KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Veceras protiv ponosa Izraela za brejk u gostima.
Inace, sprovedene su neke ankete medju sportskim direktorima (GM-ovima) svih klubova u EL i Marjanovic je izmedju ostalog po njima najbolji centar, najtezi za cuvanje, najvise napredovao, itd.. A Teodosic je najbolji plej i top 3 u mnogim drugim stvarima.
Jeste da Teo nije za ovu temu, ali morao sam ga ubaciti u upis jer je nas cigan.. Samo se nadam da ce doci dan kada ce on zaigrati za Zvezdu i ispuniti i sebi i nama san. Sam je rekao da mu nije cilj da dodje kao mator igrac, nego kada moze pruziti najbolje partije.. pa se bas zbog toga nadam da ce konacno uzeti tu EL sa CSKA, jer je to navodno ono sto ceka.
Inace, sprovedene su neke ankete medju sportskim direktorima (GM-ovima) svih klubova u EL i Marjanovic je izmedju ostalog po njima najbolji centar, najtezi za cuvanje, najvise napredovao, itd.. A Teodosic je najbolji plej i top 3 u mnogim drugim stvarima.
Jeste da Teo nije za ovu temu, ali morao sam ga ubaciti u upis jer je nas cigan.. Samo se nadam da ce doci dan kada ce on zaigrati za Zvezdu i ispuniti i sebi i nama san. Sam je rekao da mu nije cilj da dodje kao mator igrac, nego kada moze pruziti najbolje partije.. pa se bas zbog toga nadam da ce konacno uzeti tu EL sa CSKA, jer je to navodno ono sto ceka.
Propuh u reketu
Na Zvezdinu sreću,Radonja ima vremena da ukaže na greške koje su dovele do toga da Izraelci sve poene zabiju iz reketa
Na Zvezdinu sreću,Radonja ima vremena da ukaže na greške koje su dovele do toga da Izraelci sve poene zabiju iz reketa
A.F.C. Bournemouth!
37-33 na poluvremenu
Zvezda drži priključak iako igra jako loše, previše turnovera i lakih poena za Maccabi, odbrana reketa nikakva
nego, Kalinić pronašao LBJ-a u sebi
Zvezda drži priključak iako igra jako loše, previše turnovera i lakih poena za Maccabi, odbrana reketa nikakva
nego, Kalinić pronašao LBJ-a u sebi

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Lagana pobjeda za Makabi..Radonjicu hebo te slovenac,zar zbog njega Jenkins mora da ispasta

Bobi otjeran od koša,Williams zatvoren (mada je generalno u blagom padu) i praktično si osakatio Zvezdu
Kalinić stavljao sa svih mjesta,ali ne može sam
Kalinić stavljao sa svih mjesta,ali ne može sam
A.F.C. Bournemouth!
ovakve ekipe pokažu sve mane i limite Bobijeve... nadskakali ga, nadigrali... na momente me podsjećao na vraneša... jaka pokazao kakav je to divljak....
sve u svemu zvezda je ekipa odbrane, problem nastane kad igra baš protiv takvih ekipa... one lake, i brze, napadački može slomiti, ali tvrde teško...
sve u svemu zvezda je ekipa odbrane, problem nastane kad igra baš protiv takvih ekipa... one lake, i brze, napadački može slomiti, ali tvrde teško...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Blazic je napaljenko bez mozga. Moze njega usrati da ubaci neke poene iz kontre, ili da svaku desetu utakmicu postigne 3-4 trojke, ali obicno to ne ide tako. Tacno imam osjecaj da on ne zna kuda udara.. Veliko srce, ali mali mozak. Ne znam samo na osnovu cega je odigrao koliko je odigrao minuta veceras, jer nakon one dvije otvorene promasene trojke na -1 nije zasluzio vise uci u igru.
Vilijams je dosta u padu sto se tice suta.. bez njegovog boljeg ucinka tesko da mozemo do nekog rezultata.
Kalinic me prijatno iznenadio sa partijom. Stvarno igra odlicno u zadnjih mjesec dana.
Vilijams je dosta u padu sto se tice suta.. bez njegovog boljeg ucinka tesko da mozemo do nekog rezultata.
Kalinic me prijatno iznenadio sa partijom. Stvarno igra odlicno u zadnjih mjesec dana.
Utakmica- bez komentara.& се $ $ " & " ? ? на $ ", а управо је то " ? у " Црвене $ на гостовању у ? " " ". " ? " " " " & ? " ? " $ су своје 100. " у црвено-? $.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne bih da ispadne da branim Bobija, jer mu to nije potrebno. Njegovi najbolji advokati su njegove igre u prvoj fazi Evrolige. Da je nadigran, jeste, ali nije ni prvi ni zadnji kojeg je Sofo razbio svojom fizikom. Da je nadskakan ne bih rekao, jer zagrađivanje reketa nije samo njegov posao već posao cijele odbrane. Po meni je odigrao jednu OK partiju defanzivno. A to što te podsjetio na Vraneša, samo je podsjetio i ništa višeDANTES je napisao/la:ovakve ekipe pokažu sve mane i limite Bobijeve... nadskakali ga, nadigrali... na momente me podsjećao na vraneša...

