Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Veceras protiv Cousinsa, ponajboljeg centra lige, bice zestoko. Sretno Juka.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
pa mogu pokupiti 15-tim pickom kad je jak draft, a sta ces pokupiti kad je slab...neces sigurno zvijezdu neku, nego role playera a njima toga ne treba...ne kazem ja da se ne moze ubosti dobar igrac, samo onda moras Boga moliti da ga ne uzme neko prije tebe...ove igrace sto si nabrojao je uzimao cleveland pa mislim da je svima jasno kako oni uzasno birajuSlatinash_7 je napisao/la:Istog igraca koji im jedini nije na trade blocku su pokupili 15.pickom,pa ti vidi sada da li ti uopste treba neki pik u prvih 5 da bi dobio dobrog igraca..Butler,Khawai,Nurkic,MCW i jos ko zna koliko igraca u zadnje vrijeme su se bolje pokazali nego ovi talenti tipa Benneta,Vonleha,Stauskasa ,Waitersa,Tristana itd itdmercurial je napisao/la:ma ne mogu oni tankirati ako ostave u ekipi lawsona, farieda i aflala...jednostavno nije to toliko losa ekipa da bi se s njom tankiralo...a da bi dobili dobar pick na draftu moraju ''muski'' tankirati i gubiti
Veceras u 4 ujutro tekma

Challenge acceptedxinxee je napisao/la:Veceras u 4 ujutro tekma![]()
![]()
![]()
Unica grande amore
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
izgleda da imamo samo jednu sedmicu da Nurkica gledamo u prvoj petorci. Kad se ovaj vrati vjerovatno ce u prvih 5.

- NBABosanci
- Kontakt:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:izgleda da imamo samo jednu sedmicu da Nurkica gledamo u prvoj petorci. Kad se ovaj vrati vjerovatno ce u prvih 5.
A to je onaj što je glavna zvijezda #Shaqtin' a Fool. Biće Juka aBd standardan.
Juka je planiran za prvu petorku do kraja sezone,a McGee kao backup..nadam se samo da ce Nurk opravdati ocekivanjaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:izgleda da imamo samo jednu sedmicu da Nurkica gledamo u prvoj petorci. Kad se ovaj vrati vjerovatno ce u prvih 5.
Mozes ti pokupiti 60. pikom jakog igraca, i ako je slab draft. Evo ti Isaiah Thomas nesto ne vjerujem da ima 59 boljih igraca od njega iz drafta 2011e godine..Pa cak i neki koji su otisli kao top 10 su se pokazali dosta losijim od njega. Ako je igrac spreman da radi, a pri tom dobija kvalitetnu minutazu za rookie-a, nije bitno kojim je pikom izabran, jer se niko od njih ne nadje na draftu tek tako, sve su to igraci koji su pokazali neke kvalitete...mercurial je napisao/la:pa mogu pokupiti 15-tim pickom kad je jak draft, a sta ces pokupiti kad je slab...neces sigurno zvijezdu neku, nego role playera a njima toga ne treba...ne kazem ja da se ne moze ubosti dobar igrac, samo onda moras Boga moliti da ga ne uzme neko prije tebe...ove igrace sto si nabrojao je uzimao cleveland pa mislim da je svima jasno kako oni uzasno birajuSlatinash_7 je napisao/la:Istog igraca koji im jedini nije na trade blocku su pokupili 15.pickom,pa ti vidi sada da li ti uopste treba neki pik u prvih 5 da bi dobio dobrog igraca..Butler,Khawai,Nurkic,MCW i jos ko zna koliko igraca u zadnje vrijeme su se bolje pokazali nego ovi talenti tipa Benneta,Vonleha,Stauskasa ,Waitersa,Tristana itd itdmercurial je napisao/la:ma ne mogu oni tankirati ako ostave u ekipi lawsona, farieda i aflala...jednostavno nije to toliko losa ekipa da bi se s njom tankiralo...a da bi dobili dobar pick na draftu moraju ''muski'' tankirati i gubiti
P.S Ne vjerujem da ce McGee izbaciti Nurkica iz prve, em sto je stalno povrijedjen, pa je glupo da se odma s povrede vrati kao starter i opet se povrijedi, pa opet adaptacija na novog startera, em ima problema sa disanjem na onoj nadmorskoj visini, pa i da bude starter nece igrati kuci preko 20-25 minuta pa ce Juka imati dovoljno vremena da pokaze da je bolji...i pametniji.
pa bolje bi bilo da mcgee starta, lakse je juki s klupe...minutaza ce svakako varirat oko 20 minuta
koliko utakmica jos ima do play off-a ?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Harun93 je napisao/la:koliko utakmica jos ima do play off-a ?
oko 45 svaka ekipa
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad vec spominjete draft , koji je na draftu izabran plumlee iz brooklyna ?
HeraklitMracni je napisao/la:Kad vec spominjete draft , koji je na draftu izabran plumlee iz brooklyna ?
22.
Jel se gleda juka do 06:30 ili se spava ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Naravno da se gleda,barem mi koji ne radimo i nemamo obaveze za vikend.Otelo je napisao/la:Jel se gleda juka do 06:30 ili se spava ?
Ispratiti Juku i onda lagano jutarnja kafa
.
Vecernja kafa i onda lagano krevetZodiac je napisao/la:Ispratiti Juku i onda lagano jutarnja kafa.
@guillermo naravno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sudar sa rođakom se ne propustaOtelo je napisao/la:Jel se gleda juka do 06:30 ili se spava ?
- EmirSioux89
- Kontakt:
Jel večeras protiv Cousinsa?
Ako jeste, bit ce teško jedan od najboljih, po meni najbolji centar lige.Ali Juka je Juka
Ako jeste, bit ce teško jedan od najboljih, po meni najbolji centar lige.Ali Juka je Juka
Manchester United!
Da, pa obojica su CentriEmirSioux89 je napisao/la:Jel večeras protiv Cousinsa?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.