Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma normalno. Ni ja, a ni on ne idemo nikud.Ibrahim je napisao/la:Od ponedeljka Tino ce biti i zvanicno predstavljen kao grac Intera. U subotu leti za Milan i tokom vikenda ce zavrsiti ljekarski pregled.
Kaze Safet , "Danas sam procitao da se i jos neki veliki timovi intresuju za njega".DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sajo o Tinceku
http://gol.dnevnik.hr/galerija/nogomet/ ... 858/367717" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna i on da je omrazen kao i Tino u jednu ruku pa se zanjeo i da malo napakosti ostalima usput..DonCorleone je napisao/la:Zar Sajo nije izjavio prije neki dan da je sve oko Tine, citiram, 'zavrsena stvar'. Sta je sada mogao novo procitati? Ako se dodatno klubovi interesuju, onda nista nije 'zavrsena stvar'. Sajo izgleda manipulira sam sa sobom.
Nemoj da ga on reklamira i predvidja mu uspjeh. Zaboga.SjeverniVjetar je napisao/la:Kaze Safet , "Danas sam procitao da se i jos neki veliki timovi intresuju za njega".DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sajo o Tinceku
http://gol.dnevnik.hr/galerija/nogomet/ ... 858/367717" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da su Susici, kao i ova ekipa na forumu, u nekom folu da ,kao, po.djebavaju raju, kao da nas levate, igraju se s nama ..lako im je kad su intelektualno superiorniDonCorleone je napisao/la:On prvenstveno pakosti zdravom razumu. Prvo izjaviti da je sve gotova stvar a nakon toga 'procitati da se dodatni klubovi interesuju', je poprilicno kontradiktorno, zar ne? Vjerovatno zeli da prkosi narodu ali nije dovoljno sposoban da upravlja razumno sa svojim izjavama. Pobija sam sebe.
eto, nek, si, ti, intelektualno, superioranSjeverniVjetar je napisao/la:Izgleda da su Susici, kao i ova ekipa na forumu, u nekom folu da ,kao, po.djebavaju raju, kao da nas levate, igraju se s nama ..lako im je kad su intelektualno superiorniDonCorleone je napisao/la:On prvenstveno pakosti zdravom razumu. Prvo izjaviti da je sve gotova stvar a nakon toga 'procitati da se dodatni klubovi interesuju', je poprilicno kontradiktorno, zar ne? Vjerovatno zeli da prkosi narodu ali nije dovoljno sposoban da upravlja razumno sa svojim izjavama. Pobija sam sebe.
A u prevodu glup je ko ku**c sto je i dokazao milijardu puta vodeci reprezentaciju BiH pogotovo sa izjavama koje bih nazvao imbecilnim...DonCorleone je napisao/la:On prvenstveno pakosti zdravom razumu. Prvo izjaviti da je sve gotova stvar a nakon toga 'procitati da se dodatni klubovi interesuju', je poprilicno kontradiktorno, zar ne? Vjerovatno zeli da prkosi narodu ali nije dovoljno sposoban da upravlja razumno sa svojim izjavama. Pobija sam sebe.
Joj moramo bgm zaratit tamo na temi Premiershipa oko tine, red bi bio kad je već toliko borba oko njega, možda on bude kotačić koji ce titule donijetBigBigBang je napisao/la:A u prevodu glup je ko ku**c sto je i dokazao milijardu puta vodeci reprezentaciju BiH pogotovo sa izjavama koje bih nazvao imbecilnim...DonCorleone je napisao/la:On prvenstveno pakosti zdravom razumu. Prvo izjaviti da je sve gotova stvar a nakon toga 'procitati da se dodatni klubovi interesuju', je poprilicno kontradiktorno, zar ne? Vjerovatno zeli da prkosi narodu ali nije dovoljno sposoban da upravlja razumno sa svojim izjavama. Pobija sam sebe.
Oni milse da sad neko cupa kosu sto je cuo da ce Tino u Inter, a nigdje on nece jasno je ko dan...cuj Chelsea i Arsenal
& Mancini i Inter izgleda da su u istom folu.SjeverniVjetar je napisao/la:Izgleda da su Susici, kao i ova ekipa na forumu, u nekom folu da ,kao, po.djebavaju raju, kao da nas levate, igraju se s nama ..lako im je kad su intelektualno superiorniDonCorleone je napisao/la:On prvenstveno pakosti zdravom razumu. Prvo izjaviti da je sve gotova stvar a nakon toga 'procitati da se dodatni klubovi interesuju', je poprilicno kontradiktorno, zar ne? Vjerovatno zeli da prkosi narodu ali nije dovoljno sposoban da upravlja razumno sa svojim izjavama. Pobija sam sebe.
Taj Brazil bio je ključan u nogometnom preobražaju Tina Sušića. Otišao je kao odličan dribler, još pomalo nedorečen, a vratio se kao kompletan igrač. Trkački moćan, razornog udarca, iznimnog driblinga, u prvom dijelu sezone nosio je Hajduk. Igrao je kao iz snova, gotovo u svakoj utakmici bio je ponajbolji igrač bijelih. Jednostavno, jesenas je bio to jedan novi Sušić, moderna kombinacija tate Seada i strica Safeta. I sve to nije moglo proći nezapaženo, evo ga pred vratima Intera iz Milana.
Ovo su braca Grimm iz SD, sjajan stil pisanja .Sheyi je napisao/la:Večernji...Taj Brazil bio je ključan u nogometnom preobražaju Tina Sušića. Otišao je kao odličan dribler, još pomalo nedorečen, a vratio se kao kompletan igrač. Trkački moćan, razornog udarca, iznimnog driblinga, u prvom dijelu sezone nosio je Hajduk. Igrao je kao iz snova, gotovo u svakoj utakmici bio je ponajbolji igrač bijelih. Jednostavno, jesenas je bio to jedan novi Sušić, moderna kombinacija tate Seada i strica Safeta. I sve to nije moglo proći nezapaženo, evo ga pred vratima Intera iz Milana.![]()
![]()
Hahahaha idemo ludo, idemo jako . Ajde Tinki prosvjetitelju nasSheyi je napisao/la:Večernji...Taj Brazil bio je ključan u nogometnom preobražaju Tina Sušića. Otišao je kao odličan dribler, još pomalo nedorečen, a vratio se kao kompletan igrač. Trkački moćan, razornog udarca, iznimnog driblinga, u prvom dijelu sezone nosio je Hajduk. Igrao je kao iz snova, gotovo u svakoj utakmici bio je ponajbolji igrač bijelih. Jednostavno, jesenas je bio to jedan novi Sušić, moderna kombinacija tate Seada i strica Safeta. I sve to nije moglo proći nezapaženo, evo ga pred vratima Intera iz Milana.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, hurem, signalidunapark i 35 gostiju.