Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 28 mar 2010, 10:08

Heh, Arsenal ima sigurno vezni red kao i barca ako ne i bolji tako da... A Neće vam bit Ineste, Henry vjerovatno neće igrat tako da... it će tu svašta, ugl.dobra tekma kako god...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 mar 2010, 10:23

GunnerS je napisao/la:Heh, Arsenal ima sigurno vezni red kao i barca ako ne i bolji tako da... A Neće vam bit Ineste, Henry vjerovatno neće igrat tako da... it će tu svašta, ugl.dobra tekma kako god...
To sto im nece Henry igrati je prednost za njih, a to sto nema Inieste jeste hendikep, ali to nikako ne cini vas vezni red boljim od trenutno najboljeg na Svijetu... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 mar 2010, 10:57

Ne zna se jos nista za Iniestu koliko ja znam, mozda ce i igrati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 mar 2010, 13:21

Mah, ja nebim mogao govorit protiv Barce, jer bi onda govorio protiv Arsenala, igraju isti tip fudbala, dragi su mi i nadam se da će bolji proći, naravno, volio bih Arsenal al ko god da prođe od ova dva tima vjerujem da će osvojit LP :) Jer fudbal uvjek pobjedi...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 mar 2010, 13:44

GunnerS je napisao/la:Mah, ja nebim mogao govorit protiv Barce, jer bi onda govorio protiv Arsenala, igraju isti tip fudbala, dragi su mi i nadam se da će bolji proći, naravno, volio bih Arsenal al ko god da prođe od ova dva tima vjerujem da će osvojit LP :) Jer fudbal uvjek pobjedi...
Eto vi igrate fudbal a ostali bejzbol... nidje veze... :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 mar 2010, 13:52

Npr.što vi igrate nije lijepo za oči, a ono što igraju Barca, Ajax i Arsenal ne trebam ni govorit...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 mar 2010, 13:55

GunnerS je napisao/la:Npr.što vi igrate nije lijepo za oči, a ono što igraju Barca, Ajax i Arsenal ne trebam ni govorit...
Mozda nije tebi lijepo, al ja uzivam kad meljemo protivnike... ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 mar 2010, 14:00

I barca melje protivnike i Ajax melje protivnike i Arsenal melje protivnike al opet sa velikom dozom ljepote u toj igri, a ne kod vas, sve se svodi na ubacivanje i da date gol, a kako i šta nije bitno... Al dobro, takva politika i u to se neću nit želim mješat...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 mar 2010, 16:06

Izgleda da Iniesta ipak nece igrati u srijedu, a upitan je i Fabregas. Baš šteta ako ne budu igrali.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 mar 2010, 16:31

Romariooo je napisao/la:Izgleda da Iniesta ipak nece igrati u srijedu, a upitan je i Fabregas. Baš šteta ako ne budu igrali.
Mislim d anije, Wenger ništa ne govori o tome... A govori da Gallas, RVP, Djourou, Gibbs neće nastupit, znači, fabregas igra...

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 28 mar 2010, 18:08

Cuj Cesc nece igrati... :? Onda bi mozda Barca i mogla izvuci remi :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 mar 2010, 19:30

GunnerS je napisao/la:I barca melje protivnike i Ajax melje protivnike i Arsenal melje protivnike al opet sa velikom dozom ljepote u toj igri, a ne kod vas, sve se svodi na ubacivanje i da date gol, a kako i šta nije bitno... Al dobro, takva politika i u to se neću nit želim mješat...
slika
Ljepotu svi vidimo na druge nacine, tacnije nekim svojim ocima. Ja sam prezadovoljan onim sto vidim.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 28 mar 2010, 19:51

Boze moj, ako neko voli da mu se tim brani sa 11 u sesnaestercu i ide samo na kontre sta cu mu ja...sto ljudi sto cudi.
Nego, evo jedan odlican clanak...
Why Neutrals Should Cheer Arsenal...
Svaka cast Johnu Nicholsonu, potpuno upravu.... 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 mar 2010, 19:54

Pa preporucujem ti da ponovo pogledas tu utakmicu i da provjeris ko se to brani. :lol: Ovo sto si vidio je vjerovatno gol sezone. Ali kako si i sam rekao... 100 ljudi, 100 cudi. :lol:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 28 mar 2010, 19:59

