Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dalabu
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dalabu » 08 jan 2015, 13:18

A ja se pitam da li ima bar trunka istine u ovom šuškanju za Pjanića :hmmmmm:
Ako ima, to bi bilo super, dobili bi na mirnoći i kvalitetu u sredini, jer ne znam koji bi igrač to mogao bolje povezati u našoj sredini, posebno kad Stevie ode :kafa:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 08 jan 2015, 13:25

Miralem Pjanić je nerealna opcija za Liverpool. Zašto bi najbolji veznjak Rome koja ove sezone cilja na Skudeto i koja ima zagarantovano mjesto u LP slijedeće sezone, te u kojoj igra sa tri vrhunska igrača sredine terena (Nainggolan, Strootman, De Rossi) pređe u Liverpool FC radi borbe za LP? Nekako mi to ne ide u glavu nikako i nije mi logično. Jest Liverpool veći klub po tradiciji i trofejima od Rome ali u ovom trenutku Roma je jači i "stabilniji" klub od Liverpoola. Uz to spominje se i keš od 30 miliona € što nama ne ide u ruku jer smo ljetos "spiskali" više od 100 miliona tako da nije realno očekivati Miralema. Trebamo se okrenuti realnim metama kao što su Origi, Shaqiri, Milner, Ibe ... Tako je kako je.
At the end of the storm there's a golden sky..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jan 2015, 13:28

Biscione je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:Ako izgubimo igraca zbog jednog raspalog intera onda smo dotakli dno dna

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Inter je u trenutnoj krizi (iz koje se već vidi izlaz dolaskom Mančinija) a Lpool je u krizi od kako vam je otišao Benitez tako da nije ništa čudno što Shaqiri pristaje na nižu platu da igra u Interu nego na višu koju mu nudi Lpool :lol:. Znači jedino još ostaje da se klubovi dogovore, a obzirom da je Karl-Heinz Rumenige jedna od legendi Intera a ni Bayernu ne znači mnogo hoćel pare dobit odmah od Liverpoola ili na ljeto od Intera, tako da se na vašem mjestu ne bih mnogo nadao, ali opet nikad se ne zna.
James Pearce: "I'm not aware of Liverpool making any approach/bid for Shaqiri this month." #LFC
Pitanje je da li je Liverpool uopste posalo ponudu za Shaqiria, na ljeto su ga pokusali dovesti, nisu uspjeli, i sad je to potpuno nepotreban transfer, Liverpol vec ima Sterlinga, Coutinhoa, Lallanu, Markovica, tu je i mali Ibe, i dovođenje Shaqiria nema smisla, jer na drugim pozicijama nemas kako treba igraca i moras dovesti pojacanje...naravno Shaqiri za 15 miliona eura je odlican transfer, Liverpool za Lallanu dao oko 30 :crazy:

Milner :facepalm:

Pjanic nije ono sto treba Liverpoolu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 08 jan 2015, 13:43

Ja ne znam sto nasi ne posalju sad ponudu za Gundogana.Lik je bio provridjen cijenam mu je opala dram.Moze se dovesti za relativno male pare (na ovom trzistu racunam relativno malo izmedju 15 i 20 miliona eura).Ako se vrati u staru formu idealna zamjena za Stivena.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 08 jan 2015, 14:01

Hah, ako se dovede Pjanic onda cemo citati naslove svaki dan: odlicna asistencija Pjanica u Liverpoolu, predasistencija mladog bosanca, Pjanic igrao 70 minuta u remiju :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 08 jan 2015, 14:38

Izgleda da je gotovo,shaqiri je u interu,sad cemo istrest 20 mil za lennona ili milnera,moramo mi dovesti engleza pa da ga yebes,brendane odlazi ubleho stara
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 jan 2015, 14:40

Šta cmizdrite za tim Albancem, kao da vam je on bio zlata vrijedan.

Imate vi problema na drugim pozicijama, za vas ce duplo vece pojacanje biti prav i zdrav Daniel.

Tražite kakvog golmana, kakvog stopera, nekog u sredini da vam ne igraju oni hadalji Lucas i Allen.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 08 jan 2015, 14:51

Belmin6 je napisao/la:Šta cmizdrite za tim Albancem, kao da vam je on bio zlata vrijedan.

Imate vi problema na drugim pozicijama, za vas ce duplo vece pojacanje biti prav i zdrav Daniel.

Tražite kakvog golmana, kakvog stopera, nekog u sredini da vam ne igraju oni hadalji Lucas i Allen.

Ne mogu da vjerujem da si normalan post postavio na forumu.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 jan 2015, 14:56

A drug, nova godina, cekaj dok malo udjem u formu. :mrgreen:

I nemoj zajebavat, znao sam napisati dosta dobrih postova na ovoj temi. :thumbup:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 08 jan 2015, 15:01

Citam i neki stvarno podcjenjuju Inter,ja ne vidim razliku izmedju vas i njih u ovom trenutku,oboje u problemima,kriza rezultata,finansiske ste bolji ali omalovazavanje jednog Intera i kao kako moze izabrat njih ispred Poola je bas subjektivno ono ..

