Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ti to ozbiljno? Počeo karijeru tek prije tri godine? 

Da profi a prije toga godinu igro u nekakvom amaersko, klubuJackie_Chan je napisao/la:Ti to ozbiljno? Počeo karijeru tek prije tri godine?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ma kakvi amerikanci, liga im je na nivou Svedske, Norveske itd. Ustvari gora, znam da je jedan kloc iz Rosenborga koji nije odigro 5 utakmica za 2 godine otiso u New York Red Bulls. Sta ce nam taj, imamo dovoljno veznih i napadaca. Neka se probije do Evrope pa cemo pricat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Ma kakvi amerikanci, liga im je na nivou Svedske, Norveske itd. Ustvari gora, znam da je jedan kloc iz Rosenborga koji nije odigro 5 utakmica za 2 godine otiso u New York Red Bulls. Sta ce nam taj, imamo dovoljno veznih i napadaca. Neka se probije do Evrope pa cemo pricat.
Lik se polako probija nije lako kad neko pocne karijeru s 24 godine i to u Americi

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Nisam upucena u pricu oko Mujdze ... ima li on pravo nastupa za nas ?
Danas je dobro odigrao protiv Hoffenheima ...
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Ima ako zeli promjenit sportsko drzavljanstvo. Licno mislim da likovi poput njega, Mulaomerovica itd ne zasluzuju ni da predju granicu, a ne da oblace sveti dres. Ali eto.Lara je napisao/la:Nisam upucena u pricu oko Mujdze ... ima li on pravo nastupa za nas ?
Upravo tako, ne trebaju nam!Cartman je napisao/la:Ima ako zeli promjenit sportsko drzavljanstvo. Licno mislim da likovi poput njega, Mulaomerovica itd ne zasluzuju ni da predju granicu, a ne da oblace sveti dres. Ali eto.Lara je napisao/la:Nisam upucena u pricu oko Mujdze ... ima li on pravo nastupa za nas ?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako je dobar dobro bi nam dosao uz Nedzada Fazliju u Streljaštvu
Posto je Fazzlija pravo ispuhao,nema nista od njega 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Ja mislim da Cocalic igra u sredini odbrane a taj Ubiparipovic je napadac i nije nista posebno. Gledao sam ga nekoliko puta ovde u Americi i stvarno nije material za repku uopste. Sto se ljevog krila tice ako Mirko Hrgovic bude u formi iako ce igrati u Sirokom mislim da nije lose rjesenje dok se Sejo ne vrati. To sto irga u Sirokom je kriv zbog loseg ponasanja u klubovima jer gdje god je bio nema gdje nije zakuhao sa navijacima i treneromharishp je napisao/la:Sta igra taj Ubiparipovic i koje je godiste.Americka liga uopste nijeza bataliti pa i Beckham je tamo.Jackie_Chan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33634.htm
Meni nije jasno zašto guraju nekog Ubiparipovića iz američke lige, koja nije ništa slabija od naše, ili Dalibora Šilića (31) iz Širokog Brijega, kada na lijevom boku imamo na primjer Muhameda Subašića iz Olimpika, imamo Edina Cocalića, a ne bi im trebao predstavljati problem ni da osiguraju Jasmina Sudića...
Za Silica zaboravi nije los ali 31 godina a on i dalje trlja muda u premier ligi, svakome normalnom dovoljno.
Cocalic sto da ne.Ako po lijevoj strani moze odigrati kvalitetno.iako on to u Panionisu ne igra.

Hrgovic je isto kao i Salihovic rodjeni ofanzivac.I defanziva mu je samo nuzna potreba.
Imao je vise dobrih igara nego losih u repci, nesto kao Damjanovic ili Grujic.Ali je u Furthu igrao katastrofalno ne samo sto se zavadio vec je i igrama bio truba.
Imao je vise dobrih igara nego losih u repci, nesto kao Damjanovic ili Grujic.Ali je u Furthu igrao katastrofalno ne samo sto se zavadio vec je i igrama bio truba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Piše se da Ibričić na ljeto odlazi u Tranzospor.
- Omerbavarac
- Kontakt:
S konja na magarca.Mrgood je napisao/la:Piše se da Ibričić na ljeto odlazi u Tranzospor.

