Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Gdje mogu naci sastav katra da vidim koji su sve igraci kod njih??
na dnu izvještaja:ronaldo99 je napisao/la:Gdje mogu naci sastav katra da vidim koji su sve igraci kod njih??
http://sportsport.ba/rukomet/rukometasi ... rom/150008" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam ni vidio ovaj izvjestaj na stranici
zahvaljujem, pa dobro onako solidna ekipa ali ne sad kao sto se spominje da su medju favoritima turnira, ma da ako bude pretjeranog dimacinskog sudjenja mogu uzeti jedno od mjesta koje vodi na OI sve u svemu pa ovom izvjestaju od kolege iz dvorane danas smo bili i vise nego dobri ako smo 20 min imali igraca manje plus 10 sedmeraca za njih, bicemo mi aBda hit prvenstva

Ako udjemo u 1/4 jesmo li na olimpijadi?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne.UnSub je napisao/la:Ako udjemo u 1/4 jesmo li na olimpijadi?
Evo kako je bilo prošli put: http://en.wikipedia.org/wiki/Handball_a ... lification
Mada, mene kod njih nista ne bi iznenadilo. Kao npr, da mi budemo u finalu i da oni kazu da ne idemo na Olimpijadu jer imamo veliki broj nezaposlenih u drzaviDukeOfWellington je napisao/la:Ne.UnSub je napisao/la:Ako udjemo u 1/4 jesmo li na olimpijadi?
Evo kako je bilo prošli put: http://en.wikipedia.org/wiki/Handball_a ... lification

