Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
Izasla nova ep. Naruta
-
- Kontakt:
Code geass, imaju 2 sezone. Glavni lik kao da je mlađi brat light-a iz death note samo još luđi.Profesor je napisao/la:Zavrsio sam sa Death Noteom, sta reci![]()
Idemo dalje. Da vidim sta nam priporucuje Ajs, nadam se da ce bit Ok
Jos par odlicnih: Steins gate - misterija vrhunska, Psycho pass - akcijski krimi, Samurai Champloo - nesto najluđe što sam gledao!

Inače, nedavno odgledao Barakamon i mogu samo preporučiti gledanje kome god je do opuštajuće komedije!

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 09 jan 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko traju epizode Death Note ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Duration: 23 min. per episodeOtelo je napisao/la:Koliko traju epizode Death Note ?
http://myanimelist.net/anime/1535/Death_Note" onclick="window.open(this.href);return false;
Na toj stranici imaš baš sve info o svakom anime/mangi koji te zanimaju; radnja, žanr, ocjene raje, broj i trajanje epizoda, ma sve!

Hvala. Cini se dobar a ne traje dugo.BordoArmy88 je napisao/la:Duration: 23 min. per episodeOtelo je napisao/la:Koliko traju epizode Death Note ?
http://myanimelist.net/anime/1535/Death_Note" onclick="window.open(this.href);return false;
Na toj stranici imaš baš sve info o svakom anime/mangi koji te zanimaju; radnja, žanr, ocjene raje, broj i trajanje epizoda, ma sve!
Mozda se i pogleda

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma nece ti biti zao ni sekunde, vjeruj mi
@sveti gledao sam bracu Elric, odlicni
BordoArmy88
hvala jaro, jedna ce sigurno pasti

@sveti gledao sam bracu Elric, odlicni

BordoArmy88
hvala jaro, jedna ce sigurno pasti

Gdje gledate anime na netu?
anime1.comProfesor je napisao/la:Gdje gledate anime na netu?
Nekako mi je jednostavna stranica , na nju sam prvu naletio i nešto mi se ne prelazi na neke druge.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Death Parade, sjajan pocetak jednog vrhunskog animea u najavi. Topla preporuka.
Bas me oduvala prva epizoda, animacijom i idejom.
Hvala na napomeni. Nisam znao da je danas izašla epizoda.Paradajz je napisao/la:Death Parade, sjajan pocetak jednog vrhunskog animea u najavi. Topla preporuka.
Ubrzo će nekada izaći i Assassination Classroom ( Ansatsu Kyoushitsu ) za kojeg se isto imaju visoka očekivanja.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pogledah pilot Death Note i yebeno je vrh
Imal jos sta ovako krace a na temu smrti i tih Bogova ?

Hoces smrt? krv? ubijanje..preporuka remek dijelo pod imenom: Elfen LiedOtelo je napisao/la:Pogledah pilot Death Note i yebeno je vrh![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Uh to je baš brutalno, onako da znaš.xinxee je napisao/la:Hoces smrt? krv? ubijanje..preporuka remek dijelo pod imenom: Elfen LiedOtelo je napisao/la:Pogledah pilot Death Note i yebeno je vrh![]()
![]()
![]()

Inače, ja anime pratim na chia-anime.com ili skinem u HD (npr fate stay UBW se mora u HD gledati po meni) sa nyaa.se - najbolji anime torrent sajt. Ugl. skinem ono što prevedu [deadfish] jer je u mp4, nije veliko a ima i 720p i 1080p.

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 10 jan 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Cini se dobro a samo 13 epizoda
Treba to u jednom danu stuci

Treba to u jednom danu stuci

Joj elfen lied, ja sam potpuno zaboravio na to a pogledao sam prvih 5 epizoda :O
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Uhhh ja to ne gumo gledati na sedmičnoj bazi, morat ću čekati da se završi pa sve 'iz cuga' da odgledam.AjsKjub je napisao/la:Počela 3. sezona Kuroko no Basketa.

Gintama mi za sada lezi AjsKjub, bas prava komedija (za sada) i mnogo zanimljiviji smisao za humor nego inace sto sam gledao, a i glavni lik je apsolutno genijalan. Mada mi ne drzi paznju za sada, jer su uglavnom nebitne stvari oko kojih se vodi polemika i sve se za sada vodi na humor i poneku akciju koja se opet zavrsi humoristicno. Jos nije postavljen neki cilj, temelj, ka kojem ce se serija kretati.
Ali kapiram da to ide kasnije, tek sam na pocetku, rekao si mi da se strpim i da tek ozbiljna stvar ide kasnije, tako da...
Ali kapiram da to ide kasnije, tek sam na pocetku, rekao si mi da se strpim i da tek ozbiljna stvar ide kasnije, tako da...
-
- Kontakt:
Ako ti je do komedije:Paradajz je napisao/la:Gintama mi za sada lezi AjsKjub, bas prava komedija (za sada) i mnogo zanimljiviji smisao za humor nego inace sto sam gledao, a i glavni lik je apsolutno genijalan. Mada mi ne drzi paznju za sada, jer su uglavnom nebitne stvari oko kojih se vodi polemika i sve se za sada vodi na humor i poneku akciju koja se opet zavrsi humoristicno. Jos nije postavljen neki cilj, temelj, ka kojem ce se serija kretati.
http://myanimelist.net/anime/11843/Dans ... o_Nichijou" onclick="window.open(this.href);return false;
http://myanimelist.net/anime/15809/Hataraku_Maou-sama" onclick="window.open(this.href);return false;!
http://myanimelist.net/anime/8841/Kore_ ... ie_Desu_ka" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači nema dalje, pogotovu prva 2 razvaljuju!

@Paradajz
Iznenadit će te stvari koje će Gintoki radit, toliko ti mogu reći a da ne spoilam. Ichigo (Bleach) mu nije ni do koljena.

Dovoljno govori o serijalu.
Iznenadit će te stvari koje će Gintoki radit, toliko ti mogu reći a da ne spoilam. Ichigo (Bleach) mu nije ni do koljena.

Dovoljno govori o serijalu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 7 gostiju.