Ovo bi mu definitivno bio korak nazad u karijeri. Pored zanimanja Blackburna, da ode u ovaj Turski klub. Nadam se da od ovoga nece biti nista.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ako mu je trabzonspor jedina opcija iz inostranstva bolje mu je onda ostati u hajduku 

Navodnog zanimanja Blackburna. A turska liga je fantasticna u odnosu na hrvatsku. I ovaj Trabzon je solidan tamo cini mi se. On ne moze ocekivat puno veci transfer iz jadnog Hajduka. Osim Kalinica, koga su prodali u ligu petice zadnjih godina? Treba zapamtit da Ibricic igra za prosjecan klub u vrlo losoj ligi. Ovo bi bio dobar transfer za njega, pa onda neka ide dalje ako je dovoljno dobar.omerbavarac je napisao/la:S konja na magarca.Mrgood je napisao/la:Piše se da Ibričić na ljeto odlazi u Tranzospor.![]()
![]()
Ovo bi mu definitivno bio korak nazad u karijeri. Pored zanimanja Blackburna, da ode u ovaj Turski klub. Nadam se da od ovoga nece biti nista.
i KranjčaraCartman je napisao/la:Navodnog zanimanja Blackburna. A turska liga je fantasticna u odnosu na hrvatsku. I ovaj Trabzon je solidan tamo cini mi se. On ne moze ocekivat puno veci transfer iz jadnog Hajduka. Osim Kalinica, koga su prodali u ligu petice zadnjih godina? Treba zapamtit da Ibricic igra za prosjecan klub u vrlo losoj ligi. Ovo bi bio dobar transfer za njega, pa onda neka ide dalje ako je dovoljno dobar.omerbavarac je napisao/la:S konja na magarca.Mrgood je napisao/la:Piše se da Ibričić na ljeto odlazi u Tranzospor.![]()
![]()

makar ce taj jadni hajduk igrati euroligu iduce sezone imaju bolju sansu za to nego trabzonspor u svojoj ligi, u toj prici nema trabzonspora ni na vidiku

- Omerbavarac
- Kontakt:
De ba covjece, kakav Trabzonspor i kakva Turska. Da se prica o vodecim klubovima u Turskoj (Galata, Fener pa i Besiktas) mozda bi i bilo prihvatljivo, ali ovaj anonimni klub ne dolazi u obzir. Vjerujem i da ce sam Ibricic odluciti da nije ovo za njega. Komotno moze igrati u nekoj od lige petice.Cartman je napisao/la:Navodnog zanimanja Blackburna. A turska liga je fantasticna u odnosu na hrvatsku. I ovaj Trabzon je solidan tamo cini mi se. On ne moze ocekivat puno veci transfer iz jadnog Hajduka. Osim Kalinica, koga su prodali u ligu petice zadnjih godina? Treba zapamtit da Ibricic igra za prosjecan klub u vrlo losoj ligi. Ovo bi bio dobar transfer za njega, pa onda neka ide dalje ako je dovoljno dobar.omerbavarac je napisao/la:S konja na magarca.Mrgood je napisao/la:Piše se da Ibričić na ljeto odlazi u Tranzospor.![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
4 boda im fale za 4. mjestosteve-o je napisao/la:makar ce taj jadni hajduk igrati euroligu iduce sezone imaju bolju sansu za to nego trabzonspor u svojoj ligi, u toj prici nema trabzonspora ni na vidiku![]()

Ali u guzici.Trabzonspor mozda uopste nece iduce godine u Evropu.Cartman je napisao/la:Navodnog zanimanja Blackburna. A turska liga je fantasticna u odnosu na hrvatsku. I ovaj Trabzon je solidan tamo cini mi se. On ne moze ocekivat puno veci transfer iz jadnog Hajduka. Osim Kalinica, koga su prodali u ligu petice zadnjih godina? Treba zapamtit da Ibricic igra za prosjecan klub u vrlo losoj ligi. Ovo bi bio dobar transfer za njega, pa onda neka ide dalje ako je dovoljno dobar.omerbavarac je napisao/la:S konja na magarca.Mrgood je napisao/la:Piše se da Ibričić na ljeto odlazi u Tranzospor.![]()
![]()
Nek ne ide ni za zivu glavu,kad je mogao izdrzati do sada moze i ovih par mjeseci.
Uostalom Trabzonspor bi davao duplo manje od 6 miliona.Hajduk ga nece dati ispod 5 ili onih fiksiranih 6 miliona.
A i njemu se ne ide bas tako lako.Tako da od toga nema nista.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Nekontam uopste zasto da neide? Da mu nije zagarantovan transfer u Englesku ligu, daj nemojte biti smjesni. Turska liga je 10 puta bolja od Hrvatske i on moze samo napredovati kao fudbaler ako ode tamo..uopste nema dileme, cuj ostati u HNL ili ici u Tursku ligu
nema veze ako je Trazbon, koji je sasvim solidan prvoligas u njihovom prvenstvu.