Ne obracaj paznju na budalu ba. Misli da je nekom zanimljiv.Lillard je napisao/la:Isusati de popusti malo...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ne obracaj paznju na budalu ba. Misli da je nekom zanimljiv.Lillard je napisao/la:Isusati de popusti malo...
GameFKS je napisao/la:Link?
Pa druže pročitao sam ti post.PEP je napisao/la:o cemu ti totopnik1 je napisao/la:A da ne pričamo da si u prvoj verziji mi vrijeđao majku.
Tvoji su sigurno ponosni na tebe,sine nisi ti vrijedan bana ,kad budes malo zreliji i odrasliji i vaspitaniji onda sa mnom mozes diskutovati ,a sad ti predlazem da se vrasi u svoj g.y pdf i tamo svoje djecije gluposti prosipas .
Nisam ti odgovarao jer sam odgojen i vaspitan i idem na fakultet, i ne dotiču me te stvari razumiješ?osoba ženskog roda veoma bliska tebi ?
Kao i obicno...Sveti je napisao/la:Hamez nevidljiv
Imas temu kladionicarski chat supljiranje pa tamo kukaj. Dosadan si. Zavrsit ce 0-0 i ti ces pasti aBdtajger je napisao/la:Uzas real samo kruzi a ovi iz atletika gori od stoke kao da ragbi igraju,daj ronalda da na nesto tekma lici,onda kad mi ovi realovci pocnu mogu bez ronalda,klanjajte da se momcina ne povrijedi inace ste pusiona
GODO is in the house.Sveti je napisao/la:Jel to stigo
Al kako marcelo pojede matorog torinja kod desnog kornera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.