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Intervju sa Markovićem
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 08 jan 2015, 08:13, ukupno mijenjano 2 puta.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 08 jan 2015, 08:15, ukupno mijenjano 1 put.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Hvala Newton na iscrpnom izvještaju i klipovima
Danas protiv Portugala. Nadam se da ćemo odigrati bolje nego prije dva dana.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
uzimamo danas Portugala.Vedad87 je napisao/la:Hvala Newton na iscrpnom izvještaju i klipovima![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Newton druze jos danas ako mognes nas izvjestavati , a kad krene SP moci ces malo bolje pratiti jer ce biti na TV...
-Svaka cast na dosadasnjem trudu!
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine po prvi puta u svojoj historiji učestvovati će na Svjetskom prvenstvu koje se ove godine igra u Kataru.
Azijska država, u kojoj je rukomet sve popularniji, biće domaćin najboljim svjetskim rukometnim selekcijama od 15. januara do 2. februara, kada se igra finalna utakmica.
Građani Bosne i Hercegovine utakmice svog nacionalnog tima sa Mundijala moći će pratiti samo i ekskluzivno na BHT1, a pored utakmica naše reprezentacija, poseban naglasak će svakako biti i na utakmicama rukometne reprezentacije Hrvatske koja igra u istoj grupi kao i izabranici selektora Dragana Markovića.
Pored naših mečeva i utakmica Hrvatske, BHT1 će realizirati prenose i nekih drugih zanimljivih utakmica iz preostale tri grupe, kao i susrete drugog kruga.
Uz emisije iz sarajevskog studija BHT1 će se javljati uživo iz Dohe, a na lice mjesta državna televizija šalje tri novinara.
Azijska država, u kojoj je rukomet sve popularniji, biće domaćin najboljim svjetskim rukometnim selekcijama od 15. januara do 2. februara, kada se igra finalna utakmica.
Građani Bosne i Hercegovine utakmice svog nacionalnog tima sa Mundijala moći će pratiti samo i ekskluzivno na BHT1, a pored utakmica naše reprezentacija, poseban naglasak će svakako biti i na utakmicama rukometne reprezentacije Hrvatske koja igra u istoj grupi kao i izabranici selektora Dragana Markovića.
Pored naših mečeva i utakmica Hrvatske, BHT1 će realizirati prenose i nekih drugih zanimljivih utakmica iz preostale tri grupe, kao i susrete drugog kruga.
Uz emisije iz sarajevskog studija BHT1 će se javljati uživo iz Dohe, a na lice mjesta državna televizija šalje tri novinara.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kazem vam jos se ne zna gdje ni u koliko se igra ta utakmica.Trazim da vidim termin i mjesto ako pronadjem idem naravno,mada imam karte za danasnji program ATP Doha,al ko ga jbe.no rules je napisao/la:Newton druze jos danas ako mognes nas izvjestavati , a kad krene SP moci ces malo bolje pratiti jer ce biti na TV...
BosnaE
Ma nije frka i ako neuspijes danas otici..., i ovo dosad je veliko ...
Na sajtu Katarske federacije piše da se igra u istoj dvoarni, Duhal.newton_heath_lyr je napisao/la:Kazem vam jos se ne zna gdje ni u koliko se igra ta utakmica.Trazim da vidim termin i mjesto ako pronadjem idem naravno,mada imam karte za danasnji program ATP Doha,al ko ga jbe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prije polaska, receno je da ce jedna tekma biti zatvorenog tipa. E sad...ta zatvorenog, treca tekma, se trebala igrati Protiv katara i to se sad promijenilo. Iako je protivnik drugi, da li ce ostati da je zatvorenog...pitanje je sad...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma znam sinos sam sa Muzurovicem pricao i rekao je da se igra u Al Sadu.Evo sada trazim,Al Sad mi je jos povoljniji blizi.Samo da znate mec se igra od 16:00 po BiH vremenskoj zoni. Idem 100% na rukomet,bice izvjestavanje samo da jos utvrdim koja je dvorana.Jbg iskreno prevelik mi je zalogaj a moguce je napraviti i livestream ali puno mi je raja moj da i lapotp sa sobom nosim is ve ostalo.Bice opet izvjestavanje te video snimci i fotogalerija nakon meca.Virtu4l je napisao/la:Na sajtu Katarske federacije piše da se igra u istoj dvoarni, Duhal.newton_heath_lyr je napisao/la:Kazem vam jos se ne zna gdje ni u koliko se igra ta utakmica.Trazim da vidim termin i mjesto ako pronadjem idem naravno,mada imam karte za danasnji program ATP Doha,al ko ga jbe.
Znaci od 16:00 krecemo. Najbolje bi bilo da znam nekako da napravim onaj tekst prenos,ali moze i ovako. Jos kad vidim da je nekoliko portala prenijelo moj video sa sniecnje tekme,srce ko dzamija.
A Djokovic-Karlovic neka cekaju bolje prilike,ipak meni Bosna znaci mnogo vise od bilo koga,mada sve sportiste iz okruzenja gotivim.
BosnaE
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
svaka čast majstorenewton_heath_lyr je napisao/la:Ma znam sinos sam sa Muzurovicem pricao i rekao je da se igra u Al Sadu.Evo sada trazim,Al Sad mi je jos povoljniji blizi.Samo da znate mec se igra od 16:00 po BiH vremenskoj zoni. Idem 100% na rukomet,bice izvjestavanje samo da jos utvrdim koja je dvorana.Jbg iskreno prevelik mi je zalogaj a moguce je napraviti i livestream ali puno mi je raja moj da i lapotp sa sobom nosim is ve ostalo.Bice opet izvjestavanje te video snimci i fotogalerija nakon meca.Virtu4l je napisao/la:Na sajtu Katarske federacije piše da se igra u istoj dvoarni, Duhal.newton_heath_lyr je napisao/la:Kazem vam jos se ne zna gdje ni u koliko se igra ta utakmica.Trazim da vidim termin i mjesto ako pronadjem idem naravno,mada imam karte za danasnji program ATP Doha,al ko ga jbe.
Znaci od 16:00 krecemo. Najbolje bi bilo da znam nekako da napravim onaj tekst prenos,ali moze i ovako. Jos kad vidim da je nekoliko portala prenijelo moj video sa sniecnje tekme,srce ko dzamija.
A Djokovic-Karlovic neka cekaju bolje prilike,ipak meni Bosna znaci mnogo vise od bilo koga,mada sve sportiste iz okruzenja gotivim.

#Ynwa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.