Ma Williams kod nas nikad nije ni imao neki posebno dobar šut, pogledaj mu procente. I sinoć je bio na svog nekom prosjeku. Njegov problem je organizacija napada, sinoć je u tome zakazao, imao je 6 izgubljenih lopti. Protiv Reala je bio nevidljiv. Ali ja se ne bojim za njega, isplivaće on, a i ne možemo igru jednog igrača gledati kroz dvije utakmice u kojima su nam protivnici bili finalisti prošlogodišnje Evrolige. Pravi ispiti za nas su tekme protiv Albe, Galate, Žalgirisa i ostalih ekipa kad budu gostovali u Areni.dscile je napisao/la:Vilijams je dosta u padu sto se tice suta.. bez njegovog boljeg ucinka tesko da mozemo do nekog rezultata.
Više me brine Jenkinsova forma. Čovjek je u kanalu ko zna od kada. Negovi koševi nam očajnički trebaju a njih nema ni za lijek. Možda je došlo vrijeme za rastanak, da se traže neka druga rješenja.
O samoj utakmici nemam mnogo toga reći. Početkom drugog poluvremena smo ih imali, nismo to iskoristili i to je to. Nismo iskoristili našu nadmoć u skoku, nismo bili dobri u odbrani... Kalinić vrhunska partija u prvom poluvremenu, kasnije je malo solirao i zaustavljen je. Ne treba bezveze stvarati nervozu i pritisak oko tima jer smo i prije početka top16 faze, svi znali da nam na startu ne gine 0-2.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nadmoć u skoku? imali ste manje skokova, znalo se desiti po 5 napada zaredom Makabija....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
imali smo debelu nadmoć u ofanzivnom skoku u prvom poluvremenu, o tome sam govorio. 5 napada zarednom? pretjeruješ
.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
pogledaj zadnji minut 3/4.... pa ćeš da vidiš... možda i više od 5alan_kardec je napisao/la:imali smo debelu nadmoć u ofanzivnom skoku u prvom poluvremenu, o tome sam govorio. 5 napada zarednom? pretjeruješ.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mega Leks – Crvena zvezda Telekom 75:77 (19:14, 14:27, 19:19, 23:17)Košarkaši Crvene zvezde Telekom će u petak 16. januara u okviru trećeg kola E grupe Top 16 faze Evrolige dočekati Galatasaraj. Utakmica se igra u Kombank areni sa početkom u 21 sat, a za ovaj meč kao i za prethodni duel sa Realom iz Madrida vlada ogromno interesovanje.
Ulaznice za utakmicu sa timom iz Istanbula biće puštene u prodaju u sredu 14. januara od 10 časova na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar kao i na još 100 prodajnih mesta širom Srbije) po nepromenjenim cenama, a svaka osoba će moći da kupi najviše četiri ulaznice.
Karte za nivo 400 koštaju 600 dinara. Za mesta u parteru B (istok) i parteru 4 (zapad) na nivou 200 iza koševa (sektori 208, 209, 210, 221, 222 i 223) potrebno je izdvojiti 900 dinara.
Cena karata za plavu ložu (sever) i belu ložu (jug) na nivou 200 (sektori 201, 202, 203, 204, 205, 213, 214, 217, 218 i 226) iznosi 1200 dinara, dok karte za mesta u loži na severnoj strani dvorane na nivou 200 koštaju 1500 dinara (sektori 215 i 216).
Cene pojedinačnih karata u luksuzno opremljenim SKY BOX-ovima koji se nalaze na nivou 300 koštaju 5.000 dinara, a Sky box-ovi u Kombank areni broje 10 ili 15 mesta. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 10.000 dinara.
Pozivamo navijače da na vreme obezbede svoje ulaznice, da dođu u Kombank arenu i podrže Zvezdu u nastavku elitnog evropskog takmičenja. Posebno naglašavamo da kupovinom ulaznica navijači na najdirektniji način finansijski pomažu klubu u nameri da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate.
Takođe, ovom prilikom KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. Zbog ubacivanja upaljača i kovanica na teren u meču sa Realom Zvezda je po dvanaesti put kažnjena od strane disciplinskog sudije Evrolige od 2012. godine. Zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca Zvezda je do sada sankcionisana sa ukupno 68.000 evra, a svaki i najmanji incident u meču protiv Galatasaraja mogao bi da ima nesagledive posledice za klub.
Mega Leks: Kešelj 11, Krstić 12, Đoković, Jaramaz 2, Veljković, Miljenović 14, Jokić 7, Čantekin, Zagorac 12, Simeunović, Nikolić, Musli 17.
Crvena zvezda Telekom: Vilijams 3 (10 as), Rebić, Dangubić 5, Mitrović 9, Lazić, Blažič 15, Kalinić 19, Marjanović 8, Tejić, Dženkins 7, Jović 3, Cirbes 8.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
ovo si trebao staviti na temu o smiješnim slikama. nije mi jasno šta će ovdje?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ajde, ajde pa zar nije baš ova tema najpogodnija.... @braoylo najviše svraća ovdjealan_kardec je napisao/la:ovo si trebao staviti na temu o smiješnim slikama. nije mi jasno šta će ovdje?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
ok, braoolyo najviše svraća ovdje i šta sa tim?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
svašta... opusti se... udahni... riješi slagalicu... ako već nisi... mada mislim da jesi...alan_kardec je napisao/la:ok, braoolyo najviše svraća ovdje i šta sa tim?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Zbog avatara @braoolyo-a?
Kakav idiotski izgovor za trolovanje teme.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
aha samo zbog toga... cojek bi reko vidi ga duša mala što je naivan...alan_kardec je napisao/la:Zbog avatara @braoolyo-a?![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI