Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Curry
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 23:52

Rooney88 je napisao/la:Onda nek` Real uzme Reausa a United ce Balea i zavrsavamo s pricom. Meni to najvise odgovara.
:nene: :nene: :nene: I da Liverpool ostane praznih ruku,ako se ovo desi Di Maria ce vjerovatno put Anfielda :kafa:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 jan 2015, 23:52

Rooney88 je napisao/la:Onda nek` Real uzme Reausa a United ce Balea i zavrsavamo s pricom. Meni to najvise odgovara.
tako ce i da bude, abd :thumbup:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 jan 2015, 23:53

Mozambik je napisao/la:
I svi zadovoljni. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 jan 2015, 23:54

Rooney88 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
I svi zadovoljni. :mrgreen:
Dabome. Real i United su uvijek gospodski poslovali, i uvijek rusili rekorde, kako i dolikuje velikanima.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 jan 2015, 23:56

Eto Balet u United, Reus u Madrid.

Reus vjerovatno za 25 miliona.

A Balet..

Nek Sarma odredi koliko United treba keširati Madridu.

Sve tri strane zadovoljne, United, Madrid i dakako naš ekonom Sarma.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jan 2015, 23:57

Ljudi moji gledao sam vas zadnje dvije utakmice, na stranu sve al' što kornera ne umijete izvesti posebno Kroos :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 jan 2015, 00:00

Morate shvatiti jednu stvar, a to je da je Bale doveden zbog trofeja, što on zasad producira fantastično.
U završnici knock-out takmičenja Bale je naš najopasniji igrač jer tad igramo sa velikima, a veliki se ne zatvaraju kao što to rade timovi u Primeri.

igrati otvoreno protiv Reala :arrow: više prostora za kontre :arrow: :arrow: ubitačan Gareth

Nije mi nikakav problem istrpiti ga u Primeri, jer je titula tu ionako već sad jako blizu, i dočekati ga za završnicu sezone gdje će nam biti i više nego potreban.
I onako usput, čisto sumnjam da će ići iz kluba, Perez to jednostavno neće dopustiti.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 jan 2015, 00:02

Veceras su neke odluke Carla bile stvarno tragikomicne. Prvo to sto igra Arbeloa pored zivog i zdravog Danija koji ne moze igrati za vikend. Dakle, veze nema sa nekim odmaranjem.
Onda vadi Hamesa a ostavlja u igri Balea koji je opet bio neprimjetan.
Premalo rotiranja je dovelo da su neki igraci previse istroseni za jedan od jacih mjeseci u sezoni. Kroos prvi.
Koliko je samo minuta Illara mogao odraditi u laganim ligaskim utakmicama al aj sad...
Opet steta jer smo veci dio utakmice imali rezultat i drzali igru do neshvatljive gluposti Ramosa.
A i Atletico je definitivno najgori matchup Realu i po meni najveci rival za sve trofeje ove sezone.
Treba ipak gledati pozitivno, jer kao sto rece @Mozambik oni su i u ovako teskom mjesecu za njih igrati dvomec sa Barcom sto ce se za obe ekipe nadam se odraziti na prvenstvo gdje imamo priliku da se odlijepimo.
S druge strane, mi cemo imati vremena za odmor i bazirati se na na Primeru koja je x puta vaznija od kupa.
Ako i koga treba pohvaliti za ovo veceras to je jedino Isco. :salut:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 jan 2015, 00:07

Clutch je napisao/la:Morate shvatiti jednu stvar, a to je da je Bale doveden zbog trofeja, što on zasad producira fantastično.
U završnici knock-out takmičenja Bale je naš najopasniji igrač jer tad igramo sa velikima, a veliki se ne zatvaraju kao što to rade timovi u Primeri.
Zavisi kako ti gledas to 'zbog trofeja'. Ja to gledam da igrac njegove cijene i njegovog kalibra treba biti dosta konstatniji i citavu sezonu ucestovati u dolasku to tih trofeja.
A ne da mi u jednoj utakmici pospremi loptu u praznu mrezu nakon majstorije drugog igraca nakon sto je ofulao par zicera ili da pretrci nekog igraca itd. pa da se ovdje pisu epovi.
Zna se da mu vise lezi okomitija igra Xabija i Di Marije nego ovo sad ali daj ikakav napredak napravi majku mu.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jan 2015, 00:10

On je nazadovao za 80% u odonosu na proslu sezonu.

Ovaj Madrid mu nikako ne lezi i to se ne moze promijeniti. Izgubljen je, ne ucestvuje u igri nikako, ne moze ni yebeni dupli pas odigrat.

Reus sa tehnikom i puno vecim fudbalskim IQ-om bi daleko bolje legao ovom Realu

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jan 2015, 00:11

po nekoj logici stvari bi vas trebalo sad provocirati, nakon ovog poraza :mrgreen: ...ali bi bilo besmisleno i kontraproduktivno, pogotovu sad kad je klub za kojeg navijam u totalnom qrcu...imamo sad mnogo precih problema jbg

ono što primjetih veceras kod vas su loše kretnje (preciznije pogrešne) Balea u par potencijalno opasnih napada Reala, kao i Khedira u prvih 11 nakon toliko vremena i u ovako jakoj utakmici :damn:

Cholovi šošoni su majstori za igru na kontre i polukontre (o prekidima da ne govorim)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jan 2015, 00:14

let3 je napisao/la:po nekoj logici stvari bi vas trebalo sad provocirati, nakon ovog poraza :mrgreen: ...ali bi bilo besmisleno i kontraproduktivno, pogotovu sad kad je klub za kojeg navijam u totalnom qrcu...imamo mnogo precih problema jbg

ono što primjetih veceras kod vas su loše kretnje Balea u par potencijalno opasnih napada Reala, kao i Khedira u prvih 11 nakon toliko vremena i u ovako jakoj utakmici :damn:

Cholovi šošoni su majstori za igru na kontre i polukontre (o prekidima da ne govorim)
Bilo bi kontraproduktivno, tim prije sto smo danas igrali vasu igru. :mrgreen: 75% posjeda lopte ;)

Da velicas pobedju Atletica koji ponovo nije napravio akcije u 90 minuta i zabio dva gola, ne ide vama ljubiteljima totalnog fudbala :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jan 2015, 00:16

Mozambik je napisao/la:
let3 je napisao/la:po nekoj logici stvari bi vas trebalo sad provocirati, nakon ovog poraza :mrgreen: ...ali bi bilo besmisleno i kontraproduktivno, pogotovu sad kad je klub za kojeg navijam u totalnom qrcu...imamo mnogo precih problema jbg

ono što primjetih veceras kod vas su loše kretnje Balea u par potencijalno opasnih napada Reala, kao i Khedira u prvih 11 nakon toliko vremena i u ovako jakoj utakmici :damn:

Bilo bi kontraproduktivno, tim prije sto smo danas igrali vasu igru. :mrgreen: 75% posjeda lopte ;)

Da velicas pobedju Atletica koji ponovo nije napravio akcije u 90 minuta i zabio dva gola, ne ide vama ljubiteljima totalnog fudbala :mrgreen:
pa i to što kažeš :mrgreen:

ali moraš priznati da je Cholo usavršio ovaj svoj stil igre....bez obzira koliko nekome bio mrzak
ti njegovi indijanci izgledaju 5 puta bolje, nego što zapravo jesu objektivno :!: kad bi ih gledao onako pojedinacno....nenormalno su kohezioni

da Bogdo Barca ima bar 50% njihove krvi, borbenosti i duha :roll:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 08 jan 2015, 00:24

Vama da covjek dovede sve i jednog igraca,ja imam osjecaj,nakon izgubljene utakmice bi odmah srali i trazili neke druge.Koja ste vi djecurlija u pm.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 jan 2015, 00:26

geoxx je napisao/la:A ne da mi u jednoj utakmici pospremi loptu u praznu mrezu nakon majstorije drugog igraca
slika
geoxx je napisao/la: ili da pretrci nekog igraca itd. pa da se ovdje pisu epovi.
slika

kontas?

to sto ti pises je istina, ali na kraju ti se sve svede na ovo. a Gareth je bio taj missing peace, s kojim se, kad gledas u konacnici, bas sve sto smo cekali ostvarilo i poklopilo.

