Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
Izgleda da Mozgov dolazi, pričekajmo još malo jer se potvrda ovoga tradea očekuje u večernjim satima po američkom vremenu. Trebao je centar, Mozgov će pomoći
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Marc Stein @ESPNSteinLine 6s6 seconds ago
Update to Cavs story w/ @WindhorstESPN: Cavs will send TWO future firsts to Denver for Mozgov
Update to Cavs story w/ @WindhorstESPN: Cavs will send TWO future firsts to Denver for Mozgov
- adriano_leite
- Kontakt:

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Irving je on-fire
Odličan protok lopte u napadu, mada se ni Houstonu trenutno ne igra odbrana.
Teško da će biti video kasnije, ali pravo me nasmijala ona akcija koja je završila Haywoodovim pasom u prazno. Kakvi blokovi su bili.
Teško da će biti video kasnije, ali pravo me nasmijala ona akcija koja je završila Haywoodovim pasom u prazno. Kakvi blokovi su bili.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jes je brat bacio.Clutch je napisao/la:Teško da će biti video kasnije, ali pravo me nasmijala ona akcija koja je završila Haywoodovim pasom u prazno. Kakvi blokovi su bili.
- adriano_leite
- Kontakt:
Koji smrad je ovaj Brian Windhorst, to je nevjerovatno. Skoro mjesec pise kako je rat u Cavsima, kako niko ne postuje Blatta, pa kad je Griffin izjavio kako Blatt ne ide nigdje, da nije jos ni pola sezone proslo, jos ako se zna da je Blatt bio izbor Dana Gilberta, govori kako je to Griffin rekao iz kurtoazije nakon sto je ESPN objavio te probleme
. Tacno je lik smece i zanima me ko ga finansira da siri gnusne lazi o stanju u Cavsima. Dan, David, James, Love, Irving, te svi ostali igraci podrzavaju Blatta, ali ovaj majmun i dalje prica i pise idiotarije. ESPN vodi opasnu kampanju protiv Cavsa, iako su Jamesovi personalni lizaci supka.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Hocete dobit ijednu bez Jamesa? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
- adriano_leite
- Kontakt:
Dobro bi bilo da se igra samo bez Jamesa, ali se igralo bez pola timarambo16 je napisao/la:Hocete dobit ijednu bez Jamesa?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
poruka za @adriana, s ovim avatarom pružam podršku Cavsima, je da je ista kao tvoja ali neka je
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ljubav samo potvrdjuje teoriju da je vjeciti luzerrambo16 je napisao/la:Hocete dobit ijednu bez Jamesa?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahhahaah zanimljiva opaska, ali ima nesto sto se zove adaptacija, sto se zove novi tim, novi trener, novi sistem, samo 4 igraca od prosle sezone ostala u timu, dakle 10 novih igraca doslo, a medju njima i on, plus je povreda bilo kao u prici i samim tim nedovoljno vremena da se uigraju. Jako smjelo izjavljivanje da je luzer neko ko od dolaska u NBA ima takve brojke kao Love, plus mu je tek 26 godina.miki_92 je napisao/la:Ljubav samo potvrdjuje teoriju da je vjeciti luzerrambo16 je napisao/la:Hocete dobit ijednu bez Jamesa?
Od prosle sezone, tu su: Irving, Tristan, Andy, Delly, novi: Marion, JR, Iman, James, JJ, Miller, Harris, Brandon, Mozgov, Love, plus kompletan strucni stab.
Edit: sto se tice povreda: James je rovit usao u sezonu i morao je odmoriti zbog dvije povrede koje vuce, Irving bio povrijedjen, Love je konstantno povrijedjen i nije na 100%, Marion, Delly, Miller, Dion je bio povrijedjen, Iman povrijedjen dosao, Andy propusta sezonu, Harris bio povrijedjen, to su sve stvari koje izbacuju ekipu iz ritma i ne dozvoljava ekipi da se uigra, jer nema sve igrace na okupu. Malo koji tim bi se mogao nositi sa tolikim povredama.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Cleveland Cavaliers
Hiljadu opravdanja al pobjeda nigdje 
- adriano_leite
- Kontakt:
OKC nije imala 2 igraca i zaredala toliko poraza, Cavsi su imali duplo vise povreda i sasvim je normalno da tolike povrede donesu i poraze, plus ako dodas da je to potpuno novi tim, novi trener, ni pola sezone, onda bas trebas biti duduk i misliti da je ovo pravi Cleveland koji cemo gledati do kraja sezone...JoseMourinho je napisao/la:Hiljadu opravdanja al pobjeda nigdje
Ako povrede uticu na partije ekipe kao sto je SAS, uz toliko veterana i takvog trenera, onda je sasvim normalno i da jedan potpuno novi tim zareda poraze uz toliko novih lica i povreda
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Do kad je Shawn Marion out? LeBron se vraća za par dana
- adriano_leite
- Kontakt:
Lebron se vraca za 5 dana cini mi se, mada je moguce i da se vrati protiv Lakersa. Kaze da uopste ne radi sa loptom, te da treneri hoce da se odmori totalno, a i on sam kaze da mu odmor odgovara, ali da je PO da bi sigurno igrao. Marion je povrijedio zglob i mislim da je day to day. Iman ce biti pregledan za 2 sedmice i moguce je da se vrati nakon pregleda. Kaze kako se dobro oporavlja, ne samo rame, nego i samo koljeno zbog kojeg je propustio sezonu, a isto tako je rekao da je kojim slucajem playoff, da bi trazio da igra. Samom tom izjavom me kupio, jer volim takve igrace. Bolje i 5 poraza ali da nakon tih 5 tekmi budu svi 100%, nego da se vracaju i da se ne mogu 100% oporaviti, sto vuce nove povrede. Klasican primjer toga su Bullsi.LeBronfan je napisao/la:Do kad je Shawn Marion out? LeBron se vraća za par dana
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Čovjek bi reko da su vama od početka sezone krenule povrede a ne od prije nekoliko sedmica i kad su svi bili tu ni na nesta ozbiljo to nije licilo koliko god ti teško bilo priznat 
I ove godine većina ekipa ima probleme sa povredama za svaku možemo to uzet ko hendikep koliki-toliki
I ove godine većina ekipa ima probleme sa povredama za svaku možemo to uzet ko hendikep koliki-toliki
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa kako mozes ocekivati od samog pocetka da novi tim dostigne zenit forme? Koje su ekipe imale vise povreda od nas?JoseMourinho je napisao/la:Čovjek bi reko da su vama od početka sezone krenule povrede a ne od prije nekoliko sedmica i kad su svi bili tu ni na nesta ozbiljo to nije licilo koliko god ti teško bilo priznat
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.