Trasimaco je napisao/la:Pa preporucujem ti da ponovo pogledas tu utakmicu i da provjeris ko se to brani. :lol: Ovo sto si vidio je vjerovatno gol sezone. Ali kako si i sam rekao... 100 ljudi, 100 cudi. :lol:
Kakve veze ima utakmica? Tvoj cilj je ionako bio da isprovociras nas Arsenalovce, a ne da pokazes ljepotu Unitedove igre. Sto se tice gola, sam si postavio video i fino se vidi da je 11 vasih igraca u odbrani, a 9 Arsenalovaca u napadu.
Mrsko mi se sada raspravljati o staroj tekmi. Haj uzmi malo vremena i procitaj onaj clanak, to bi ti bilo puno pametnije nego da se raspravljas...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 mar 2010, 20:03

sjeca li se neko, da li je Arsenal dobio nekakvu kaznu kada je navijac uletio nag na teren ?

bilo je to davno, i ne sjecam se protiv koga se igralo, ali mislim da je tada strijelac bio Henry...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 mar 2010, 20:09

CollegeGunner je napisao/la:Kakve veze ima utakmica? Tvoj cilj je ionako bio da isprovociras nas Arsenalovce, a ne da pokazes ljepotu Unitedove igre. Sto se tice gola, sam si postavio video i fino se vidi da je 11 vasih igraca u odbrani, a 9 Arsenalovaca u napadu.
Mrsko mi se sada raspravljati o staroj tekmi. Haj uzmi malo vremena i procitaj onaj clanak, to bi ti bilo puno pametnije nego da se raspravljas...
Ne, nije uopste cilj provokacija. Nisi ti mene jos vidio kako provociram. Nego se samo desilo da je taj gol postignut protiv Arsenala. A ako ovo nije lijepa igra, onda ja ne znam sta jeste. Vi samo vidite kako Arsenal igra i jedino to usvajate. Slijepi ste na igru drugih timova, koji vas usput receno siluju jako cesto. Razumljivo da cete tako pricati.

Uopste me ne zanima sta taj lik kaze. To je vjerovatno jos jedna romanticna prica o Arsenalu koju slusam vec godinama. Bajke sam davno prerastao.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 mar 2010, 21:15

Trasimaco je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Kakve veze ima utakmica? Tvoj cilj je ionako bio da isprovociras nas Arsenalovce, a ne da pokazes ljepotu Unitedove igre. Sto se tice gola, sam si postavio video i fino se vidi da je 11 vasih igraca u odbrani, a 9 Arsenalovaca u napadu.
Ne, nije uopste cilj provokacija. Nisi ti mene jos vidio kako provociram. Nego se samo desilo da je taj gol postignut protiv Arsenala. A ako ovo nije lijepa igra, onda ja ne znam sta jeste. Vi samo vidite kako Arsenal igra i jedino to usvajate. Slijepi ste na igru drugih timova, koji vas usput receno siluju jako cesto. Razumljivo da cete tako pricati.

Uopste me ne zanima sta taj lik kaze. To je vjerovatno jos jedna romanticna prica o Arsenalu koju slusam vec godinama. Bajke sam davno prerastao.

Haha, tako ti i dodje.
Samo Arsenal, Barca i Ajax igraju lijep fudbal.
Ostali su za ****.
I to je jedina istina.
E moj Trasimaco, pa zar imas morala da objasnjavas nesto sto svi na svijetu vide?
Osim toga, moze li se iko porediti sa igrom Barce?
Ima li Arsenal pravo reci da igra kao Barca?
Svasta!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 mar 2010, 21:46

ackeey je napisao/la:
Ima li Arsenal pravo reci da igra kao Barca?
Svasta!!!

Naravno da ima...to je jasno citavom svijetu a kvalitet je sasvim druga prica

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 28 mar 2010, 21:52

Ma dajte...Vi se raspravljate ko igra ljepse ?! :roll:
I sta im je ta "lijepa igra" donijela u zadnje 3 godine?
btw Lako je doci do 30 metara i onda mudati pola sata,dodavati se u 2 metra sa ciljem da se udje u gol ,ali neko vec rece gore: Lijepo ne vidimo svi istim ocima.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.