Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

ronaldo99
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la ronaldo99 » 07 jan 2015, 21:10

Gdje mogu naci sastav katra da vidim koji su sve igraci kod njih??

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 jan 2015, 21:12

ronaldo99 je napisao/la:Gdje mogu naci sastav katra da vidim koji su sve igraci kod njih??
na dnu izvještaja:
http://sportsport.ba/rukomet/rukometasi ... rom/150008" onclick="window.open(this.href);return false;

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 jan 2015, 21:20

Nisam ni vidio ovaj izvjestaj na stranici :) zahvaljujem, pa dobro onako solidna ekipa ali ne sad kao sto se spominje da su medju favoritima turnira, ma da ako bude pretjeranog dimacinskog sudjenja mogu uzeti jedno od mjesta koje vodi na OI sve u svemu pa ovom izvjestaju od kolege iz dvorane danas smo bili i vise nego dobri ako smo 20 min imali igraca manje plus 10 sedmeraca za njih, bicemo mi aBda hit prvenstva

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 07 jan 2015, 22:09

Ako udjemo u 1/4 jesmo li na olimpijadi?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 jan 2015, 22:13

UnSub je napisao/la:Ako udjemo u 1/4 jesmo li na olimpijadi?
Ne.

Evo kako je bilo prošli put: http://en.wikipedia.org/wiki/Handball_a ... lification

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 jan 2015, 22:46

DukeOfWellington je napisao/la:
UnSub je napisao/la:Ako udjemo u 1/4 jesmo li na olimpijadi?
Ne.

Evo kako je bilo prošli put: http://en.wikipedia.org/wiki/Handball_a ... lification
Mada, mene kod njih nista ne bi iznenadilo. Kao npr, da mi budemo u finalu i da oni kazu da ne idemo na Olimpijadu jer imamo veliki broj nezaposlenih u drzavi :D Šalu na stranu, s njima se nikad ne zna. Dovoljno je reci da Njemacka i Island, koji su ispali, ipak igraju na svjetskom ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 jan 2015, 00:39

Intervju sa Markovićem

1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jan 2015, 01:56

[youtube][/youtube]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 08 jan 2015, 08:13, ukupno mijenjano 2 puta.
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jan 2015, 02:04

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 08 jan 2015, 08:15, ukupno mijenjano 1 put.
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jan 2015, 02:12

[youtube][/youtube]

BosnaE

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 jan 2015, 12:06

Hvala Newton na iscrpnom izvještaju i klipovima :)

Danas protiv Portugala. Nadam se da ćemo odigrati bolje nego prije dva dana.

:bih:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jan 2015, 12:12

Vedad87 je napisao/la:Hvala Newton na iscrpnom izvještaju i klipovima :)

Danas protiv Portugala. Nadam se da ćemo odigrati bolje nego prije dva dana.

:bih:
uzimamo danas Portugala.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 jan 2015, 12:32

Newton druze jos danas ako mognes nas izvjestavati , a kad krene SP moci ces malo bolje pratiti jer ce biti na TV...
-Svaka cast na dosadasnjem trudu!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jan 2015, 12:39

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine po prvi puta u svojoj historiji učestvovati će na Svjetskom prvenstvu koje se ove godine igra u Kataru.

Azijska država, u kojoj je rukomet sve popularniji, biće domaćin najboljim svjetskim rukometnim selekcijama od 15. januara do 2. februara, kada se igra finalna utakmica.

Građani Bosne i Hercegovine utakmice svog nacionalnog tima sa Mundijala moći će pratiti samo i ekskluzivno na BHT1, a pored utakmica naše reprezentacija, poseban naglasak će svakako biti i na utakmicama rukometne reprezentacije Hrvatske koja igra u istoj grupi kao i izabranici selektora Dragana Markovića.

Pored naših mečeva i utakmica Hrvatske, BHT1 će realizirati prenose i nekih drugih zanimljivih utakmica iz preostale tri grupe, kao i susrete drugog kruga.

