Rooney88 je napisao/la:Onda nek` Real uzme Reausa a United ce Balea i zavrsavamo s pricom. Meni to najvise odgovara.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Rooney88 je napisao/la:Onda nek` Real uzme Reausa a United ce Balea i zavrsavamo s pricom. Meni to najvise odgovara.
tako ce i da bude, abdRooney88 je napisao/la:Onda nek` Real uzme Reausa a United ce Balea i zavrsavamo s pricom. Meni to najvise odgovara.
I svi zadovoljni.Mozambik je napisao/la:tako ce i da bude, abdRooney88 je napisao/la:Onda nek` Real uzme Reausa a United ce Balea i zavrsavamo s pricom. Meni to najvise odgovara.
Dabome. Real i United su uvijek gospodski poslovali, i uvijek rusili rekorde, kako i dolikuje velikanima.Rooney88 je napisao/la:I svi zadovoljni.Mozambik je napisao/la:tako ce i da bude, abdRooney88 je napisao/la:Onda nek` Real uzme Reausa a United ce Balea i zavrsavamo s pricom. Meni to najvise odgovara.
Zavisi kako ti gledas to 'zbog trofeja'. Ja to gledam da igrac njegove cijene i njegovog kalibra treba biti dosta konstatniji i citavu sezonu ucestovati u dolasku to tih trofeja.Clutch je napisao/la:Morate shvatiti jednu stvar, a to je da je Bale doveden zbog trofeja, što on zasad producira fantastično.
U završnici knock-out takmičenja Bale je naš najopasniji igrač jer tad igramo sa velikima, a veliki se ne zatvaraju kao što to rade timovi u Primeri.
Bilo bi kontraproduktivno, tim prije sto smo danas igrali vasu igru.let3 je napisao/la:po nekoj logici stvari bi vas trebalo sad provocirati, nakon ovog poraza...ali bi bilo besmisleno i kontraproduktivno, pogotovu sad kad je klub za kojeg navijam u totalnom qrcu...imamo mnogo precih problema jbg
ono što primjetih veceras kod vas su loše kretnje Balea u par potencijalno opasnih napada Reala, kao i Khedira u prvih 11 nakon toliko vremena i u ovako jakoj utakmici![]()
Cholovi šošoni su majstori za igru na kontre i polukontre (o prekidima da ne govorim)
pa i to što kažešMozambik je napisao/la:Bilo bi kontraproduktivno, tim prije sto smo danas igrali vasu igru.let3 je napisao/la:po nekoj logici stvari bi vas trebalo sad provocirati, nakon ovog poraza...ali bi bilo besmisleno i kontraproduktivno, pogotovu sad kad je klub za kojeg navijam u totalnom qrcu...imamo mnogo precih problema jbg
ono što primjetih veceras kod vas su loše kretnje Balea u par potencijalno opasnih napada Reala, kao i Khedira u prvih 11 nakon toliko vremena i u ovako jakoj utakmici![]()
Cholovi šošoni su majstori za igru na kontre i polukontre (o prekidima da ne govorim)75% posjeda lopte
![]()
Da velicas pobedju Atletica koji ponovo nije napravio akcije u 90 minuta i zabio dva gola, ne ide vama ljubiteljima totalnog fudbala
geoxx je napisao/la:A ne da mi u jednoj utakmici pospremi loptu u praznu mrezu nakon majstorije drugog igraca
geoxx je napisao/la: ili da pretrci nekog igraca itd. pa da se ovdje pisu epovi.
Tek sad vidim kakvi smo mi bili u vrijeme Jozunalet3 je napisao/la: pa i to što kažeš![]()
ali moraš priznati da je Cholo usavršio ovaj svoj stil igre....bez obzira koliko nekome bio mrzak
ti njegovi indijanci izgledaju 5 puta bolje, nego što zapravo jesu objektivnokad bi ih gledao onako pojedinacno....nenormalno su kohezioni
da Bogdo Barca ima bar 50% njihove krvi, borbenosti i duha
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.