Nemam namjeru da vrijedjam niti pokusavam ali samo je to realnost. Evo i za Gundogana,kao i United se bori se njega i opet nemate sanse,finansiski. Za Pjanica se treba dobra svota novca istrest,on ispod 40ne ide,sad da li vrijedi ili ne,necu ulaziti u to.

Sto se tice Milnera,odlican igrac .ne znam sta se neki sprdaju sa tim transferom a igra neki Leiva itd itd.

Zeljeznicar! 1921 !

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 08 jan 2015, 15:05

Belmin6 je napisao/la:A drug, nova godina, cekaj dok malo udjem u formu. :mrgreen:

I nemoj zajebavat, znao sam napisati dosta dobrih postova na ovoj temi. :thumbup:
Ne bi škodilo više ovakvih postova, vidi se da si pametan momak, samo se praviš glup izgleda :mrgreen:
Opasno ovo za Pjanića, i Echo objavio.

EDIT: NAJBOLJE POJAČANJE
slika

kunalic
Kontakt:

Post Postao/la kunalic » 08 jan 2015, 16:41

Milner izgleda zavrsena stvar :D

Za Pjanića ništa konkretno samo italijanske novine koje baš i nisu pouzdane . :roll:

Kako gledam mi ništa u zimskom prelaznom roku nećemo kupit :( :(

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 jan 2015, 16:51

Milner :( , jos da dovedemo tinu svena i vrh smo

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 08 jan 2015, 17:09

Ja sam odma rekao, Šaćira dovest nećemo, imamo previše nesposobne ljude koji su zaduženi za transfer politiku kuknjava kuknjava
A ako nismo uspjeli malog Šaćira, kako ćemo onda tek Pjanića dovest buhahaha. ma nema šanse, propali smo ko klizište, sad tek vidim zašto mi ne dovodimo ništa normalno, nego nam dolaze Lovreni, Alleni, Lamberti itd. :facepalm: :facepalm:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

kunalic
Kontakt:

Post Postao/la kunalic » 08 jan 2015, 17:24

A i da smo ga kupili napravili bi gužvu u vezi a kako znamo da Allen i Lucas vjerovatno nece napustit klub samo nepotrebno gomilanje igrača . :geek:

a što se tiče Pjanića treba dat koliko roma traži zato sto nam treba takav igrač pogotovo kad Stivi ode :D e sad stoji i to da nam je skauting ko qu* tako da ne bi me iznenadilo da kupe Lee Cattermole-a iz sunderlanda :lolno:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jan 2015, 17:58

Format je napisao/la:Citam i neki stvarno podcjenjuju Inter,ja ne vidim razliku izmedju vas i njih u ovom trenutku,oboje u problemima,kriza rezultata,finansiske ste bolji ali omalovazavanje jednog Intera i kao kako moze izabrat njih ispred Poola je bas subjektivno ono ..

Nemam namjeru da vrijedjam niti pokusavam ali samo je to realnost. Evo i za Gundogana,kao i United se bori se njega i opet nemate sanse,finansiski. Za Pjanica se treba dobra svota novca istrest,on ispod 40ne ide,sad da li vrijedi ili ne,necu ulaziti u to.

Sto se tice Milnera,odlican igrac .ne znam sta se neki sprdaju sa tim transferom a igra neki Leiva itd itd.

Kakve veze on ima sa Leivom, i Arteta je doktor za Leivu, pa jel to znaci da trebam biti zadovoljan ako on dođe :?:

Milner je dobar igrac, nema sumnje u to, ali samo za rotacije, a Liverpoolu to ne treba, Liverpool ima previse takvih igraca, Liverpoolu trebaju pojacanja, igraci koji prave razliku na terenu, a ne jos jedan Lallana, Allen, Henderson...
Sarajevo i Liverpool

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jan 2015, 18:12

Ne treba plakati za Shaqirijem, napravili smo guzvu u ofanzivnoj vezi, tako da je on u moru problema u zadnjoj liniji i centralnoj vezi, najmanji problem, mada priznajem za 15m zaista je delovao kao bargain. Jay Riley, jedan od boljih insajdera, je jos na pocetku rekao da nismo nista nudili za Xherdana, i po ko zna koji put je bio u pravu, iako su neki drugi, dosta pouzdaniji listovi pisali suprotno.