Uz emisije iz sarajevskog studija BHT1 će se javljati uživo iz Dohe, a na lice mjesta državna televizija šalje tri novinara.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jan 2015, 13:35

no rules je napisao/la:Newton druze jos danas ako mognes nas izvjestavati , a kad krene SP moci ces malo bolje pratiti jer ce biti na TV...
-Svaka cast na dosadasnjem trudu!
Kazem vam jos se ne zna gdje ni u koliko se igra ta utakmica.Trazim da vidim termin i mjesto ako pronadjem idem naravno,mada imam karte za danasnji program ATP Doha,al ko ga jbe.
BosnaE

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 jan 2015, 13:50

Ma nije frka i ako neuspijes danas otici..., i ovo dosad je veliko ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2015, 14:00

newton_heath_lyr je napisao/la:Kazem vam jos se ne zna gdje ni u koliko se igra ta utakmica.Trazim da vidim termin i mjesto ako pronadjem idem naravno,mada imam karte za danasnji program ATP Doha,al ko ga jbe.
Na sajtu Katarske federacije piše da se igra u istoj dvoarni, Duhal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 jan 2015, 14:03

Prije polaska, receno je da ce jedna tekma biti zatvorenog tipa. E sad...ta zatvorenog, treca tekma, se trebala igrati Protiv katara i to se sad promijenilo. Iako je protivnik drugi, da li ce ostati da je zatvorenog...pitanje je sad...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 08 jan 2015, 14:06

Virtu4l je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Kazem vam jos se ne zna gdje ni u koliko se igra ta utakmica.Trazim da vidim termin i mjesto ako pronadjem idem naravno,mada imam karte za danasnji program ATP Doha,al ko ga jbe.
Ma znam sinos sam sa Muzurovicem pricao i rekao je da se igra u Al Sadu.Evo sada trazim,Al Sad mi je jos povoljniji blizi.Samo da znate mec se igra od 16:00 po BiH vremenskoj zoni. Idem 100% na rukomet,bice izvjestavanje samo da jos utvrdim koja je dvorana.Jbg iskreno prevelik mi je zalogaj a moguce je napraviti i livestream ali puno mi je raja moj da i lapotp sa sobom nosim is ve ostalo.Bice opet izvjestavanje te video snimci i fotogalerija nakon meca.
Znaci od 16:00 krecemo. Najbolje bi bilo da znam nekako da napravim onaj tekst prenos,ali moze i ovako. Jos kad vidim da je nekoliko portala prenijelo moj video sa sniecnje tekme,srce ko dzamija.
A Djokovic-Karlovic neka cekaju bolje prilike,ipak meni Bosna znaci mnogo vise od bilo koga,mada sve sportiste iz okruzenja gotivim.
BosnaE

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 08 jan 2015, 14:12

newton_heath_lyr je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma znam sinos sam sa Muzurovicem pricao i rekao je da se igra u Al Sadu.Evo sada trazim,Al Sad mi je jos povoljniji blizi.Samo da znate mec se igra od 16:00 po BiH vremenskoj zoni. Idem 100% na rukomet,bice izvjestavanje samo da jos utvrdim koja je dvorana.Jbg iskreno prevelik mi je zalogaj a moguce je napraviti i livestream ali puno mi je raja moj da i lapotp sa sobom nosim is ve ostalo.Bice opet izvjestavanje te video snimci i fotogalerija nakon meca.
Znaci od 16:00 krecemo. Najbolje bi bilo da znam nekako da napravim onaj tekst prenos,ali moze i ovako. Jos kad vidim da je nekoliko portala prenijelo moj video sa sniecnje tekme,srce ko dzamija.
A Djokovic-Karlovic neka cekaju bolje prilike,ipak meni Bosna znaci mnogo vise od bilo koga,mada sve sportiste iz okruzenja gotivim.
svaka čast majstore :salut:
#Ynwa

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.