Ako ima, to bi bilo super, dobili bi na mirnoći i kvalitetu u sredini, jer ne znam koji bi igrač to mogao bolje povezati u našoj sredini, posebno kad Stevie ode

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Biscione je napisao/la:Inter je u trenutnoj krizi (iz koje se već vidi izlaz dolaskom Mančinija) a Lpool je u krizi od kako vam je otišao Benitez tako da nije ništa čudno što Shaqiri pristaje na nižu platu da igra u Interu nego na višu koju mu nudi LpoolTorres_9 je napisao/la:Ako izgubimo igraca zbog jednog raspalog intera onda smo dotakli dno dna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Znači jedino još ostaje da se klubovi dogovore, a obzirom da je Karl-Heinz Rumenige jedna od legendi Intera a ni Bayernu ne znači mnogo hoćel pare dobit odmah od Liverpoola ili na ljeto od Intera, tako da se na vašem mjestu ne bih mnogo nadao, ali opet nikad se ne zna.
Pitanje je da li je Liverpool uopste posalo ponudu za Shaqiria, na ljeto su ga pokusali dovesti, nisu uspjeli, i sad je to potpuno nepotreban transfer, Liverpol vec ima Sterlinga, Coutinhoa, Lallanu, Markovica, tu je i mali Ibe, i dovođenje Shaqiria nema smisla, jer na drugim pozicijama nemas kako treba igraca i moras dovesti pojacanje...naravno Shaqiri za 15 miliona eura je odlican transfer, Liverpool za Lallanu dao oko 30James Pearce: "I'm not aware of Liverpool making any approach/bid for Shaqiri this month." #LFC
Belmin6 je napisao/la:Šta cmizdrite za tim Albancem, kao da vam je on bio zlata vrijedan.
Imate vi problema na drugim pozicijama, za vas ce duplo vece pojacanje biti prav i zdrav Daniel.
Tražite kakvog golmana, kakvog stopera, nekog u sredini da vam ne igraju oni hadalji Lucas i Allen.
Ne bi škodilo više ovakvih postova, vidi se da si pametan momak, samo se praviš glup izgledaBelmin6 je napisao/la:A drug, nova godina, cekaj dok malo udjem u formu.
I nemoj zajebavat, znao sam napisati dosta dobrih postova na ovoj temi.
Kakve veze on ima sa Leivom, i Arteta je doktor za Leivu, pa jel to znaci da trebam biti zadovoljan ako on dođeFormat je napisao/la:Citam i neki stvarno podcjenjuju Inter,ja ne vidim razliku izmedju vas i njih u ovom trenutku,oboje u problemima,kriza rezultata,finansiske ste bolji ali omalovazavanje jednog Intera i kao kako moze izabrat njih ispred Poola je bas subjektivno ono ..
Nemam namjeru da vrijedjam niti pokusavam ali samo je to realnost. Evo i za Gundogana,kao i United se bori se njega i opet nemate sanse,finansiski. Za Pjanica se treba dobra svota novca istrest,on ispod 40ne ide,sad da li vrijedi ili ne,necu ulaziti u to.
Sto se tice Milnera,odlican igrac .ne znam sta se neki sprdaju sa tim transferom a igra neki Leiva itd itd.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
On ako se vrati i na 50% stare forme, moze biti jedno od najvecih pojacanja u poslednjih 10 godina. Covek na vrhuncu bio u top5 veznjaka sveta. On se cini kao savrsen izbor, ali macak u dzaku, ta povreda ledja, je obicno downfall za sportiste, pogotovo njegova.lolja72 je napisao/la:Ja ne znam sto nasi ne posalju sad ponudu za Gundogana.Lik je bio provridjen cijenam mu je opala dram.Moze se dovesti za relativno male pare (na ovom trzistu racunam relativno malo izmedju 15 i 20 miliona eura).Ako se vrati u staru formu idealna zamjena za Stivena.
Nema to veze sto je Englez, jednostavno nije ono sto nam treba, kao ni Delph, jedino ako se dovede kako treba pojacanje i prodaju se ovi igarci koje sad imamo, npr allena prodas, dovedes dzaba delpha, to bi bio dobar posao, a ima nekoliko igraca kojima ugovor istice, a mogli bi biti pojacanje, npr khediraParadajz je napisao/la:Ne treba plakati za Shaqirijem, napravili smo guzvu u ofanzivnoj vezi, tako da je on u moru problema u zadnjoj liniji i centralnoj vezi, najmanji problem, mada priznajem za 15m zaista je delovao kao bargain. Jay Riley, jedan od boljih insajdera, je jos na pocetku rekao da nismo nista nudili za Xherdana, i po ko zna koji put je bio u pravu, iako su neki drugi, dosta pouzdaniji listovi pisali suprotno.
Sto se tice Milnera, to je vrlo dobar igrac, nema sumnje. Nije on nikakav specijalan igrac, zna koji su mu limiti, a koje prednosti, svakako bi unapredio tim, izuzetno zahvalan. Mislim da se on bas puno potcenjuje ovde, bez razloga, samo zato sto je Englez. I on i Delph su dobre opcije, jer im ugovori isticu, i treba to iskoristiti.
Pa to se podrazumeva, ja i ocekujem odlazak nekih igraca, najvise Lucasa.YNWA je napisao/la: Nema to veze sto je Englez, jednostavno nije ono sto nam treba, kao ni Delph, jedino ako se dovede kako treba pojacanje i prodaju se ovi igarci koje sad imamo, npr allena prodas, dovedes dzaba delpha, to bi bio dobar posao, a ima nekoliko igraca kojima ugovor istice, a mogli bi biti pojacanje, npr khedira