19TM87 je napisao/la:ljudi idemo korak po korak...dosta je jos utakmica i bodova u igri...samo polako
tako je step by step

sad samo mislimo na Travnik

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
19TM87 je napisao/la:ljudi idemo korak po korak...dosta je jos utakmica i bodova u igri...samo polako
Magija!ZELJO MOJA je napisao/la:ljudi sta se desava sa ovim postovima ukoliko ga neko izbaci neko ga obrise
drug vas nema na 10 utakmica koliko nas ima na jednoj i tako te molim ne prvociraj i nastavi navijati za buduci drugoligasEmir_ZENICA je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ste vi za 2 dana napisali 41 stranicu ....Jao navijaca![]()
Pustite se tipkanja,idite na utakmice (bez uvrede)
Pa nemoj da ga vrijedjas vidis da se zeza, zna i on da nas ima vise sad online na ovom forumu neg njih na tekmiZELJO MOJA je napisao/la:drug vas nema na 10 utakmica koliko nas ima na jednoj i tako te molim ne prvociraj i nastavi navijati za buduci drugoligasEmir_ZENICA je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ste vi za 2 dana napisali 41 stranicu ....Jao navijaca![]()
bistrikboy je napisao/la:Magija!ZELJO MOJA je napisao/la:ljudi sta se desava sa ovim postovima ukoliko ga neko izbaci neko ga obrise
Ma buraz, jesmo ispunili cilj, ali ako je titula na duhvat ruke sto da je ne uzmemo? Borca mozemo oderati na grbavici i vise od 2 - 0...nikad_izvini je napisao/la:Ovako, što se tiče titule, nisam optimista. Borac ima tri boda prednosti i pobjedu od 2:0 u prvoj utakmici. 10 kola prije kraja, obje ekipe imaju po 5 utakmica kući i u gostima. Mi idemo Rudaru, Slobodi, Veležu, njanjama i Leotaru. Naše šanse za bodove su u Prijedoru i na Koševu, na ostala tri gostovanja ako uzmemo 1 bod bio bih presretan, realno. Borca također "moramo" dobiti minimalno sa 2:0 da bi izjednačili omjer. 3:1 nam ne odgovora. Više šanse imamo u Kupu pod uslovom da nas ne opljačkaju u Mostaru što je također moguća varijanta.
Europa ne bi trebala doći u pitanje ako dobijemo sve domaće utakmice do kraja prvenstva. Ako tako bude, ispunili smo svoj cilj za ovu sezonu.
SAMO HRABRO I PONOSNO
stas...kad nas ima mashalaEmir_ZENICA je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ste vi za 2 dana napisali 41 stranicu ....Jao navijaca![]()
pile87 je napisao/la:Ljudi jednostavno ne znaju da se opuste i uzivaju, valjda nakon toliko godina patnje tek po neki stariji navijac...
Ko je rekao da treba da budemo prvaci? Pustite se silnih racunica, koga i gdje treba pobjediti...
Zaboravljamo najbitnije ono sto sam dugo, dugo prizeljkivao a to je da se krenemo dizati iz pepela, ljudi jako brzo zaborave ali nazalost neke stvari ne nidu preko noci ali opet tek iduca godina je nasa godina u kojoj ce mo harati...
Znaci samo opusteno
Mudro, poucno, slazem se donekle, al jarane vidis kako se mi obmanjujemo ovom tabelom, slazem se treba da se postepeno dizemo i da dođemo i do nivoa kao sto je Crvena Zvezda i Dinamo u svojoj ligi, to je cilj da budemo konstanto glavni za osvajanje titule, a ostalo će doći samo, nadam se dacemo jednog dana imati cijelu dolinu ćupova sa tribinama kao na sjeveru, bilo bi pravo mocno bili bi kao Chelsipile87 je napisao/la:Ljudi jednostavno ne znaju da se opuste i uzivaju, valjda nakon toliko godina patnje tek po neki stariji navijac...
Ko je rekao da treba da budemo prvaci? Pustite se silnih racunica, koga i gdje treba pobjediti...
Zaboravljamo najbitnije ono sto sam dugo, dugo prizeljkivao a to je da se krenemo dizati iz pepela, ljudi jako brzo zaborave ali nazalost neke stvari ne nidu preko noci ali opet tek iduca godina je nasa godina u kojoj ce mo harati...
Znaci samo opusteno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.