05:03 ujutro a ti me zayebasxinxee je napisao/la:Ima.....al na klupiOtelo je napisao/la:Nema Jusufa.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hoce shaw da se i njegova porodica pocne spominjati ovdje 
- plavipatriota
- Kontakt:
shaw očito nema nadimak, pa ga hitno želi
@JoeCelt
Ko da su ograjisali. Elem bila je onda jedna sezone kad su dobri bili haman i ligu mescini da su osvojili. E tad sam ih ja pratio i navijo. I tad mi je zlo bilo od njihove igre. Sad na sta lice Bog dragi samo zna. Nego da ne bude OT- Brajane bolan uvodi Juku.

Ko da su ograjisali. Elem bila je onda jedna sezone kad su dobri bili haman i ligu mescini da su osvojili. E tad sam ih ja pratio i navijo. I tad mi je zlo bilo od njihove igre. Sad na sta lice Bog dragi samo zna. Nego da ne bude OT- Brajane bolan uvodi Juku.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Daj Juku, yebem li ti zenu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
**** li mu ovaj hickson mater, smijem glavu dati da je juka bolji od njega 
Nema njega ovdje.
Budite pozdravljeni do naredne utakmnice
Juka solidan. Razvalio u odbrani a u napadu nije htio sut.
Budite pozdravljeni do naredne utakmnice
Juka solidan. Razvalio u odbrani a u napadu nije htio sut.
jel moguce da igrac koji starta u petorci nakon 6min izadje i ne vraca se do kraja utakmice (a nije povrijedjen i nema problema s licnim) boze sta ce se sve desiti mirzi i juki u nba
, laku noc
, mogo sam jos prije sat otici lec da sam znao sta je u mislima ovom shaw-u
Samo da sad ne nagrnu neiskusni kladinocari koji su pali na juki.
Juka je na dobrom mjestu. Njemu je solidna minutaza zagarntovana u ovom Denveru i samo je do njega da napreduje.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- plavipatriota
- Kontakt:
e yebo te hickson, OBRIAN shawu!
ide u OT
Ma ne vjerujemBosnaSTL je napisao/la:ide u OT
Ja imam nekakav osjecaj da ce Fournier promasiti tricu za OT? Sta ti mislis?Curry je napisao/la:Ma ne vjerujemBosnaSTL je napisao/la:ide u OT
Guarin14 je napisao/la:Ja imam nekakav osjecaj da ce Fournier promasiti tricu za OT? Sta ti mislis?Curry je napisao/la:Ma ne vjerujemBosnaSTL je napisao/la:ide u OT
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Joj neki odmah navalili da igra cijelu utakmicu, polako ljudi. Dobar veceras 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ofula fakatGuarin14 je napisao/la:Ja imam nekakav osjecaj da ce Fournier promasiti tricu za OT? Sta ti mislis?Curry je napisao/la:Ma ne vjerujemBosnaSTL je napisao/la:ide u OT
Zna bratCurry je napisao/la:Ofula fakatGuarin14 je napisao/la:Ja imam nekakav osjecaj da ce Fournier promasiti tricu za OT? Sta ti mislis?Curry je napisao/la: Ma ne vjerujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.