Real kojem das prostora je skoro pa nemoguce braniti, a najvece zasluge za to pripadaju upravo Baleu.

Real je umoran, i Real zbog toga ne igra dobro. to je puno veći problem trenutno, nego Gareth, koji će opet biti pravi kad za to dodje vrijeme.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 jan 2015, 00:27

Kako kukate na sastav,pomislio bi neko da je na drugoj strani bila all star postava primere,a ono malte ne drugi sastav Atletica.Sto se tice umora,Atletico je na istom kao i vi.
Za poraz se zahvaliti Ramosu koji je prelomio utakmicu,a i dopustili su sebi da ih isprovociraju.Kad je Khedira dobio zuti,to je bio drugi za Real,a 8-4 u faulovima za Atletico.S obzirom da se zna kakvi su provokatori i kakvu ce igru pokusati da nametnu (sto su i uspjeli),trebalo je igrace bolje pripremiti.Na Carvajalu se vidjelo da je isfrustriran vec kad je ulazio na teren i 6 minuta poslije zuti.
#miasanmia

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jan 2015, 00:33

let3 je napisao/la: pa i to što kažeš :mrgreen:

ali moraš priznati da je Cholo usavršio ovaj svoj stil igre....bez obzira koliko nekome bio mrzak
ti njegovi indijanci izgledaju 5 puta bolje, nego što zapravo jesu objektivno :!: kad bi ih gledao onako pojedinacno....nenormalno su kohezioni

da Bogdo Barca ima bar 50% njihove krvi, borbenosti i duha :roll:
Tek sad vidim kakvi smo mi bili u vrijeme Jozuna :mrgreen:

Stvarno je nezasluzeno ovo 2:0, najpostenije bi bilo 0:0, al imaju neke nevidjene srece i to je. U finalu LP nisu napravili postene akcije 120 minuta, a zamalo da uzmu kantu.

Previse je, sto jes, jes :D

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 jan 2015, 00:44

@Clutch Ako ce on citavu sezonu sjediti na klupi i igrati samo finish sezone protiv Bayerna, Barce i ostalih gdje ce njegova trka doci do izrazaja, neka ga i ja se slazem.
Ali mi njega gledamo svaku utakmicu i on nema nikakvo pravo pruza ovakve partije, da bude ovoliko nekonstantan, a nerijetko i nezainteresovan. A ove sezone je sebi ocigledno umislio da ima ofanzivni arsenal Ronalda i Messija pa se i ne vraca da pomaze beku.
Pusti ti to, mozemo mi naci generalno boljeg igraca od njega, koji bi se i bolje uklopio u ovaj sistem, u sam spanski fudbal a ne mislim ni da bi izgubili nesto narocito puno na kontrama.

I ne mislim da Real igra lose zbog njega. Real citavu sezonu igra odlicno a on je los. I nema neki utjecaj na nasu igru sto je najgore.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jan 2015, 01:03

Mislim da Karlo ima određenih problema sa instalacijom Balea u svoj sistem....npr. u onom Jozinom sistemu bi bio odlican, ali ovako kod talijana, kad treba kombinovati i strpljivo graditi napad kroz pas igru - izgleda nekako nedorecen :?

po meni, on je za dvoje opcije:
- da igra fullbacka, nešto što je igrao u Totenhemu....daj mu citavu stranu, da šparata uz aut liniju (ala Salihadmidžić u Bayernu)...ali zato treba promjeniti formaciju u 3-5-2 i slicno
- ili ga stavi u vrh napada, da ga ovi iza izbacuju pasovima u gol šanse i da on to trkom riješava

njemu treba prostora za manevar, ne voli takav profil igraca strpljenje u igri i kombinatoriku

ali da valja, valja vam itekako :!: ...ne kenjajte puno

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jan 2015, 01:13

On je dobar za engleskih pasnjaka, za ekipe koje ne cijene loptu, posjed. Mi hocemo da posjedom dodjemo do premoci, do pobjede fudbala nad antifudbalom ovih indijanaca :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.