Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
odlicno
asisti dobri
jos koju da podijeli
asisti dobri
jos koju da podijeli
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Oj oovog Robinsona,lik samo kos vidi. 

Ovo je mene kod Denvera vazda nerviralo. Protiv losih timova-odlicni. Protiv jakih timova- il ih razbiju da ne znaju kud su posli il Denver momacki nastrada. Sa ovim osrednjim vazda muka ziva. Sve u pet deka. Denveru treba zvijezda koja ce kad stvari krenu dole preuzeti stvari u svoje ruke i rijesiti tekmu,a to realno nemaju. Imali su u Galinariju dok ga povrede ne shebase, Ty i Afllalo znaju odigrat predobro al znaju nekad i zabiberit da se covjek zapita jesul ikad loptu vidjeli u zivotu. Elem trebaju uloziti novac da dovedu zvijezdu, a taj novac neznam dal imaju zato sto su zvjezdicama koje trenutno nastupaju astronomske plate dali. A sve dok ne dovedu zvijezdu bice solidan ali ne odlican tim.JoeCelt je napisao/la:slaba tekma sa dosta gresaka na obje strane
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- plavipatriota
- Kontakt:
nemoj na nate-a, najjači frajer, visok metar i žilet, a odraz ko da federe ima
Sad bi valjda Juka trebao pa da napokon idemo spavati
Od 10h sam budan

Od 10h sam budan

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto nek dovedu Mirzu i Williams-a i stvar rjesenasoccerfan je napisao/la: Ovo je mene kod Denvera vazda nerviralo. Protiv losih timova-odlicni. Protiv jakih timova- il ih razbiju da ne znaju kud su posli il Denver momacki nastrada. Sa ovim osrednjim vazda muka ziva. Sve u pet deka. Denveru treba zvijezda koja ce kad stvari krenu dole preuzeti stvari u svoje ruke i rijesiti tekmu,a to realno nemaju. Imali su u Galinariju dok ga povrede ne shebase, Ty i Afllalo znaju odigrat predobro al znaju nekad i zabiberit da se covjek zapita jesul ikad loptu vidjeli u zivotu. Elem trebaju uloziti novac da dovedu zvijezdu, a taj novac neznam dal imaju zato sto su zvjezdicama koje trenutno nastupaju astronomske plate dali. A sve dok ne dovedu zvijezdu bice solidan ali ne odlican tim.

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- plavipatriota
- Kontakt:
samo dalje od johnsona i jacka...
gore od njih ne može..
ko je najsebičniji u ligi (ovi što prate, vama pitanje!)
gore od njih ne može..
ko je najsebičniji u ligi (ovi što prate, vama pitanje!)

Mene sto se tice, BUJRUMJoeCelt je napisao/la:Eto nek dovedu Mirzu i Williams-a i stvar rjesenasoccerfan je napisao/la: Ovo je mene kod Denvera vazda nerviralo. Protiv losih timova-odlicni. Protiv jakih timova- il ih razbiju da ne znaju kud su posli il Denver momacki nastrada. Sa ovim osrednjim vazda muka ziva. Sve u pet deka. Denveru treba zvijezda koja ce kad stvari krenu dole preuzeti stvari u svoje ruke i rijesiti tekmu,a to realno nemaju. Imali su u Galinariju dok ga povrede ne shebase, Ty i Afllalo znaju odigrat predobro al znaju nekad i zabiberit da se covjek zapita jesul ikad loptu vidjeli u zivotu. Elem trebaju uloziti novac da dovedu zvijezdu, a taj novac neznam dal imaju zato sto su zvjezdicama koje trenutno nastupaju astronomske plate dali. A sve dok ne dovedu zvijezdu bice solidan ali ne odlican tim.

Jarane, pratis li MLS? Pozdrav iz Seattle-asoccerfan je napisao/la: U Denveru zivim.

Bgm nista od Juke izgleda
Vala ne pratim. Otiso na par tekmi, ocni vid izgubio gledajuci patnju. Tako da ne pratim ovako ponekad ove moje Rapidse radi reda pogeldam. Al zato redovno ustajem u 5 ujutro vikendom da gledam EPL.JoeCelt je napisao/la:Jarane, pratis li MLS? Pozdrav iz Seattle-asoccerfan je napisao/la: U Denveru zivim.

ima ih i gorih ali njihovi timovi makar pobjedjuju ala OKC, HOU itd.plavipatriota je napisao/la:ko je najsebičniji u ligi (ovi što prate, vama pitanje!)
Gerrard ce da oplodi mls. Stevie g is supernova.JoeCelt je napisao/la:Jarane, pratis li MLS? Pozdrav iz Seattle-asoccerfan je napisao/la: U Denveru zivim.
Aajmooo jukiceeee
Nema Jusufa 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima.....al na klupiOtelo je napisao/la:Nema Jusufa

6 AS imajuanitomaravillaa je napisao/la:Oj oovog Robinsona,lik samo kos vidi.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sto jes jes tvoji Rapidsi su truba zesca. Ove godine im obezbjedjenja zadnja pozicija na zapadu.soccerfan je napisao/la:Vala ne pratim. Otiso na par tekmi, ocni vid izgubio gledajuci patnju. Tako da ne pratim ovako ponekad ove moje Rapidse radi reda pogeldam. Al zato redovno ustajem u 5 ujutro vikendom da gledam EPL.JoeCelt je napisao/la:Jarane, pratis li MLS? Pozdrav iz Seattle-asoccerfan je napisao/la: U Denveru zivim.![]()
Odpozdrav
![]()

Bice i na parketu.xinxee je napisao/la:Ima.....al na klupiOtelo je napisao/la:Nema Jusufa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.