Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Curry
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Curry » 06 jan 2015, 23:51

Keno,bojim se da te ništa nisam pitao :crazy: Nevjerovatno koliko balavurdije ima na ovom podforumu. Nekad se zapitam gdje se zagubila prava raja (ackeey,fera i hendo koji rijetko piše) Dalabu je dobar momak cijeni Stevena,a ne neka dječurlija odavde koja nije pogledala 40 njegovih utakmica u karijeri. Zamolio bi te da me više ne citiraš ili me baci u ignore ako ti se ne sviđaju moji postovi,ja tvoje ne čitam već mjesecima. Pišeš duge postove,a vjerujem da ih nikad niko ne čita. :shh:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 07 jan 2015, 00:05

Pazi, imam ja i kracih postova. Nije svaki sastavljen od 4 i vise slozenih recenica. Zao mi je sto ljudi ne citaju moje konstruktivne postove. Nekad napisem nesto pametno, a znam nekad biti i duhovit. Ja opet tebe ispostujem i procitam tvoje misljenje.
Samo mi jedno nikako nije jasno. Ako ne citas moje postove mjesecima, zasto prekide niz i procita ovaj zadnji?
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 00:09

Pa mislim da se odgovor sam nameće i ne moraš biti ekstremno inteligentan da bi to saznao. Citirao si me momčino,a kad me neko citira želim reći šta mi poručuje :kafa: Ne shvatam što ti smetam,ali haj :yawn: No,haj vidim da je ovo neka nova generacija navijača Liverpoola koji nemaju poštovanja mnogo,uostalom to se vidjelo u mnogim postovima gdje je izraženo nepoštovanje prema Stevenu

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 07 jan 2015, 00:33

Do petka bi trebali zavrsit Shaqirija prema svicarcima,@paradajz ako sta saznas napisi ;)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 07 jan 2015, 00:37

Curry druže ne vrijedi se raspravljati, probo sam, ne sa njim ali probo sam :lol:
Molim te Boze da se desi čudo pa Gerrard ostane na Anfieldu, molim te Boze svemogući daj neku ludu sreću :pray: :pray: :pray: :pray:
Gostovanje Sunderlandu slijedi hmm :hmmmmm: :hmmmmm: da je ne izgubit samo, žalosno je da se tome nadamo, a nekad smo se zezali sa ovim smiješnim klubovima, dok danas ne možemo ni Leicester kod kuće dobit, čak smo imali sreće da nismo izgubili :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Rodgers molim te idi, otjera sve najvažnije igrače iz kluba :sick:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 00:39

Dalabu je napisao/la:Curry druže ne vrijedi se raspravljati, probo sam, ne sa njim ali probo sam :lol:
Molim te Boze da se desi čudo pa Gerrard ostane na Anfieldu, molim te Boze svemogući daj neku ludu sreću :pray: :pray: :pray: :pray:
Gostovanje Sunderlandu slijedi hmm :hmmmmm: :hmmmmm: da je ne izgubit samo, žalosno je da se tome nadamo, a nekad smo se zezali sa ovim smiješnim klubovima, dok danas ne možemo ni Leicester kod kuće dobit, čak smo imali sreće da nismo izgubili :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ma vidim druže :salut: za tebe . Nemoj se nadati džaba,nece ostati. Steven je to,momak koji ima čvrstu riječ,vjerujem da ovo radi iz nekog ludog inata i nema šanse da sad odustane. UPRAVA NAPOLJE !!

