Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajax » 07 jan 2015, 12:27

SjeverniVjetar je napisao/la:Modic na klupi Milana ! :thumbup:
Modic nije jedan od 23 igraca Milana i najvjerovatnije nece biti ni sljedece sezone. Oni ce ga posuditi u nekog njihovog drugoligasa gdje mu slijedi jako puno dokazivanja. Radovac je vec sada puno bolji igrac i sto je najbitnije sposoban da igra seniorski fudbal na najvecem nivou sasvim ravnopravno. Neka Modic igra prvo za mladu repku nije toliki dragulj kao sto neki ovdje misle.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 07 jan 2015, 12:29

Ajax je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Modic na klupi Milana ! :thumbup:
Modic nije jedan od 23 igraca Milana i najvjerovatnije nece biti ni sljedece sezone. Oni ce ga posuditi u nekog njihovog drugoligasa gdje mu slijedi jako puno dokazivanja. Radovac je vec sada puno bolji igrac i sto je najbitnije sposoban da igra seniorski fudbal na najvecem nivou sasvim ravnopravno. Neka Modic igra prvo za mladu repku nije toliki dragulj kao sto neki ovdje misle.
Ajax budi ozbiljan ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jan 2015, 12:36

Ozbiljan ne ozbiljan on nece odigrarti ni jednu utakmicu za seniore Milana ove sezone. Znaci 0 utakmica. I nije jedan od njihova 23 igraca. Znaci samo jedan telenat kakvih imas jako puno. Samo sto se o njemu jako puno pise u medijima. Sta fali mladoj reprezentaciji. Pred njim je jako tezak put jer on u Milanu za seniore zaigrati nece u prvenstvu cak ni u kupu. Jedino ako ga posude u neki klub pa tamo napreduje i ojaca pa onda kada se vrati. Momak nema fizikalije da moze ravnopravno da odigra seniorski fudbal na najvecem nivou. Radovac je to dokazao da moze u utakmicama protiv Atromitosa i Borussie M..

I umjesto koga bi on trebao debitovati kao taj 23 igrac. I ovako imamo 5,6 igraca koji kucaju na to mijesto i ako pozoves 23 igraca opet si nekog izostavio. Da je momak vanserijski talenat kao sto je Halilovic bio onda da. Ali ovako po meni jos NE. Neka ga u mladoj selekciji kao sto je Pape govorio za puno bolje igrace od njega.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 jan 2015, 12:39

U ligama petice, mozes nabrojat na prste jedne ruke igrace Modicevih godina a da igraju u seniorskim ekipama, pogotovo u klubu Milanove velicine.
Ima jos dosta vremena za njega, taman da ode na posudbu u neki drugoligaski klub iduce sezone, to bi bio pravi put za razvoj jednog mladog igraca

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 07 jan 2015, 12:41

Ajax je napisao/la:Ozbiljan ne ozbiljan on nece odigrarti ni jednu utakmicu za seniore Milana ove sezone. Znaci 0 utakmica. I nije jedan od njihova 23 igraca. Znaci samo jedan telenat kakvih imas jako puno. Samo sto se o njemu jako puno pise u medijima. Sta fali mladoj reprezentaciji. Pred njim je jako tezak put jer on u Milanu za seniore zaigrati nece u prvenstvu cak ni u kupu. Jedino ako ga posude u neki klub pa tamo napreduje i ojaca pa onda kada se vrati. Momak nema fizikalije da moze ravnopravno da odigra seniorski fudbal na najvecem nivou. Radovac je to dokazao da moze u utakmicama protiv Atromitosa i Borussie M..

I umjesto koga bi on trebao debitovati kao taj 23 igrac. I ovako imamo 5,6 igraca koji kucaju na to mijesto i ako pozoves 23 igraca opet si nekog izostavio. Da je momak vanserijski talenat kao sto je Halilovic bio onda da. Ali ovako po meni jos NE. Neka ga u mladoj selekciji kao sto je Pape govorio za puno bolje igrace od njega.
Slazem se da ove sezone nece dobiti minute u prvom timu Milana,ali da ce postati odlican igrac to sigurno.
Najbolje za njega je da ode na posudbu.Ja sam samo rekao da budes ozbiljan jer si napisao da Radovac moze igrati u seniorskoj konkurenciji,a ovaj ne moze :facepalm:
Sto ne bi mogao Modic ?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jan 2015, 12:41

