Aha sad ste i vi posjedMozambik je napisao/la:On je dobar za engleskih pasnjaka, za ekipe koje ne cijene loptu, posjed. Mi hocemo da posjedom dodjemo do premoci, do pobjede fudbala nad antifudbalom ovih indijanaca

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Aha sad ste i vi posjedMozambik je napisao/la:On je dobar za engleskih pasnjaka, za ekipe koje ne cijene loptu, posjed. Mi hocemo da posjedom dodjemo do premoci, do pobjede fudbala nad antifudbalom ovih indijanaca
da kako se vremena mijenjaju od Jozinog "antifudbala" do Karlovog "posjeda"Rajaz je napisao/la:Aha sad ste i vi posjedMozambik je napisao/la:On je dobar za engleskih pasnjaka, za ekipe koje ne cijene loptu, posjed. Mi hocemo da posjedom dodjemo do premoci, do pobjede fudbala nad antifudbalom ovih indijanaca
Baš.Curry je napisao/la:Nidje veze
Ma nije to nego prosle godine kad ste ga osvojili bio vam je dobar. Podsjecate me na navijace uniteda. Ipak nije sve gotovo,,jos uvijek vjerujem u prolaz reala.Dzoni je napisao/la:Baš.Curry je napisao/la:Nidje veze
Lik napisa gomilu gluposti.
Dobar je i sad samo nije broj 1 na listi prioritea,a gore sam napisao i zasto nije.Curry je napisao/la:Ma nije to nego prosle godine kad ste ga osvojili bio vam je dobar. Podsjecate me na navijace uniteda. Ipak nije sve gotovo,,jos uvijek vjerujem u prolaz reala.Dzoni je napisao/la:Baš.Curry je napisao/la:Nidje veze
Lik napisa gomilu gluposti.
Ne valjaj gluposti.madridist je napisao/la:Mi kad smo pod Joseom igrali imali smo najbolju kontru na svijetu,ovaj majmun na klupi atletica nema nista osim ludjackog trcanja 90 minutaa i igre na rubu kartona,Ramosova pogreska kod penala i yebeni korner.
Jel mi to ne mozemo dobiti 2:0 na Bernabeu?
Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i autogolom i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.soe je napisao/la:Ne valjaj gluposti.madridist je napisao/la:Mi kad smo pod Joseom igrali imali smo najbolju kontru na svijetu,ovaj majmun na klupi atletica nema nista osim ludjackog trcanja 90 minutaa i igre na rubu kartona,Ramosova pogreska kod penala i yebeni korner.
Ova bi ti priča druže imala smisla da vas je Atleti dobio samo jednom recimo u zadnjih 4-5 utakmica.madridist je napisao/la:Ekipa koja ne zna napadati(ni iz kontre) i igra na gresku protivnika je karrina od ekipe a trener koji to forsira je priglupi majmun .Naravno pobjeda je pobjeda makar i autogolom i tu nema price,bice yebeno stici ovo ali ne i nemoguce.soe je napisao/la:Ne valjaj gluposti.madridist je napisao/la:Mi kad smo pod Joseom igrali imali smo najbolju kontru na svijetu,ovaj majmun na klupi atletica nema nista osim ludjackog trcanja 90 minutaa i igre na rubu kartona,Ramosova pogreska kod penala i yebeni korner.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.