Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Otelo
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Otelo » 08 jan 2015, 21:53

Ybem ja majku ovim Englezima.

4 liga i oni igraju neku odbranu, taj mars u qrac i igraj za raju. Yebo taktiku :puke:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 08 jan 2015, 21:54

nJoy je napisao/la:orbit, to ti je vjerovatno vazenje kartice.
Ja recimo nikad nisam ni dobio tu karticu, ne znam ni cemu sluzi kad je niko i ne trazi kod uplate/isplate.
e zamisli onda koje sam ja qrčeve sreće kad me za 5 godina nisu izvukli ni jednom za jackpot :urnebes:

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 jan 2015, 21:55

Otelo je napisao/la:Ybem ja majku ovim Englezima.

4 liga i oni igraju neku odbranu, taj mars u qrac i igraj za raju. Yebo taktiku :puke:
Luton je najtvrđa ekipa u ligi, a pogotovo kući rijetko primaju golove.
ZELJEZNICAR 1921!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jan 2015, 21:56

hamzaTM87 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ybem ja majku ovim Englezima.

Luton je najtvrđa ekipa u ligi, a pogotovo kući rijetko primaju golove.
A znam, sve se nadam da ce ga primiti jer ga mogu zabiti lako ali nista od toga :plac:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 08 jan 2015, 21:58

orbit je napisao/la: e zamisli onda koje sam ja qrčeve sreće kad me za 5 godina nisu izvukli ni jednom za jackpot :urnebes:
I ja sam bas sretan tu, izvlace neke 6-cifrene brojeve redovno, kod mene bijedne 4 cifre, izvuku jedan u sedmici takav :lol:

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 08 jan 2015, 22:16

orbit je napisao/la:Registrov'o sam se u Premieru davno, u januaru 2009 god. Na kartici mi piše da traje do 2014.

Jel se tu mislilo na članstvo (jer još uvijek mogu koristiti online račun bez ikakvih problema), da je isteklo?

Sad ako hoću da budem u "bubnju" za dnevni jackpot moram se opet registrovat' ili .. :?
Sve clanske kartice su automatski produzene, tako kaze radnica iz premiera, poslali im dopis.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 jan 2015, 22:19

Pa yebo vas dan nesposobne :tokralju: :tokralju:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jan 2015, 22:35

majke mi da ti ostane jedan igrac under i da taj tim ukupno postigne 11 poena na utakmici, taj bi igrač dao svih 11 i ti bi pao. pa ostane mi samo gentile under 10,5, olimpiakos ih ubi nogama i bogalj jedini bio dvocifren u milanu :roll: evo fulam samo ovaj luton oba gol na drugom, al se sekunde nisam iznervirao kao kod voog bogalja. pa majke mi da je meni trebao over frajer bi dao 4 poena i igrao bi 9minuta, a ne haman 30 koliko je igrao večeras :twisted: :twisted:

sljedeće sedmice će ovaj milano zabiti 80+ poena i ovaj jado neće 10 ubaciti, upamtite ovo
nema potpisa

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 jan 2015, 22:57

Hvala Lojeskom :thumbup:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jan 2015, 00:22

Admir_Sa je napisao/la:majke mi da ti ostane jedan igrac under i da taj tim ukupno postigne 11 poena na utakmici, taj bi igrač dao svih 11 i ti bi pao. pa ostane mi samo gentile under 10,5, olimpiakos ih ubi nogama i bogalj jedini bio dvocifren u milanu :roll: evo fulam samo ovaj luton oba gol na drugom, al se sekunde nisam iznervirao kao kod voog bogalja. pa majke mi da je meni trebao over frajer bi dao 4 poena i igrao bi 9minuta, a ne haman 30 koliko je igrao večeras :twisted: :twisted:

sljedeće sedmice će ovaj milano zabiti 80+ poena i ovaj jado neće 10 ubaciti, upamtite ovo
Isti sam sa Blazicem sve mu ****, inace 25 min. igra sad 15 inace ispuca 10 lopti sad 5 i na kraju slobodna fula da prede granicu pa sta je problem. Da ne govorim NBA (prek)sinoc i tenis danas ma fuj. **** ti ovu bolest i ko me navrati na nju :puke: :puke: :puke:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2015, 00:29

10DelPiero je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:majke mi da ti ostane jedan igrac under i da taj tim ukupno postigne 11 poena na utakmici, taj bi igrač dao svih 11 i ti bi pao. pa ostane mi samo gentile under 10,5, olimpiakos ih ubi nogama i bogalj jedini bio dvocifren u milanu :roll: evo fulam samo ovaj luton oba gol na drugom, al se sekunde nisam iznervirao kao kod voog bogalja. pa majke mi da je meni trebao over frajer bi dao 4 poena i igrao bi 9minuta, a ne haman 30 koliko je igrao večeras :twisted: :twisted:

Isti sam sa Blazicem sve mu ****, inace 25 min. igra sad 15 inace ispuca 10 lopti sad 5 i na kraju slobodna fula da prede granicu pa sta je problem. Da ne govorim NBA (prek)sinoc i tenis danas ma fuj. **** ti ovu bolest i ko me navrati na nju :puke: :puke: :puke:
ma ovo ti sve dođe kao one srečke u lutriji, ako imaš sreće dobičeš, al se bar nečeš nervirati jer ne znaš šta je bilo u onoj pored tvoje koju si uzeo. al pazi molim te tim daje 50 poena par minuta do kraja utakmice i jedino taj debil zabije 12, a baš mi on ostao zadnji na listiću. znači po svim zakonima normalnim frajer je trebao ići u under kao i hecket i samuels, al jok ono će zabiti jednu tricu i jedno polaganje iz ebene kontre u četvrtini gdje su ukupno zabili 8 poena :roll: al ajd reci molim te kakve su šanse bile da ti treba over igrača i da je baš on zabio neke poene od 8 ukupno za jednu četvrtinu. odgovorno tvrdim nikakve!