L_blancos je napisao/la:U ligama petice, mozes nabrojat na prste jedne ruke igrace Modicevih godina a da igraju u seniorskim ekipama, pogotovo u klubu Milanove velicine.
Ima jos dosta vremena za njega, taman da ode na posudbu u neki drugoligaski klub iduce sezone, to bi bio pravi put za razvoj jednog mladog igraca
Tako je. Samo zasto ga zvati u senirosku reprezentaciju dok nema bar jednu solidnu sezonu makar u Serie B. Takvih igraca imamo vise koji treniraju za veliki klub i mladi su samo ne igraju za njih.
arelinho je napisao/la:Slazem se da ove sezone nece dobiti minute u prvom timu Milana,ali da ce postati odlican igrac to sigurno. Najbolje za njega je da ode na posudbu.Ja sam samo rekao da budes ozbiljan jer si napisao da Radovac moze igrati u seniorskoj konkurenciji,a ovaj ne moze :facepalm:
Sto ne bi mogao Modic ?
Ja mislim da je Radovac najveci talenat u BiH. Samo se o njemu ne pise toliko. I dokazao je da moze igrati ove sezone. Modic mi djeluje kao dobar igrac samo mora fizicki ojacati i mora odigrati bar jednu sezonu makar za drugoligasa. Covjek nema nista utakmica u nogama a neki bi ga zvali u seniorsku reprezentaciju. Halilovic je bio najbolji igrac DInama prije nego sto je debitovao za njih. Ne moze se tako preskakati. Jasno je meni i da je on zanimljiv drugim selekcijama samo neznam dali je bas toliki talenat da se ga zove preko reda.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 jan 2015, 12:54

Mislis da bi Radovac imao bolji status u Milanu?
I jedan i drugi su veliki talenti, ni ja ni ti ih nismo dovoljno gledali da bi mogli procjeniti (posebno Modica) a nismo ni neki strucnjaci. Mozemo biti sretni sto su pod nasim krovom i nadati se da ce i jedan i drugi napraviti dobru karijeru

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 07 jan 2015, 12:56

pitanje za sire narodne mase .Zasto najboljeg igraca poljske lige niko nece?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jan 2015, 13:02

L_blancos je napisao/la:Mislis da bi Radovac imao bolji status u Milanu?
I jedan i drugi su veliki talenti, ni ja ni ti ih nismo dovoljno gledali da bi mogli procjeniti (posebno Modica) a nismo ni neki strucnjaci. Mozemo biti sretni sto su pod nasim krovom i nadati se da ce i jedan i drugi napraviti dobru karijeru
Slazem se talenata nikad dosta. Mislim da ni jedan ni drugi se nebi naigrali u Milanu. Samo mislim da bi u nekim losijim klubovima u Serie A ili Bundesligi da bi vecu priliku za igru dobio Radovac jer je ako nista fizicki potpuno spreman da to igra a i talenat je. Sad jeli veci ili manji od Modica nije bitno posjeduje dovoljan talenat. Sto i pokazuje ponude iz prvoligasa lige5 za njega. Sto ne znaci da se Modic nece razviti u boljeg igraca od njega.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 jan 2015, 13:09

Ajax je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Mislis da bi Radovac imao bolji status u Milanu?
Slazem se talenata nikad dosta. Mislim da ni jedan ni drugi se nebi naigrali u Milanu. Samo mislim da bi u nekim losijim klubovima u Serie A ili Bundesligi da bi vecu priliku za igru dobio Radovac jer je ako nista fizicki potpuno spreman da to igra a i talenat je. Sad jeli veci ili manji od Modica nije bitno posjeduje dovoljan talenat. Sto i pokazuje ponude iz prvoligasa lige5 za njega. Sto ne znaci da se Modic nece razviti u boljeg igraca.
To je malo hrabro, reci da je igrac iz PL potpuno spreman da igra na tom nivou. Do sada je najveci problem PL igraca bio upravo taj segmenat.
Nadam se da ce Radovac sto prije napustiti PL, ove godine mu je 19, vrijeme kada talentovani igraci vec debituju na velikoj sceni, Modic ga moze u trenutku preskociti i debitovati za Milan, Radovcu je liga 5 veliki iskorak.
Svejedno , i jedan i drugi bi trebali ,vec iduce sezone, igrati na visem nivou, ako su stvarno talenti.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 jan 2015, 13:36

ciza je napisao/la:pitanje za sire narodne mase .Zasto najboljeg igraca poljske lige niko nece?
Hoce DInamo iz Zagreba Kina i Koreja sad treba naći sve postove od forumaša koji su j*bali Papeta što nije htio da ga pozove

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jan 2015, 14:24

ciza je napisao/la:pitanje za sire narodne mase .Zasto najboljeg igraca poljske lige niko nece?
Kako znas da ga niko nece?
Jel ti Stila rekao?
Neki dan je u intervjuu rekao da postoje ponude, ali da ce razmisliti sta i kako dalje jer je vec jednom pogrijesio sto je otisao u Ukrajinu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 08 jan 2015, 11:27

Ne znam da li sam na pravoj temi, ali zelim se prisjetiti legendarnog fudbalera Suvada Katane koji je na danasnji dan prije 9 godina prerano nas napustio.

SUVAD KATANA, LEGENDA ZIVI VJECNO!!!

