec jednom da se isplate sve ove noci nespavanja i kafa 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Najverovatnije cu na spavanje posle prvog i stavicu Brooklin na off par dana.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Možda se čini predugo, ali sa ovakvom igrom strah me i za EP šta će da bude imali smo velika očekivanja, ali uz ovakve Mirzine partije daj Bože da mi išta napravimo.

Ko da prvi put igra kosarku

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cekaj buraz ima jos 8,5 mjeseci do EP do tad i onaj ko ne zna igrati kosarke moze postati zvijezda, mene vise brine da on proigra u ovoj sezoni ikako a do EP je jos dostaJanez je napisao/la:Možda se čini predugo, ali sa ovakvom igrom strah me i za EP šta će da bude imali smo velika očekivanja, ali uz ovakve Mirzine partije daj Bože da mi išta napravimo.![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa sta je ovo Jack mu namjesta tricu on ne moze da uhvati loptu, Mirza dragi sta se desava, ovo ne lici ni na sta..Pa ovi indijanci iz Phille izgledaju igracine naspram naseg Mirze..Mora da dodje sebi, mora, ovo je uzas
kad se sastanu levati protiv nejači, melem za oči 

@LloriS
Znam da ima zato i jesam napisao da je predugo, ali sa ovakvom igrom i šutom daj Bože da ove sezone bude onaj pravi i samim tim uticati će i na igre na EP nažalost.
Šut 1-5
Znam da ima zato i jesam napisao da je predugo, ali sa ovakvom igrom i šutom daj Bože da ove sezone bude onaj pravi i samim tim uticati će i na igre na EP nažalost.

Šut 1-5

Jedina sreca nam je sto Hollins nema nikoga na klupi,inace bi Mirza ko i Bojan po 2 minute ulazio,barem neko vrijeme
Ovaj nas Mirza je slucaj za kakvog dobrog hodzu. Da mu sta prouci, da mu stravu saliju. Boze pomozi.
Nije mi nikako jasno u cemu je problem. Da li su provatni problemi? Mislim covjek je nedavno blizance dobio, pa ne spavanje, umor al brate da heftu dana ne spava bolje bi igrao. Zao mi ga majke mi.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jesu qarine , tolike plate a nemg nista ovim koledzi momcima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- invincible1921
- Kontakt:
Mozemo mi govoriti koliko hocemo Jack ovakav, Netsi onakvi ali Mirza gotovo svaku drugu tekmu ispuca hrpu lopti i jedna udje
Mislim da to nema nikakve veze ni sa Jackom a ni sa Deronom.

Mislim da to nema nikakve veze ni sa Jackom a ni sa Deronom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.