Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
lijepa igra arsenala (kad ide ) su kombinacije koje prodju u par metara to je uvijek tako bilo e sada jel to donijelo ili ne rezultate to je vec druga prica... a pola svijeta i to ne samo navijaci arsenala govore da lijepo igraju fudbal a nasli se vi tu svi experti govoriti da ne ... ja ne pratim ni man utd ni chelski ni l'pool pratim arsenal i znam kako igraju za ostale ne samo ponekad vidim neku akciju ili gol ili kad igraju protiv arsenala i tu se ponekad i ne pokazuje lijepa igra navedenih ekipa ali ja ne mogu zakljuciti da li neko osim arsenala igra lijepo ... pozz
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- CollegeGunner
- Kontakt:
Naravno da lijepo ne vidimo svi istim ocima , problem je sto neki nemaju osjecaj za lijepo 

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
cikcanga aka ljubav . Jesi li to ti opet ?CollegeGunner je napisao/la:Naravno da lijepo ne vidimo svi istim ocima , problem je sto neki nemaju osjecaj za lijepo

Hehe, i vi ste ti koji su komeptentni da kažu da mi ne igramo lijepo ?! Hehe, da da, kao što reče kolega gore, čitav svijet to govori i svi to vide, samo vi ne vidite i sada vi ste oni koji bi se trebali slušat... Hehe, smiješno ocam'...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa naravno da Arsenal igra lijepo. Usporedite njihovu igru sa igrom Chelsea, Uniteda, Liverpoola, Intera, Milana, Bayerna i ostalih velikana i naježit ćete se. 

ostalih velikana? zaboravio si nekoga izostavit sa te liste.
Zar je bitno ko igra kako ? Istina je da Arsenal igra ljepše od Uniteda i CSKA Londona, ali kakve koristi Arsenal ima od toga.Nikakve, jer svake godine United i CSKA pokupe sve trofeje.
ZAKLJUČAK: Arsenal igra (pre)lijepo,ali totalno neučinkovito.
ZAKLJUČAK: Arsenal igra (pre)lijepo,ali totalno neučinkovito.
ne, svake godine united pokupi trofeje.
Mazne i CSKA ponešto, ne zahebavaj.Wolverine je napisao/la:ne, svake godine united pokupi trofeje.
Kakav Manchester, nije najveći klub ni u Engleskoj. 

Druže, samo je pitanje vremena kad će stići Loserpool.Po titulama su jednaki ili im jedna nedostaje, i još 2 LP.Mrgood je napisao/la:Kakav Manchester, nije najveći klub ni u Engleskoj.
Liverpool:
LIGA: 18
FA KUP: 7
LEAGUE KUP: 7
LIGA PRVAKA: 5
= 37
United:
FA KUP: 11
LEAGUE KUP: 3
LIGA PRVAKA: 3
=35
Arsenal
LIGA: 13
FA KUP: 10
LEAGUE KUP: 2
LIGA PRVAKA: 0
=25
Chelsea:
LIGA: 3
FA KUP: 5
LEAGUE KUP: 4
= 12 ->

= 37
United:
=35
Arsenal
LIGA: 13
FA KUP: 10
LEAGUE KUP: 2
=25
Chelsea:
= 12 ->

mazne i portsmouth koji kup.Bosco je napisao/la:Mazne i CSKA ponešto, ne zahebavaj.Wolverine je napisao/la:ne, svake godine united pokupi trofeje.
ma bitno je da nije arsenalWolverine je napisao/la:mazne i portsmouth koji kup.Bosco je napisao/la:Mazne i CSKA ponešto, ne zahebavaj.Wolverine je napisao/la:ne, svake godine united pokupi trofeje.

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
a od tih 12, 9 kupoviMrgood je napisao/la:
Chelsea:
= 12 ->![]()
![]()

4 miki maus kupa

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ovdje Arsenal igra sa djecom iz akademijetax je napisao/la:4 miki maus kupa![]()
![]()

- juzni vjetar!
- Kontakt:
mislim da mancinih 11 titula premier lige i 7 stare lige vrijedi vise nego 18 titula liverpoolovih iz stare divizije
sta je sa fabregasom propusta li barcu ?

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Niko to ne može govorit, sve vrijede isto, jbg.tada su bila teška osvojit titulu, za to vrijeme, sad za ovo... i tako će bit i za 50 godina
Da, igra...

Da, igra...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Mrgood je napisao/la:Liverpool:
= 37
United:
=35
eto taman da ove sezone man utd osvoji ligu prvaka i premiership izjednacio bi se sa liverpoolom
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.