Sto se tice Milnera, to je vrlo dobar igrac, nema sumnje. Nije on nikakav specijalan igrac, zna koji su mu limiti, a koje prednosti, svakako bi unapredio tim, izuzetno zahvalan. Mislim da se on bas puno potcenjuje ovde, bez razloga, samo zato sto je Englez. I on i Delph su dobre opcije, jer im ugovori isticu, i treba to iskoristiti.
lolja72 je napisao/la:Ja ne znam sto nasi ne posalju sad ponudu za Gundogana.Lik je bio provridjen cijenam mu je opala dram.Moze se dovesti za relativno male pare (na ovom trzistu racunam relativno malo izmedju 15 i 20 miliona eura).Ako se vrati u staru formu idealna zamjena za Stivena.
On ako se vrati i na 50% stare forme, moze biti jedno od najvecih pojacanja u poslednjih 10 godina. Covek na vrhuncu bio u top5 veznjaka sveta. On se cini kao savrsen izbor, ali macak u dzaku, ta povreda ledja, je obicno downfall za sportiste, pogotovo njegova.

U svakom slucaju, na leto jedan top class veznjak, opcija ima, da li ce biti dostupne sledece leto, videcemo.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jan 2015, 18:26

Paradajz je napisao/la:Ne treba plakati za Shaqirijem, napravili smo guzvu u ofanzivnoj vezi, tako da je on u moru problema u zadnjoj liniji i centralnoj vezi, najmanji problem, mada priznajem za 15m zaista je delovao kao bargain. Jay Riley, jedan od boljih insajdera, je jos na pocetku rekao da nismo nista nudili za Xherdana, i po ko zna koji put je bio u pravu, iako su neki drugi, dosta pouzdaniji listovi pisali suprotno.

Sto se tice Milnera, to je vrlo dobar igrac, nema sumnje. Nije on nikakav specijalan igrac, zna koji su mu limiti, a koje prednosti, svakako bi unapredio tim, izuzetno zahvalan. Mislim da se on bas puno potcenjuje ovde, bez razloga, samo zato sto je Englez. I on i Delph su dobre opcije, jer im ugovori isticu, i treba to iskoristiti.
Nema to veze sto je Englez, jednostavno nije ono sto nam treba, kao ni Delph, jedino ako se dovede kako treba pojacanje i prodaju se ovi igarci koje sad imamo, npr allena prodas, dovedes dzaba delpha, to bi bio dobar posao, a ima nekoliko igraca kojima ugovor istice, a mogli bi biti pojacanje, npr khedira

slika
Sarajevo i Liverpool

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 jan 2015, 18:40

YNWA je napisao/la: Nema to veze sto je Englez, jednostavno nije ono sto nam treba, kao ni Delph, jedino ako se dovede kako treba pojacanje i prodaju se ovi igarci koje sad imamo, npr allena prodas, dovedes dzaba delpha, to bi bio dobar posao, a ima nekoliko igraca kojima ugovor istice, a mogli bi biti pojacanje, npr khedira
Pa to se podrazumeva, ja i ocekujem odlazak nekih igraca, najvise Lucasa.
Za Khediru se nesto mnogo Bayern interesuje, i ako je to tacno, tu nemamo sta da trazimo.

Ali kao sto rekoh, dosta opcija na leto, bilo za dzabe ili za novac, jedan veznjak izvrsne klase, mora doci.
Ja sam najveci fan Imbule, jer sa njim dobijamo i stabilnost, i snagu, i brzinu u odbrani, a u napadu isto to plus sjajan passing ability i izuzetna distribucija lopte, jednostavno jedan kompletan veznjak i mini verzija Yaye Tourea uz jos mesta za napredak. Time resavamo dosta problema, jer Khediru ako dovedes, opet ti treba verovatno jedan kreativan veznjak, jer Khedira je upravo samo to, trkac i veznjak defanzivnog mentaliteta.
Ali ok, svakako da bi ja i Khedirom samo bio zadovoljan, jer bi onda od Hendersona ocekivao da dosta digne nivo igre u napadu.

Ali sve je ovo prica za leto, treba videti sad u januaru, ko moze iole unaprediti tim, a Milner ako moze sad vec da se dovede, to bi bilo svakako odlicno pojacanje. Golman jedan, i eto taj napadac (samo ne znam koji) je nesto sto se moze ocekivati sad, mada ja nekako nisam ocekivao nista.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 08 jan 2015, 18:44

Milner je solidan igrac za pojacat klupu. Moze posluziti kako na cm tako i obe krilne pozicije. Zna cuvati loptu, radilica, te solidan centarsut. Sama cinjenica da je u ofanzivno jakom Citiyu odigrao skoro 120 ligaskih meceva, dovoljno govori.

Neko pojacanje i nije, takodjer nije igrac koji ce potezom rjesavat meceva, ali da pristojno odradi posao u taktickom smislu, to sigurno.

Unazad par sezona, nisam imao visoko misljenje o pomenutom (cak u nekim mecevima zasluzio naziv panj :) ) ali kada se sve sumira, moze dobit prolaznu ocjenu.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.