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 08 jan 2015, 12:56

mislim da ovi momci imaju potencijala za reprezentacije i ako je vjerovat medijima Mesa ide "po njih"
treba upitat opet dali je konacna odluka kod muamera tankovica da igra za svedsku
ja iskreno mislim, i to od pocetka, da ce biti situacija kao kod hajrovica

italija - ivan martic , marko djuric, andrej modic
belgija - deni milosevic, dino arslanagic , nermin zolotic, haris hajradinović
holandija - muamer tankovic (nije nista gotovo kod njega ipak treba jos jednom pokusat)

mesa za sad hvala bogu radi dobar poso i ubijedjen sam da ce ´se to vidjet i na rezultatima :bih:
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 jan 2015, 13:33

Nadam se i vjerujem da se po pitanju Tankovica nesto radi iza zavjese. Niko nista ne govori a bila bi prava steta ne pokusati vec se samo tako odreci ovog momka. Vjerujem da je Mesa i o tome sa Dzekom pricao i nadam se da je nas ponajbolji igrac spreman preci i preko toga za interes repke. Poznavajuci Edinovu ljubav za ovu repku i vise sam nego uvjeren u to.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 jan 2015, 13:56

dubrovnik je napisao/la:Nadam se i vjerujem da se po pitanju Tankovica nesto radi iza zavjese. Niko nista ne govori a bila bi prava steta ne pokusati vec se samo tako odreci ovog momka. Vjerujem da je Mesa i o tome sa Dzekom pricao i nadam se da je nas ponajbolji igrac spreman preci i preko toga za interes repke. Poznavajuci Edinovu ljubav za ovu repku i vise sam nego uvjeren u to.
Šta ima Džeko prelaziti preko toga majke ti? Džekino je da igra i da se konsultuje sa Mešom oko same igre, šta mu odgovara šta ne i sl. U ostalo nema šta Džeko ulaziti niti prelaziti.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 jan 2015, 14:46

zaboljisportuBiH je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nadam se i vjerujem da se po pitanju Tankovica nesto radi iza zavjese. Niko nista ne govori a bila bi prava steta ne pokusati vec se samo tako odreci ovog momka. Vjerujem da je Mesa i o tome sa Dzekom pricao i nadam se da je nas ponajbolji igrac spreman preci i preko toga za interes repke. Poznavajuci Edinovu ljubav za ovu repku i vise sam nego uvjeren u to.
Šta ima Džeko prelaziti preko toga majke ti? Džekino je da igra i da se konsultuje sa Mešom oko same igre, šta mu odgovara šta ne i sl. U ostalo nema šta Džeko ulaziti niti prelaziti.
Je li molim te? A kad je isao da ga pridobije da igra za nas i radio tudji posao niko nije rekao Dzeko odbij od njega. Ne pravi se tim na taj nacin. Nasa repka mora biti i tim a ne samo skup igraca i ja bi itekako upitao Dzeksa da amenuje ovaj poziv prije nego sto bi usao u pregovore sa Tankovicem da sam na mjestu Bazdarevica. Ne sto je Dzekov pristanak potreban u sustini stvari nego da se ne unistava tim jer bez toga je dzaba da imamo 100 Tankovica. Znajuci kakav je Edin momak ne sumnjam ni malo da bi pristanak bio dobiven i unaprijed. Divljanje Safeta Susica i sukobi sa glavnim igracima su doveli do toga da je repka ostala ali tim i kemija u njemu itekako naruseni.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 08 jan 2015, 14:59

dubrovnik je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
Je li molim te? A kad je isao da ga pridobije da igra za nas i radio tudji posao niko nije rekao Dzeko odbij od njega. Ne pravi se tim na taj nacin. Nasa repka mora biti i tim a ne samo skup igraca i ja bi itekako upitao Dzeksa da amenuje ovaj poziv prije nego sto bi usao u pregovore sa Tankovicem da sam na mjestu Bazdarevica. Ne sto je Dzekov pristanak potreban u sustini stvari nego da se ne unistava tim jer bez toga je dzaba da imamo 100 Tankovica. Znajuci kakav je Edin momak ne sumnjam ni malo da bi pristanak bio dobiven i unaprijed. Divljanje Safeta Susica i sukobi sa glavnim igracima su doveli do toga da je repka ostala ali tim i kemija u njemu itekako naruseni.
Dzeko je radio ono sto mu nije i ne smije biti posao, tj, zalozen je od strane selektora, da pokupi "gelere", dok ovaj nista ne radi i pravi mjesto za familiju.
Pogresno je sada postavljati stvari tako da se omoguci Dzeki, ili bilo kom pojedincu, da nas, radi licne sujete i emocija, kosta igraca koji nam moze valjati jos 15 godina.
To ne moze tako, svaka cat Dzeki, ali se on ne moze i ne smije pitati u tim stvarima, intres repreuzentacije je ipred toga i to Edin mora shvatiti, preci preko onoga sto je bilo i ne dozvoliti da ga u buducnosti izmanipulisu..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jan 2015, 15:05

nadam se da će Milošević izrast' u igrača koji će igrat' u ligama petice, u klubu koji se bori za evropska takmičenja :D treba nam ta 10-ka poslije Misketa! al' dalek je put do toga, prvo da postane standardan u Standardu :mrgreen: a što se tiče Arslanagića, ne znam šta da mislim, svakako bih volio da dođe, nemamo šta izgubit', a možemo mnogo dobit', jelte? isto tako bih volio da se isproba i Dumić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2015, 21:03

Milošević i Maletić mogu riješiti problem desetke u budućnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Daduli, denza, Goalgetter, hurem, Vaya i 55 gostiju.