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 07 jan 2015, 00:48

Curry je napisao/la:
Dalabu je napisao/la:Curry druže ne vrijedi se raspravljati, probo sam, ne sa njim ali probo sam :lol:
Ma vidim druže :salut: za tebe . Nemoj se nadati džaba,nece ostati. Steven je to,momak koji ima čvrstu riječ,vjerujem da ovo radi iz nekog ludog inata i nema šanse da sad odustane. UPRAVA NAPOLJE !!
Ma reko mu ovaj debil od trenera da će puno više vremena provodit na klupi nego u igri, a naravno igrač kakav je Gerrard želi da igra, i može da igra još uvijek, samo izgleda da je u klubu dosta blesavih i neozbiljnih ljudi, pa su mu ipak dozvolili da napusti svoj jedini klub, sramota. :sick:
Iskreno ova sva priča oko Šaćira me nervira, isto koda očekujemo Messija il Ronalda pa tema ključa oko tog lika koji nikad nije mogao ni da prismrdi početnom sastavu Bayerna a kod nas bi bio mega zvijezda, ne kažem da je loš, ali treba smiriti strasti, ako dođe dođe, ako ne, ko ga yebe, ha ya. I budite sigurni da neće doći jer smo nesposobni sa transferima, jednostavno ne znamo dovest igrače! :kafa:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 01:04

slika Otjera Rodgers sve redom,sljedeći je vjerovatno Škrtel pa onda Sterling,pa Johnson i leiva (za ovu dvojicu se nadam da ce ih otjerati)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jan 2015, 01:45

Ma otici ce i Rodgers, svakako je u zadnjoj godini ugovora.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 03:44

Produzit ce ugovor sa njim,jer ispunjava ono sto mu narede vlasnici.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 07 jan 2015, 10:43

Curry je napisao/la:Produzit ce ugovor sa njim,jer ispunjava ono sto mu narede vlasnici.
Pa onda je do vlasnika, ne do trenera. Ko god dodje morat ce po njihovoj muzici igrat?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 07 jan 2015, 11:14

Carlo je napisao/la:Ma otici ce i Rodgers, svakako je u zadnjoj godini ugovora.
Potpisao je on u maju prosle godine novi dugogodisnji ugovor.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... m-lfc-deal
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 07 jan 2015, 11:28

Strpićemo se još 5 mjeseci, nije nikakav problem i onda ćemo napokon imati trenera. :ljepota:
Kocka je bačena

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jan 2015, 11:31

YNWA je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ma otici ce i Rodgers, svakako je u zadnjoj godini ugovora.
Potpisao je on u maju prosle godine novi dugogodisnji ugovor.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... m-lfc-deal
Au, to sam propustio. Nema veze, strpicemo se jos malo kako Rizo kaze.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 07 jan 2015, 15:08

Hendo je napisao/la:Strpićemo se još 5 mjeseci, nije nikakav problem i onda ćemo napokon imati trenera. :ljepota:
A sta ako se ne svidi Henderson novom treneru i bude noga vice kapitenu?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 07 jan 2015, 16:53

Ybt, zar je dotle došlo da će jedan Shaqiri odbiti Liverpool zbog Intera? :crazy:

Bez uvrede prema njima, nismo ni mi ništa posebni, ali Engleska je Engleska.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 07 jan 2015, 17:02

slika

Ako je ovo istina, odličan transfer s obzirom na lovu i na povredu Lallane, Shaqiri dolazi u pravom trenutku. :thumbup:
At the end of the storm there's a golden sky..

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 07 jan 2015, 17:10

@Edo iz posta u post me sve vise fasciniras ;)
Ide sokic kad bude okupljanje
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 07 jan 2015, 17:10

Curry je napisao/la:slika Otjera Rodgers sve redom,sljedeći je vjerovatno Škrtel pa onda Sterling,pa Johnson i leiva (za ovu dvojicu se nadam da ce ih otjerati)
Ovo zvanicno ili??
FORZA MILAN

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jan 2015, 17:11

EDO299 je napisao/la:slika

Ako je ovo istina, odličan transfer s obzirom na lovu i na povredu Lallane, Shaqiri dolazi u pravom trenutku. :thumbup:
Nebih da vas trzam ali mislim da je ovo cifra oko koje se Liverpool slaze i koju ce nama poslati kao ponudu. Pratite onog Di Marzia, on je pouzdan, i on kaze da ce tek danas da bude razgovora izmedju zainteresiranih i nase uprave. Prvo verbalno ce se dogovoriti pa onda ko prodje ide u Minhen na razgovore.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.