Nosteam.ro nadji tamodonCorleone1892 je napisao/la:Da li ima skinuti fm15 sa neke stranice, da ne plaćam nekim likovima i to?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nosteam.ro nadji tamodonCorleone1892 je napisao/la:Da li ima skinuti fm15 sa neke stranice, da ne plaćam nekim likovima i to?
HvalaJoseMourinho je napisao/la:Nosteam.ro nadji tamodonCorleone1892 je napisao/la:Da li ima skinuti fm15 sa neke stranice, da ne plaćam nekim likovima i to?
Probacu preko ovog al moram ona i patch posebno skinut valjda mogneJoseMourinho je napisao/la:Nosteam.ro nadji tamodonCorleone1892 je napisao/la:Da li ima skinuti fm15 sa neke stranice, da ne plaćam nekim likovima i to?
Skinu ovu verziju ona radi pa probajemir18 je napisao/la:Probacu preko ovog al moram ona i patch posebno skinut valjda mogneJoseMourinho je napisao/la:Nosteam.ro nadji tamodonCorleone1892 je napisao/la:Da li ima skinuti fm15 sa neke stranice, da ne plaćam nekim likovima i to?
Nema na cemu @Toxicity tako sam se i ja zezao sa 13tkom samo moras uvijek tako ulayiti na igru inace ce ti opet biti isti problem.
Nema nase lige fm-u, Skini je ima napravljena pravo kvalitetno ove godineFaraonTM je napisao/la:Da vas pitam još nešto, ne mogu nikako da nađem našu ligu hajd' u onom classic modu je nema al' u onom prvom modu koji nije classic je nema mada mi piše da mogu dodavati lige preko FM menua, al' kad odem na taj menu nigdje mi nema ono Add/remove league..
Na prošlom manageru koliko se sjećam naša liga se mogla odmah izabrati...
Aha, hajde potražit ću ili ako neko ima link neka stavi ovdje ili pošalje na PPJoseMourinho je napisao/la:Nema nase lige fm-u, Skini je ima napravljena pravo kvalitetno ove godineFaraonTM je napisao/la:Da vas pitam još nešto, ne mogu nikako da nađem našu ligu hajd' u onom classic modu je nema al' u onom prvom modu koji nije classic je nema mada mi piše da mogu dodavati lige preko FM menua, al' kad odem na taj menu nigdje mi nema ono Add/remove league..
Na prošlom manageru koliko se sjećam naša liga se mogla odmah izabrati...
JoseMourinho je napisao/la:
Evo dok sam ulazio automatski je ucitavalo databazu, i ja sam isao na load editor data i ucit'o sam patch BiH. E sad kako ja da pretrazujem ono klubove i igrace i toJoseMourinho je napisao/la:Udji u njeg, loaduj patch BiH i onda nadji igrača i pod contract stavi Sarajevo, ako zapnes javi odradit cu ti ja to minuta posla je
Moraš novu počet, a dole lijevo imaš clubs i people i sl. Tu traži igrače i timoveBitiSrcemVezan je napisao/la:Evo dok sam ulazio automatski je ucitavalo databazu, i ja sam isao na load editor data i ucit'o sam patch BiH. E sad kako ja da pretrazujem ono klubove i igrace i toJoseMourinho je napisao/la:Udji u njeg, loaduj patch BiH i onda nadji igrača i pod contract stavi Sarajevo, ako zapnes javi odradit cu ti ja to minuta posla je? Laik sam ja oko ovoga, malo pojasni ako moze.
I da, moze li se preko ovoga cuda editovati vec postojeca karijera ili cu morati novu poceti ?
Ja sam isao na ovo database, pa ispod odabrao clubs i tako trazio fks, i onda isao pod players i dodao ovu trojicu na Add. Eh sad, sta dalje trebam da bi krenuo igrati sa ovim ? Jel' samo da idem ovo file>save editor data i krenem novu karijeru ? Pitam jer mi izgleda prejednostavno pa se bojim da sta ne zajebemJoseMourinho je napisao/la:Moraš novu počet, a dole lijevo imaš clubs i people i sl. Tu traži igrače i timoveBitiSrcemVezan je napisao/la:Evo dok sam ulazio automatski je ucitavalo databazu, i ja sam isao na load editor data i ucit'o sam patch BiH. E sad kako ja da pretrazujem ono klubove i igrace i toJoseMourinho je napisao/la:Udji u njeg, loaduj patch BiH i onda nadji igrača i pod contract stavi Sarajevo, ako zapnes javi odradit cu ti ja to minuta posla je? Laik sam ja oko ovoga, malo pojasni ako moze.
I da, moze li se preko ovoga cuda editovati vec postojeca karijera ili cu morati novu poceti ?
Jest to je to, samo udji u igrače i pod contract vidi imal pod loan sta da nisu na posudbama slučajno, ako jesu samo ukini gore umjesto ime kluba samo none izaberesBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja sam isao na ovo database, pa ispod odabrao clubs i tako trazio fks, i onda isao pod players i dodao ovu trojicu na Add. Eh sad, sta dalje trebam da bi krenuo igrati sa ovim ? Jel' samo da idem ovo file>save editor data i krenem novu karijeru ? Pitam jer mi izgleda prejednostavno pa se bojim da sta ne zajebemJoseMourinho je napisao/la:Moraš novu počet, a dole lijevo imaš clubs i people i sl. Tu traži igrače i timoveBitiSrcemVezan je napisao/la: Evo dok sam ulazio automatski je ucitavalo databazu, i ja sam isao na load editor data i ucit'o sam patch BiH. E sad kako ja da pretrazujem ono klubove i igrace i to? Laik sam ja oko ovoga, malo pojasni ako moze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.