Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nisam siguran oko korisničkog imena, a za lozinku sam siguran sto posto
- 10DelPiero
- Kontakt:
Gledaj Ferrera kako igra pa sta ti je maloumnice jedan ne igras finale a ovaj Brown je posebna prica pa docekat cu ja njega na Sarajevo Openu **** li mu sve

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa znas email koji si koristio za registraciju?diplomatija je napisao/la:Nisam siguran oko korisničkog imena, a za lozinku sam siguran sto posto

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Jarane, uzmi pauzu koji dan, ne nerviraj se toliko10DelPiero je napisao/la:Gledaj Ferrera kako igra pa sta ti je maloumnice jedan ne igras finale a ovaj Brown je posebna prica pa docekat cu ja njega na Sarajevo Openu **** li mu sve![]()
![]()

- diplomatija
- Kontakt:
Ovako forster ukucam mail i lozinku, izbacuje mi korisnik ili racun nije aktivan onda ja posaljem onaj mail za aktivaciju i nista ne odgovaraju, posaljem mail i na [email protected] i opet ne odgovaraju, za koliko vremena su tebi odgovorili otprilike?
Gledaj Lopeza pa kad nece nece, **** ti kladionicu i retardirane tenisere
Ne moze bakog Bedenea uzet **** ti glupuu kladionicu
Ne moze bakog Bedenea uzet **** ti glupuu kladionicu
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma sinoc Hardaway za 260 pa na drugom Hibbert se povrijedi za 100 i sad mi ovaj isto izbija pare iz dzepa jer onaj trci ko konj al' ovaj igra ko polu-amater. Tacno cu prestat a ne pauzu napravitForster je napisao/la:Jarane, uzmi pauzu koji dan, ne nerviraj se toliko10DelPiero je napisao/la:Gledaj Ferrera kako igra pa sta ti je maloumnice jedan ne igras finale a ovaj Brown je posebna prica pa docekat cu ja njega na Sarajevo Openu **** li mu sve![]()
![]()

Alessandro Del Piero !
Vjeruj da ne znam kada je dosao mail za aktivacijudiplomatija je napisao/la:Ovako forster ukucam mail i lozinku, izbacuje mi korisnik ili racun nije aktivan onda ja posaljem onaj mail za aktivaciju i nista ne odgovaraju, posaljem mail i na [email protected] i opet ne odgovaraju, za koliko vremena su tebi odgovorili otprilike?

Ali su mi u roku sat-dva odgovorili na toj email adresi.
Samo da pozelim F.Lopezu da slomi ruku i nikad vise ne zaigra tenisa konj glupi
Legenda kaze da je nekad neko davno dobio na kladionici 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vidi ovog morona i verdasca djecu m hebem
Ja zadnji put prije skoro mjesec dana od tad 7,8 listica na po 1 :/Otelo je napisao/la:Legenda kaze da je nekad neko davno dobio na kladionici
Đoković izgubi od Karlovića ????? WTF

sranje od sporta ni 1.05 kvota nije sigurnareLe23 je napisao/la:Đoković izgubi od Karlovića ????? WTF![]()
Ovaj Karlović antipropaganda tenisa, mamu mu **** od 16 metara.Frankie je napisao/la:sranje od sporta ni 1.05 kvota nije sigurnareLe23 je napisao/la:Đoković izgubi od Karlovića ????? WTF![]()
Kako je covjek fisne ko mašinareLe23 je napisao/la:Ovaj Karlović antipropaganda tenisa, mamu mu **** od 16 metara.Frankie je napisao/la:sranje od sporta ni 1.05 kvota nije sigurnareLe23 je napisao/la:Đoković izgubi od Karlovića ????? WTF![]()

Najjača grupa na fb-u.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa i sam znas da Karlovica zna krenuti servis toliko da ce Grand Slam osvojiti samo na asovereLe23 je napisao/la:Đoković izgubi od Karlovića ????? WTF![]()

Fino ide ovaj over na CKSA i Laboral,82 kosa a jos druga cetvrtina nije gotova

A u qrac. Odigrao Sevillu zk1 umjesto zk2

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koji si ti Jackson debil, pa znas li bacit alley opp glupane, sad ce Weems ispod ostat
ma buraz ide on preko no sikirikimirzatele je napisao/la:Koji si ti Jackson debil, pa znas li bacit alley opp glupane, sad ce Weems ispod ostat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.