prošle sedmice isto tako kalinić iz kontre zabija polaganje i ode u over za pola koša i samo to fulim za pare

ja sam se izgleda operisao od tenisa, niti gledam ponudu majke mi
nema potpisa

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jan 2015, 00:40

Ma znam evo Hibberta ove sezone 3x igrao i 3x se covjek uspio povrijedit kad sam ga cekao i to svaki put bilo za pare. Eto kolika je sansa za to pa jedan te isti igrac da mi to uradi :?

A sve sto vise kontam da se samo meni te nevjerovate stvari desavaju u glavi mi se cini da to postaje sve cesce i cesce :roll:
Alessandro Del Piero !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2015, 00:45

10DelPiero je napisao/la:Ma znam evo Hibberta ove sezone 3x igrao i 3x se covjek uspio povrijedit kad sam ga cekao i to svaki put bilo za pare. Eto kolika je sansa za to pa jedan te isti igrac da mi to uradi :?

A sve sto vise kontam da se samo meni te nevjerovate stvari desavaju u glavi mi se cini da to postaje sve cesce i cesce :roll:
e meni se to još nije desilo, ali očekujem uskoro da i tu probijem led :D al ono tebi ostane over za pare, a on se povrijedi, pa ne može gori peh :roll: a da ti treba under igrao bi do zadnje sekunde i ako bi kojim slučajem dobio pare to bi bila nafaka svih nafaka

al zato frajer uloži 60maraka i dobije 8 milja, onaj lalić iz cibone ostane na granici, onaj neki pogodi dva iksa u rukometu i dva iksa u košarci i uzme 14 milja i tako dalje.
nema potpisa

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jan 2015, 00:48

Ma sve znas hahah upravo gledao te listice i kontam kakvih 60 KM na ono uplacivat, pa ne mogu 2 kosarkasa cestito proci a ono 15 parova uspije skinut i to ni manje ni vise nego ulog 60 KM :lol:
Alessandro Del Piero !

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 jan 2015, 00:50

Taj na 60 KM što je dobio stalno uplaćuje takve listiće i stalno pada na jednom..

http://www.premier-kladionica.com/QR/31 ... _664383241" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.premier-kladionica.com/QR/31 ... _313918545" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.premier-kladionica.com/QR/31 ... _610939995" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostali listići koje je stavlj'o su istekli na Premieru, al' 99% ih je ovakvih.. Ovo je sada ub'o i ko zna kada opet :mrgreen:

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 09 jan 2015, 00:54

Steph je napisao/la:Taj na 60 KM što je dobio stalno uplaćuje takve listiće i stalno pada na jednom..

http://www.premier-kladionica.com/QR/31 ... _664383241" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.premier-kladionica.com/QR/31 ... _313918545" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.premier-kladionica.com/QR/31 ... _610939995" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostali listići koje je stavlj'o su istekli na Premieru, al' 99% ih je ovakvih.. Ovo je sada ub'o i ko zna kada opet :mrgreen:
Pa **** ga Real :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2015, 00:56

al još mi jedna stvar ne ide u glavu, tj da na veće uloge ja imam tako mizeran postotak prolaza da to nije humano, eno kada sam prije 15 dana dobio one pare i prošao jedan listić od 10km, ne sječam se kada je to prošlo prije toga. a obično nisu eventualni dobici veliki, oko stoje uglavnom. i što je najtužnije tada baš drastično fulam. to ulažem kada dobijem na kladari. recimo nedavno dobio na dvije marke 16 i ajd da stavim tri igrača na cenera i sva tri fulio. nedavno stavim cenera na sve utakmice holandske druge 2+, 4 ja mislim ne budu :roll: stavim cenera na kornere west hem-wba, 85min 0-0 u kornerima :roll: stavim 15 maraka na dva overa u ragbiju, likovi ne mogu napraviti touchdown :roll: stavim cenera na overe kineske košarke, četvrtine završe sa po 35 poena :roll: da ne pričam o ovim hokejima kada igram overe na golove, tu se mreža začara jednostavno
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2015, 00:58

Steph je napisao/la:Taj na 60 KM što je dobio stalno uplaćuje takve listiće i stalno pada na jednom..

ja ovolike cifre da stavim na jaku blažića i sašu pavlovića ti likovi ne bi znali ni kako se zovu, ni na koji koš treba napadati :mrgreen:
nema potpisa

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 09 jan 2015, 01:04

:lol: :lol: :lol: :lol:
slika
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 jan 2015, 01:04

Ma ista stvar.. Desi mi se luda sedmica kad naberem par stoja, al' kako dođu tako i odu :lol:

Il' kada mi kažu igraju dublove il' singlove.. Ni to skinut' ne mogu :oops:

Zadnjih par dana bacim i bingo.. Kada čekam broj od 500 maraka i ne izađe nikako dođe mi da uzmem onu plazmu i razbijem u milion komada. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 09 jan 2015, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.